Kisalföld logö

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -7°C | 2°C Még több cikk.

Top 5: íme, a hét legérdekesebb győri programjai! - videók

A kisalfold.hu csütörtöktől csütörtökig összegyűjti a hét legütősebb programjait: listánk szigorúan szubjektív!

5.


Második születésnapját ünnepli a Mobilis március 15-én, melynek örömére a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred is kivonul. Játékos gyerkőcöknek és örökifjú szüleiknek kötelező, részletes programért ide kattintsanak!

4.

Bár A Dalban kevés zsűritag mondott annyi közhelyet, mint Kovács Kati, a nagyszerű énekestől nem lehet elvitatni, hogy közel öt évtizede a magyar könnyűzenei élet meghatározó előadója. Ráadásul a győri BBMMK-ba élő zenekaros nagykoncerttel érkezik csütörtök (március. 13.) este 19 órakor.


)
Kovács Kati tán legismertebb slágere, az `Úgy szeretném meghálálni´ is biztosan szerepel a repertoárban a győri koncerten3.

Ganxsta Zolee és a Kartell, FISH! valamint Karai Anna triplakoncert várja a tavaszra hangolódó lázas ifjúságot a Bridgeben. Bár Döglégy és társai legszebb napjai már leáldoztak, azért egy zúzos kis bulit még összes tudnak hozni. Március 15-én 20 órakor nyitják a kapukat.


)
Ganxsta Zolee olyan fiatal volt még "Néhány jó dolog" idején, hogy még a Z+ zenecsatorna is létezett!2.

A 2012-es olimpia egyik hőse, Risztov Éva a Szabadhegyi Találkozások következő főszereplője. A 2005-ben egyszer már balhés körülmények között visszavonuló úszónő óriási meglepetésre szerezte meg Magyarország nyolcadik és egyben utolsó londoni aranyérmét 10 km-es nyíltvízi úszásban. A beszélgetés március 14-én 18 órakor kezdődik a József Attila Művelődési Házban.


)
Risztov Éva így nyerte meg a nyolcadik magyar aranyérmet a londoni olimpián


1.

Sok jót hallani a Dunaszegi Színjátszókörről, de forradalmat eddig még nem követtek el a lelkes színészek. Egészen mostanáig: Jókai klasszikus regényét, "A kőszívű ember fiait" Petőfi versekkel, a Tolcsvay-testvérek zenéjével turbózza fel a társulat március 15-én 17 órakor a dunaszegi művelődési házban. A héten erre a programra merjük azt mondani, hogy kár kihagyni!


)
Részletek a Dunaszegi Színjátszókör Neoton musicaljéből


Ha esetleg kirándulnának egyet Sopronba, akkor ide kattintva nézhetik meg a legjobb programok kínálatát!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Március 15.: - Kokárdát fel! Megemlékezések megyeszerte

Összegyűjtöttük a március 15-i megyei programokat, megemlékezéseket. Tovább olvasom