Jól céloztak

2023.05.13. 19:48

Jubileumi dartsverseny a nagybeteg kislány, Léna javára - 33 páros dobott Jánossomorján - galéria

Harminchárom páros indult a Jánossomorja Darts Club 40. jubileumi versenyén szombaton. A bevételt az ásványrárói Tamás Léna javára ajánlják fel.

Mészely Réka

Felvételünkön a jánossomorjai verseny összes résztvevője. Fotók: Kerekes István

2015-ben néhány taggal indult, baráti körben a dartozás Jánossomorján. A Jánossomorja Darts Club mára az egyik legjobban felszerelt klubbá vált a térségünkben. Ölvedi István klubelnök tájékoztatása szerint miután a Patkó Éttermet kinőtték, a Balassi Bálint Művelődési Házban kaptak helyet, ahol az edzések mellett versenyeket is szervezhetnek. Megmérettetéseik népszerűek, alkalmanként hatvan-nyolcvan versenyző is áll a tizenhat tábla előtt.

A szombati rendezvényen Lőrincz György jánossomorjai polgármester köszöntötte az egybegyűlteket. Mint elmondta, a város idén is fontosnak tartotta, hogy a tavalyihoz hasonló összeggel támogassa a helyi civil szervezeteket. Ezekre a közösségekre nagyobb a szükség most, mint valaha.

A városvezető elégedetten szólt a helyi darts klubról is, mely viszi a település jó hírét és színvonalas versenyeket szervez. A megmérettetésen harminchárom páros versengett. A nevezési díjon túl adományokat is gyűjtöttek. A bevételt az ásványrárói Tamás Léna májbeteg kislány javára ajánlják fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában