Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Versenyelőny a gyors átárazásból

Egy üzletlánc esetében számos szegmensben lehet piaci versenyelőnyre szert tenni.
Az egyik fontos elem az üzlet területén elhelyezett elektronikus kommunikációs, információs és reklámeszközök köre, nem beszélve a digitális árcímkékről. Ezt ismerte fel a REGIO Játékkereskedelmi Kft. és hozott létre környezetkímélő, központilag irányított információs rendszert.

A projekt létjogosultságát a gazdasági és a piaci helyzet is alátámasztja. Az üzleteken belüli elektronikus tájékoztatás, árcímkék, reklámok és bővebb tájékoztató egységek egyre inkább teret nyernek.

Mint minden vállalkozásnak a REGIO Játékkereskedelmi Kft-nek is a célja a versenyképesség növelése, új piaci lehetőségek feltárása és a hatékonyabb értékesítés támogatása innovatív megoldásokkal.

Az eLabLInk a legújabb technológiákon alapuló központilag menedzselt, nagy kiterjedésű, ultra alacsony fogyasztással bíró, tájékoztató rendszer. Az eLabLInk Európai Uniós forrásból, 331,31 millió forint támogatással valósult meg.

Egy üzletlánc esetében a konkurencia figyelése, elemzése, a megfelelő válaszok készítése döntő fontosságú feladat. Ennek a folyamatnak az egyik leggyakrabban előforduló eleme a termékek újraárazása a piaci mozgásoknak megfelelően.

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. esetében ez több, mint 5.000 db árcímkét jelent, amelyeket eddig kézzel frissítettek. Egy-egy átárazás hatalmas humánerőforrást és rengetet időt igényelt.

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. azért döntött saját fejlesztésű rendszer mellett, mert a piacon elérhető termékek az üzletlánc igényeit csak részben tudták lefedni. Az eLabLInk rendszert azonban könnyedén tudták illeszteni a már meglévő rendszereikhez.

Az eLabLInk a legújabb e-ink (elektronikus tinta) alapú megoldás alkalmazásával valósult meg környezettudatos technológiát használva. A címkék működtetéséhez szükséges energia részben beltéri napelemek segítségével kerül előállításra.

Az eLabLInk hálózatkezelési, monitorozó és menedzselő funkciót is tartalmaz, így biztosítható a nagy kiterjedésű, osztott rendszer online működtetése. A központi menedzselhetőség, monitoring rendszer biztosítja az online, akár azonnali adatcserét. Ez azt jelenti, hogy az 5.000 árcímke átírása egy gombnyomással megoldható.

A REGIO Játékkereskedelmi Kft. azt szeretné, hogy a pécsi egységükben olyan új technológiákat használó mintaüzlet jöjjön létre, amellyel mérhetővé válik az innováció és a fejlesztési részeredmény hasznosíthatósága, és ezek alapján országos hálózatunkban kiterjeszthető, más hálózatok számára értékesíthető lesz a fejlesztésünk.

Így az eddigi évek növekedése fenntartható és ez a folyamat biztonságot ad a cégnek, a tulajdonosoktól az alkalmazottakig.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Belépőt nyertek a Vaskakas Bábszínházba

A december 28-i, 11 órakor kezdődő Ilók és Mihók című előadásra nyerhettek két darab, két főre szóló… Tovább olvasom