Kisalföld logö

2018. 01. 17. szerda - Antal, Antónia 1°C | 5°C Még több cikk.

Vastaps a nézőtéren, világszínvonal a porondon

A Magyar Nemzeti Cirkusz társulata kedden este tartotta kétórás nyitó előadását.
Az új műsorban – a Richter család hagyományainak megfelelően – ahogy korábban, úgy most is sok-sok állat, mongóliai tevék, Szandra, a négy és fél tonnás elefánt, szürke és skót marhák, struccok, láma, szamár, bengáli tigrisek, macskák szerepeltek és a nemzetközi porondon is színvonalas számokkal fellépő hazai művészek mellett számos külföldi művész mutatott be világszámokat a győri előadáson. Többek között a Havanna csoport tagjai – vérpezsdítő latin muzsikára – hintán, rúdon és kötélen is, de a cigánykaravánban is bizonyították tudásukat.

Zúgó taps kísérte Richter József Junior egzotikus állatkavalkádját a Magyar Nemzeti Cirkusz tegnapi győri nyitó előadásán. Fotó: B. A.
Zúgó taps kísérte Richter József Junior egzotikus állatkavalkádját a Magyar Nemzeti Cirkusz tegnapi győri nyitó előadásán. Fotó: B. A.

Nagy sikerű holland turnéja után tegnap már a győri közönséget szórakoztatta a cirkusz ifjú csillaga, Richter József Junior is. A nézőtéren zúgó taps kísérte egzotikus állatkavalkádját, pergős zsokészámát és a fekete fríz lován bemutatott, egyedi spanyol magasiskoláját, illetve arab lovasmutatványát. Hasonló sikere volt a látványos illuzionista és kötélakrobata produkciónak, valamint Cristiano bohóc tréfáinak is. Richter József, a cirkusz Jászai Mari-díjas, a monte-carlói cirkuszfesztivál nagydíjas igazgatója lapunknak elmondta: mindig háromnemzedékesre állítják össze műsorukat, hiszen nemcsak a gyerekeknek, hanem a szülőknek és a nagyszülőknek is örömet akarnak szerezni, szórakozást kínálni.

A társulat szeptember 23-ig tart előadásokat Győrben. Hétköznap 18 órakor, szombaton 15 és 18 órakor, vasárnap pedig 11 és 15 órakor. Lapunk családbarát kedvezménnyel kedveskedik olvasóinak, vagyis aki két jegyet vásárol ügyfélszolgálatainkon a hétköznapi előadásokra, annak csak egy árát, 3 ezer forintot kell fizetnie.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A cseh szeszes italokat hazánkban is ellenőrzik

Az élelmiszerlánc-biztonsági hivatal tegnap elrendelte a Csehországból származó, 20 százaléknál… Tovább olvasom