Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Tizennégymillió forint jótékony célra

Az Universitas – Győr Nonprofit Kft. a korábbi évekhez hasonlóan tavaly is jelentős segítséget nyújtott a Széchenyi István Egyetemen folyó tudományos, kutatási, ismeretterjesztési, kulturális és sporttevékenységekhez, s támogatott egyetemi és városi szervezeteket is.

A kiemelkedően közhasznú szervezet pénzbeli adományként több mint 14 millió forintot adott át 2011-ben.

Az alapítvány az Egyetemi Zenei Alapítványt és a Győri Egyetemért Közhasznú Egyesületet ötmillió, a Széchenyi István Egyetem Sportegyesületét egymillió, az Alternatív Közlekedést Fejlesztő Hallgatói Közhasznú Egyesületet 750 ezer forinttal támogatta.

A város kulturális életének színfoltja a Győri Filharmonikus Zenekar, amelynek a társaságiadó-törvény által biztosított lehetőséget kihasználva nyújtott az Universitas – Győr Nonprofit Kft. másfél millió forintos támogatást.

Az alapítvány az egyetemmel kötött társadalmi közös szükséglet kielégítésére szóló szerződés alapján 2011-ben is számos egyetemi kiadványt jelentetett meg.

A Széchenyi University Press sorozat 2011-ben indult, s első, angol nyelven megjelent kiadványa, a Control Engineering több hazai intézmény, valamint a delfti egyetem oktatásában is helyet kapott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Településvezetők tapasztalatcseréje Abdán

Rendhagyó és egyben hagyományteremtő találkozóra hívta meg az abdai faluvezető a környékbeli… Tovább olvasom