Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Transzformátorokat lopott, előzetes letartóztatásban van

A győrszemerei R.Róbert transzformátorok lopására specializálódott.
A rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2013. március és június között rendszeresen „látogatta" a Győr-Pápa vasútvonalat, ahonnan összesen hat alkalommal tulajdonított el villamos gépeket. Az áramátalakító berendezéseket minden alkalommal szétszerelte, majd az abból nyert fémhulladékot a méhtelepeken értékesítette.

A Téti Rendőrőrs R. Róbert ellen folytatólagosan elkövetett lopás bűntette és hat rendbeli vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást. A férfi előzetes letartóztatásáról 2013. szeptember 27-én döntött a Győri Járásbíróság.

Olvasóink írták

 • 6. bn 2013. szeptember 30. 08:14
  „#5: de mégis minden évben előkerülnek feldarabolt szobrok, csatornafedelek, és egyéb, jól beazonosítható tárgyak az átvevő helyekről.
  Egyébként meg szerintem a "hivatásosokat" már névről ismeri az átvevő.
  Kíváncsi vagyok egyébként, hogy hány adózik ebből a pénzből (MUHAHA...)”
 • 5. robotzsaru 2013. szeptember 29. 14:36
  „nem akarom védeni az átvevőket!de ha valaki szétbont valamit és mondjuk kiveszi belőle a réz huzalt azt onnantól fogva soha senki nem fogja megmondani hogy honnan származik! mert ugye a rézhuzal az rézhuzal és nincs ráírva miből szerelték bontották ki,tehát akkor az átvevő honnan állapítaná meg??az meg lehetetlen hogy minden csavarról,vasról vagy bármilyen fémről papírja legyen valakinek!!!”
 • 4. Csiripiszli 2013. szeptember 29. 12:37
  „Az okozott kárt térítse meg a bűnös! Aztán jöhet a tényleges büntetési tétel, különben legközelebb is ezt fogja csinálni!”
 • 3. Filtec 2013. szeptember 29. 12:16
  „"Az áramátalakító berendezéseket minden alkalommal szétszerelte, majd az abból nyert fémhulladékot a méhtelepeken értékesítette."

  A saját emberi szerveit minden alkalommal szétszerelte, majd az abból nyert szervhulladékot Indiában értékesítette.
  Felébredtem. :-(”
 • 2. acsali 2013. szeptember 29. 11:58
  „A telepi átvevők legalizált orvgazdák.”
 • 1. ekkenekepen 2013. szeptember 29. 09:38
  „talán ez a probléma is rég megoldott lenne ha meglenne az igény a megoldásra, mégpedig a paraszt igazolja, hogy honnan származik a leadásra vitt fémhulladék, mert ugye csak úgy ezt se szedi össze az utca széléről, hanem valakitől kapja, vagy valakitől elkéri mert kidobásra van ítélve. Na most ugyanettől eztán igazolást kéne címmel, igazolványsámmal aláírással bemutatnia majd nem lenne ez, hogy hoppá a méh telepes nímand szó nélkül átvette a fél feldarabolt MÁV pályaudvart valakitől szó nélkül.
  Dehát nyilván erre nincs igény mutyiországban, mert könnyebb lapos pofával megtollasodni a más bűnözéséből, a szemétlobbi dolgozik keményen, ugye?!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ellopták az örök álmot őrző kisangyalt

˝Az angyalka néhány nappal kevesebb, mint fél éve őrizte gyermekeink álmát a ménfőcsanaki temetőben.˝ - írja olvasónk nem mindennapi levelében. Tovább olvasom