Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Tarlóst várja beszélgetésre a Fidelitas

Győr - Kevesebb a szemét, mióta rendszeresen szedik, állapította meg a Fidelitas győri szervezetének vezetője, Radnóti Ákos.
A szervezet több éve ősszel és tavasszal ugyanoda, Marcalvárosba, a köztemető környékére jár vissza a közterület megtisztítására. Egy ideje azt észlelték, hogy egyre kevesebb szemét termelődik újra, és ezt tevékenységük eredményeként is értékelik.

A fiatalokat – 14-35 éves korosztályt – tagjai sorába váró társaság a közéletből is kiveszi a részét, október 6-án és 23-án a városban tartott rendezvényeken koszorúztak. Megtartották Egyenes beszéd elnevezésű rendezvénysorozatuk első találkozóját Borkai Zsolt polgármesterrel. Saját kérdéseik mellett az e-mail-en érkezettekre is választ kaptak, sőt, a helyszínen megfogalmazottakat ugyancsak feltehették. A találkozó sikerét újonnan soraik közé lépő tagokkal mérhette a szervezet.

Következő vendégük november 14-én este 7 órától Tarlós István, a Fidesz budapesti frakcióvezetője lesz a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Az ő személye iránti érdeklődést fokozhatja, hogy nemrég jelent meg a Vendégjárás Budapesten című könyve. A neki szánt kérdéseket már most el lehet küldeni az uzenet@gyor.fidelitas.hu e-mail címre. Természetesen a helyszínen is meglesz a lehetőség, de az idő hatékony kihasználása érdekében csak írásban.

A győri Fidelitas már több alkalommal szervezett táborozást, ezt erre az őszre is tervezik, helyét, pontos dátumát időben nyilvánosságra hozzák. A hagyományos karácsonyi jótékonysági akciójukra megkezdték a felkészülést.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jutalmaztuk október legjobb tudósítóit

Győr-Moson-Sopron - A havonta ötvenezer forinttal jutalmazzuk a legérdekesebb SMS-t, fotót, videót, tudósítást küldő olvasót. Az októberi díjat megosztva a győri Zátonyi Gergő és a mosonmagyaróvári Pintér Tibor kapta. Tovább olvasom