Kisalföld logö

2018. 10. 22. hétfő - Előd 6°C | 15°C Még több cikk.

Tisztújítás a megyei SZDSZ-ben

Győr-Moson-Sopron - Az SZDSZ Győr-Moson-Sopron Megyei Választmánya szerdán tartotta tisztújító ülését, melyen részt vett John Emese országos ügyvivő. A párt megyei elnökének egyhangúlag ismét Szentkuti Károlyt (Mosonmagyaróvár) választották meg.
A választmány három alelnöke Graffelner Kálmán (Győr), Mohos Péter (Győr), dr. Molnár József (Sopron) lett. A hattagú elnökségbe választották az elnök és alelnökök mellett dr. Karczag Margitot (Csorna) és Nagy Jenőt (Fertőd). Az SZDSZ Országos Tanácsába, Szentkuti Károly mellett ismét Kóczán Zoltánt (Sopron) delegálták a küldöttek.

Szentkuti Károly zárszavában kiemelte, a legfontosabb feladat a következő időszakban a választásokra való felkészülés lesz. Hangsúlyozta: megyei szinten szélesíteni kell az SZDSZ mozgásterét, párbeszédet kell folytatni a politikai pártok mellett az érdek-képviseleti, valamint a civil szervezetekkel is.

Szentkuti szerint az SZDSZ országos politikája világos: mélyreható reformokra van szükség a gazdaság növekedése érdekében, amelynek elsősorban a vállalkozások adóterheinek jelentős csökkentésében kell megnyilvánulnia. Ugyanakkor arról sem szabad elfeledkezni, hogy nem zajlott le sem az egészségügy, sem pedig a szociális rendszerek átalakítása.

Fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy ha van érdemi kompromisszumra lehetőség az MSZP és az SZDSZ között, azt mindenképpen létre kell hozni, s ebben az SZDSZ vezetésének is komoly felelőssége van. A szakértői kormány csak akkor valóságos lehetőség, ha az a politikai pártok, s elsősorban az MSZP és SZDSZ politikai megállapodásán alapul.
Megyei elnöknek egyhangúlag ismét Szentkuti Károlyt választották meg.

Olvasóink írták

 • 13. MNA 2008. szeptember 09. 18:18
  „Szdsz=buzik,deviánsok,drogosok,anarchisták,hazaárulók,idegenszívűek,magyargyűlölők pártja!1%-os támogatottsággal,az is a fővárosban!Vidéken 0%!”
 • 12. sziszifusz 2008. szeptember 08. 09:32
  „Emese álma!
  A fővárosi frakcióvezető/nő/most emészti Bauer Tamás rövidlátó írását- a magyar vidék legsilányabb lapjában/népszabó/ megjelent rágalmat!-
  jondemkszkyék a fővárosi önkormányzat fodorkarzata és a szakértelem hevében - lemondanak 500 milliárdos állami támogatásról!
  Így Fodor Gábor és a szadesz szakértelme - Emese álma - immár elérhető közelégbe került!
  A szakértő anyag szerint ezt követőleg megfordítják a Dunát -majd pályázatot hirdetnek - van e még épeszű szadeszes pesten és budán!
  Holnapra tarlós lesz a világ énekeli Demszky és Emese - a főváros felett meg a szabad turulmadár szabadon száll!”
 • 11. sziszifusz 2008. szeptember 08. 09:17
  „Nem olvassa senki - lásd még szdsz tömegek! - Szakértő kormányt!
  Igen!
  Követelem,hogy Fodor Gábor az oktatás,az egészségügy és a gazdaság élére jelöljön - sőt legyen elsőbbségi joga jelölni - szakértőt!
  Tudnillik ezeket a tárcákat és nagy rendszereket tették tönkre szdsz-es politikusok!
  Előre hát mind aki liberális szakértő- Horn Gábort pedig a" picsába "helyett etika államtitkárnak Fodor Gábor környezetvédő decens mellé!/ hiteltelen Gyurcsány leghiteltelenebb időszaka/
  Marx forog a sírjában - most vannak másodszor a szadeszesek döntő helyen - ez a nevetségesség korszaka!
  Még egy bocs - Kőszeg Ferit meg tegyétek meg - szakértőként természetesen -a Magyar Bálint fan klubb hülyeségeket írni és beszélni bizottsága Balóné aszistensének!
  Hajrá fiúk!
  Hajrá Magyarország”
 • 10. sziszifusz 2008. szeptember 07. 17:27
  „Most Emese - a történelemben nem először - a jövővel foglalkozó fővárosi szdsz totem!
  A történelmi fanyar fityisz - az szdsz-es turul - aki megmondja a tutit!
  Már Fodor Gábori magasságokat dönget az elemző értékelő és hadovázó képessége!
  Fodor meg az elnökké választása óta - bizonyította - jónehány rendszerváltáshajnali őrültet utolérve - megválasztás utáni percben le kellett volna mondania: 1./ kielégül szobatársi érzékenysége
  2/ nagyságrenddel kisebb lenne a katasztrófaveszély
  Így szerencsére az szdsz tűnik el -sokak reménye örökre - tudnillik egy ponton túl -a maszopnak hasznos a szadesz / Fodor / hülyesége - rendkivüli választások!
  Eredmény : szadesz no parlament!
  minden épeszű szoci,libi és szoclibi a maszopra szavaz!
  Fodor hülyesége. kontraproduktiv!
  hajrá fiúk!
  Hajrá Emese!”
 • 9. joco 2008. szeptember 07. 10:27
  „hát 7-es, ha te valakit "ocsárol"-va ,fasiszta jelszavakat használva-idegenszivüek- szidsz, pont az ellenkezöjét éred el.”
 • 8. joco 2008. szeptember 07. 07:58
  „7-es: jol vagy?”
 • 7. MNA 2008. szeptember 06. 12:28
  „Hazaárulók!Idegenszívűek!Idegen érdekek szolgálói vagytok!”
 • 6. joco 2008. szeptember 05. 17:11
  „pan.cser:tudod most a fidesznek probálnak "csontig benyalni".sajnálom öket ,mert nagyon sok igazi liberálist ismertem/ismerek akik vezéreik "hintapolitikájuk" miatt már "szégyelik" bevallani pártállásukat.Kár”
 • 5. /joco1-az igazi 2008. szeptember 05. 15:33
  „"valaki": már megint egy kicsit tulzásba estél, tudod kb a Dunántulon ha lehetnek egyszázan.Megj.: ez a következménye , hogy mindig más f.szával verték a csalánt. A szocik "megérdemelték" öket. remélem a "szával" szotöredék nem szerepel a moderátori "gépben"”
 • 4. Valaki 2008. szeptember 05. 10:41
  „Legalább ott voltak mind a százan? :)))”
 • 3. pan.cser 2008. szeptember 05. 07:33
  „Múzeum igazgató úr nagyon félti a halmozott állásait, ha rajta múlna csontig benyalna az MSZP-nek. Reméljük, hogy a választások után, az ország valamelyik múzeumában pályázik állásra. Van akit nagyon szeretnek, van akit nagyon nem, ki lehet találni Karcsi hova tartozik. Aki már Szent Sebestyénnel is üzletelt......”
 • 2. sziszifusz 2008. szeptember 05. 06:39
  „Nem mindenki.
  Most vizsgálja a Fodor névtelen megrontója a Gulyás/vagy milyen?/Józsi.”
 • 1. joco 2008. szeptember 05. 06:10
  „És a cikkben szereplö személyek a megyénk SzDSZ-ének tagsága is?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Évi egy hónappal többet dolgozunk, mint a nyugatiak

Magyarország - Egy felmérés szerint a magyarok évente csaknem egy hónappal többet dolgoznak… Tovább olvasom