Kisalföld logö

2017. 08. 23. szerda - Bence 14°C | 23°C Még több cikk.

Verekedés a győri tűzoltóságnál

Olvasói SMS: Szeretnék "köszönetet mondani" a győri tűzoltóságon július 3-án vasárnap hajnali 3 óra után ügyeletben lévő tűzoltóknak, akik az ablakban biztosan jól szórakoztak.


Olvasói SMS: Szeretnék "köszönetet mondani" a győri tűzoltóságon július 3-án vasárnap hajnali 3 óra után ügyeletben lévő tűzoltóknak, akik az ablakban biztosan jól szórakoztak. A szemben lévő szórakozóhelyre mentünk a lányomért.

Épp jókor érkeztünk, molesztálni akarta egy férfi. A férjem rászólt, ne bántsa, erre széjjelverte a páromat, ő meg karcolás nélkül megúszta, de ha a kedves tűzoltó bácsi a kérésemre segít, lehet, a párom sem szenved ilyen sérüléseket.

Egy elkeseredett szülő

Az olvasói SMS-sel dr. Kuti Rajmundot, a győri tűzoltóság parancsnokát kerestük meg. Ő a következő választ adta: – A verekedést a szolgálatot teljesítő tűzoltók is észlelték. Az ablakból kiabáltak a verekedőknek, hogy hagyják abba.

Elmondásuk szerint civilek is közeledtek a verekedőkhöz és szóltak, hogy már jönnek a rendőrök. Ezután abbamaradt a verekedés és a résztvevők elhagyták a helyszínt.

A hivatásos tűzoltói állomány csak riasztáskor, illetve gyakorlatok esetén hagyhatja el a laktanyát, verekedésbe nem avatkozhat be.

Olvasóink írták

 • 17. adrina10 2011. október 02. 08:30
  „Én tudom az egész történetet elejétől a végéig, ugyanis az érintett az ismerősőm. Elég durva hozzászólások érkeztek ide... Akik egyáltalán nem tudták,mi hogyan történt, milyen volt a lány, mit csinált a férfi, hogy történt a verekedés stb.. én tudom, és sajnálom nagyon!!!! És igen, elég szörnyű, hogy a tűzoltók erre nem képesek!!!!!! Szégyen!”
 • 16. adrina10 2011. október 02. 08:22
  „A "kislány" most először volt bulizni.. nem szokott járni, és valószínű egy ilyen dolog után nem is megy többé..”
 • 15. tonybacsi 2011. július 25. 08:30
  „Ha véletlenűl,a kisjány hajnal 3-kor mondjuk a sajat ágyábyn aludt volna
  kérdezem Én,ki-kivel verekedett volna.???”
 • 14. 41 2011. július 13. 08:09
  „Kedves anyuka.A leányka éjszakai mulatozásából elkapott egy jelenetet,ami nem tetszett önöknek,mint szülőknek.Vajon mi történt akkor, amikor még nem voltak ott?Nekem is van 20 év körüli lányom,tudom mi folyik az ilyen szórakozóhelyeken.Annyiból van szerencsém,hogy az én lányom nem szereti az efféle helyeket.Ne gondolja azt,hogy biztonságba van a gyereke mert önök autóztatják háztól-házig.Ne másra hárítsa át a felelősséget,jelen esetbe a tűzoltókra.Nem babazsúrra volt hivatalos a leányka és szomorú,hogy nem érezhetjük magunkat vagy családtagjainkat biztonságba,de nekünk szülőknek kell felhívni a veszélyekre a figyelmet,vagy megvédeni gyerekeinket az ilyen alakoktól,ilyen helyektől. Sajnálatos az eset,de minden napossá vált,amire nekünk szülőknek kell felkészíteni gyerekeinket.Ha nincs a közelbe tűzoltó vajon kit hibáztatna?”
 • 13. jóhatudod 2011. július 12. 20:55
  „Jó ,hogy nem a tűzoltókat tezik egyesek felelőssé azért ami abban a rábaparti szórakozóhelyen folyik ! Hajnalban a a belőtt, merevrészeg vagy csak agressziv piásoktól hemzseg a környék ! Már többször felhivtuk a szerv figyelmét rá mi folyik a "mammában " lassan több a szer mint a szÚnyog ! De istentudja miért ,valahogy elkerülik a razziákat !! ????

  Még az a csoda hogy komolyabb bűntény nem történt, és ebben lehet hogy a tűzoltók "kikiabálása " is közrejáttszott mert nagyon sokan a fejüket elforditva sietősen távoznak !!”
 • 12. tber 2011. július 12. 19:17
  „Kedves hozzászólók! Szerintem egyikőtök sem volt ott csak az elmondottakból (leírtakból) tudtok némi információmorzsákat. Lehet hogy nem teljes a kép habár a "széjjelverte" kifejezés kissé különös. Egyébként a szolgálati szabályzat nem vicces vagy humoros iromány. Ezt minden tűzoltónak be kell tartania. Egyet azért kérdeznék ha riasztás érkezik, hogy "pl családi ház teljes terjedelmében ég három személy ez egyik helyiségben rekedt" erre a híradó ügyelet azt válaszolja "nem érnek rá mert rendet próbálnak tenni egy kocsmai verekedésnél" akkor erre a segítséget kérő biztosan empatikusan azt mondja akkor természetesen megvárjuk amíg a cselekmény befejeződik és a riasztott szerek megkezdik a vonulást. Annyit még, hogy a vonulást 2 percen belül kell megkezdeni legyen az nappal vagy éjjel. Az esküből is idéznék " Szolgálati kötelezettségeimet ha kell az életem árán is teljesítem". Ebben is világosan le van írva, hogy mi a dolga. Nem hinném, hogy sok ember tesz ilyen esküt amit be is kell tartani nemcsak patetikusan elszavalni. Tehát nem ártana többet tudni arról amiről és akikről bármit is állítok vagy próbálok állítani.”
 • 11. fortuna54 2011. július 12. 19:15
  „4.tubtib.Dehogy kell közbelépni ha valakit esetleg halálra vernek. Csak egy pár tüzoltótol,azért többet várnak el az emberek.Ám a tüzóltok sem egyformák.”
 • 10. Hendi 2011. július 12. 17:35
  „Ja és kedves vonalkód!!!!
  Bent van a névben hogy TŰZoltó!!!!
  Nem rendfenntartó!!!”
 • 9. Hendi 2011. július 12. 17:30
  „Sztem meg tök mindegy hogy segítettek e vagy sem,mert így is úgy is a tűzoltó lenne a hibás.
  A gyerek vagy a fiatal az sosem.”
 • 8. imre1964 2011. július 12. 17:19
  „Miért nem hívták a sünőket .
  Persze ezt a tüzoltók is megtehették volna.”
 • 7. lolika_ 2011. július 12. 13:06
  „A szórakozóhely előtt persze senki más férfiember nem volt csak a tűzoltók?! Remélem őket is feljelenti a kedves anyuka mert nem segítettek egy verekedésben!”
 • 6. anikopeter 2011. július 12. 12:49
  „Megtévesztő cím.
  Kíváncsi lennék, a cikkíró hogyan fogalmazott volna, ha a tűzoltók verekedtek volna házon belül.
  A verekedés nem a tűzoltóságnál volt, hanem a tűzoltósággal szemben.”
 • 5. vonalkód 2011. július 12. 12:39
  „tubtib

  Te hősies tűzoltó nem az élet és vagyonbiztonság megóvására esküdtél fel?

  Ez nem az élet, testi épség megóvása lett volna.

  Nem csak a jogaitokat kellene tudni, hanem a kötelességeteket is.”
 • 4. tubtib 2011. július 12. 12:18
  „Igen ti pedig gyertek tüzet oltani.Ezek szerint már a közbiztonságot is a tűzoltóknak kell fenntartani! A bajban a sok szájhős hol van lehet segíteni mindenben,mindenkinek. Pro-Kontra!”
 • 3. fortuna54 2011. július 12. 11:11
  „Szoval hösiessen lekiáltották,jó lenne ha abbanhagynátok?”
 • 2. Zotya13 2011. július 12. 09:16
  „Hány éves lehet vajon gyermek?
  Ha buli van, akkor fiatalok, ha valami balhé történik velük, gyerek? Na ne!
  Tele vannak a bulizós helyek 13 - 14 évesekkel. Hullára isszák stb magukat.ű
  A tisztelt Kisalföld pedig erről minden héten beszámol!!
  Nézzük meg hogy mulattak!
  A balhékat mért nem írják hozzá?
  Aztán a Kisalföldest ki lehet ám moderálni!?”
 • 1. AHA 2011. július 12. 08:18
  „Úgy látszik ez a mai nap a megmagyarázások napja.
  ..."nem hagyhatják el a laktanyát.."
  Persze.Akkor se hagyják el ha a saját rokonukat veri valaki.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vigyázzanak: a besurranó tolvajok szezonja most van!

A besurranó tolvajok számára különösen a meleg, nyári időszak teremt kedvező lehetőséget, nem… Tovább olvasom