Kisalföld logö

2017. 08. 19. szombat - Huba 19°C | 31°C Még több cikk.

Top 10: ez történt a hétvégén megyénkben!

Bemutattuk a megyei atomvédelmi bunkert, kiöntött a Rába is. Volt quad baleset, Bajcson a miniszterelnök is a pályára lépett, és sok-sok béna parkolás!
10. Varga és Völgyi góljaival megérdemelt győzelmet aratott a Győri ETO FC együttese a Szombathelyi Haladás otthonában. 2-0-ás sikerrel a győriek elhozták a három bajnoki pontot a Rohonci úti stadionból.

9. Gólokban gazdag mérkőzésen 38-21-es győzelmet aratott a Győri Audi-ETO együttese a svéd IK Savehof otthonában a Bajnokok Ligája csoportkör 2. fordulójában.

8. Győrben találtak rá a 12 éves nagykőrösi csellengőre. A rendőrök alig több mint 24 óra alatt öt csellengő fiatalt igazoltattak. A fiatalkorú fiút és a két lányt eltűnés miatt körözték, a két kamasz fiú engedély nélkül távozott el a nevelőintézetből.

7. Éjszaka rámolták ki a hédervári telephelyet. A fémtolvajok a lopott gépkocsi alkatrészekkel és tartozékokkal egy egész teherautót megtömtek, Abdán aztán megállították őket. Az egyenruhások a sofőrt és két utasát a Győri Rendőrkapitányságra előállították és a rakományt lefoglalták.

Fotók

6. Bajcson a miniszterelnök is pályára lépett. Olvasó-tudósítónk szúrta ki, hogy a jegyzőkönyv szerint nem akárki játszott a szombati Bajcs-Bodonhely meccsen a hazaiak 7-es mezében.

5. Egy quad motoros szombat este ütközött villanyoszlopnak Győrben. Túl gyorsan ment, sisakot sem viselt, engedélye sem volt, sőt, ittasság gyanúja is felmerült.

4. Nem volt pénze, ezért tervelte ki a rablást a mosonmagyaróvári férfi. Volt munkatársához tört be Károlyházán, akitől fegyvert és készpénzt lopott. A hazaérkező családtagok megzavarták, ekkor szerszámait hátrahagyva kifutott a házból és a szántóföldön elmenekült.

Fotók

3. A Rábán levonuló árhullám miatt lezárták a Petőfi híd alatti parkolót és a Móricz Zsigmond rakpartot is. Így is akadtak azonban áldozatok, a fotót olvasónk küldte.

2. Mérgelődő olvasónk négy fotót is küldött a mosonmagyaróvári Tesco parkolójáról, melyeken az autók dupla helyet foglalnak el. Szerkesztőségünknél aztán jelentkezett az egyik tulajdonosa, aki meg is indokolta, miért így állt be a parkolóhelyre.

1. A Szellemvárosok végigjárhatta a megyei vezetési pontot. Ezen földalatti építmények fő funkciója az volt, hogy egy atomcsapás esetén pár napig védelmet nyújtson a megyei vezetőknek. A csapat számtalan fotót és egy tartalmas videót is készített, amit a kisalfold.hu olvasóival is megosztottak!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sisak és engedély nélkül balesetezett a quaddal

A motoros szombat este ütközött villanyoszlopnak Győrben.Túl gyorsan ment, sisakot sem viselt,… Tovább olvasom