Egyre több drága fotó készül

2024.02.19. 13:43

Trükkös trafiboxok - Mutatjuk a legfrissebb listát a Győr-Moson-Sopronba és Komárom-Esztergomba telepített sebességmérőkről

Idén év végére várhatóan a 200 darabot közelíti majd az autósokat országszerte lassító Trafiboxok száma. Itt a teljes címlista a már működő rendőrségi találmányok helyeiről - adta hírül a Vezess.hu.

Kisalföld.hu

A Trafiboxok szerte az országban figyelnek a gyorshajtókra és idén várhatóan közel 100 újabb sebességmérőt helyeznek majd ki baleseti gócpontokra. Fotó: Kisalföld-archívum

Február 1-ig országosan 87 helyszínen telepítették a Trafiboxokat, és további 94 helyszínen jelenleg előkészítés alatt áll az elhelyezésük” – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) az autós szakportál kérdésére.

Tavaly megszűnt a tolerancia a gyorshajtások ellenőrzésénél, szigorúbban veszi a rendőrség a sebességhatárok átlépését. Megkeresésünkre tavaly nyarán a vármegyei rendőr-főkapitányság sajtóosztálya azt írta: 2023 májusától a sebességmérő készülékek hitelesítési eljárása során a mérésügyi hivatal nem szerepelteti a hibahatárt, a mért értéket az ellenkező bizonyításig hiteles adatnak kell tekinteni.

Íme, a Trafiboxok legfrissebb Győr-Moson-Sopront...

FertőbozFő utca 69.
FertőhomokAkác utca 72.
Fertőszentmiklós Újtelep utca 12., Vadász utca 14., Rákóczi utca 71.
GyőrBárka utca – Víztükör utca kereszteződése
HegykőKossuth Lajos utca 99.

...és Komárom-Esztergomot érintő listája

NyergesújfaluKossuth Lajos út
TataMájus 1. út – Nagykert utca kereszteződése

Győr közvetlen térségében, Pápán szintén figyel a gyorshajtókra három Trafibox, a következő címeken: Somlai utca 33., Gyirmóti utca 38., Gróf utca 8.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában