Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Textilek: Széles Judit kiállítása

A kiállítást Kustán Melinda textiltervező-iparművész ajánlotta a közönség figyelmébe.

Megnyílt Széles Judit textilművész kiállítása a Galgóczi Erzsébet Városi Könyvtár Galériájában (9023. Győr, Herman Ottó u. 22.) október 27-én, kedden délután 5. órakor.

A kiállítás díjtalanul megtekinthető 2009. november 13-ig hétköznapokon 14-18 óráig.
A kiállítást Kustán Melinda textiltervező-iparművész ajánlotta a közönség figyelmébe. Megnyitó beszédében kiemelte, hogy a kiállított művek együttese a gondolkodás, az érzelem, az alkotó tevékenység de legfőképpen az idő össze- és egymáshoz hangolhatóságára adott esztétikus bizonyíték. Utalt rá, hogy Széles Judit alkotásai megjelenítik az irodalomhoz, íráshoz való szoros kapcsolatát. Kitért az alkotások patchwork-ön túlmutató briliáns szakmai megoldásaira. Méltatta a művésznő egyéni kiállításainak impozáns sorát, melyből kiderül, hogy 2–3 éves gyakorisággal mutatja be munkáit Budapesten, illetve az ország különböző nagyvárosaiban, valamint rendszeresen vesz részt csoportos hazai és nemzetközi tárlatokon.

Textilek: Széles Judit kiállítása - Fotó: Szük Ödön


A közönség körében köszönthettük Ágh István Kossth-díjas költőt, a megnyitót jelenlétükkel megtisztelték a győri irodalmi és kulturális közélet jeles képviselői is.

Olvasóink írták

  • 1. fióka 2009. október 30. 21:23
    „Ügyes dolgok ezek az biztos meg az is,hogy egyre ritkábbak az ilyen jellegű munkák amit viszont nagyon meg kéne becsülni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mitől ment tönkre négy év alatt a tér?

Győr - A megyeház előtti tér jelenleg nem a város gyöngyszeme – ebben nincs vita a két… Tovább olvasom