Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Támadás nappal Győrben - Megvágták az arcát, senki sem segített - Olvasóink hozzászólásai

A legtöbb kommentelőt felháborította az eset, amiről szerdán számoltunk be: fényes nappal megtámadtak két fiatalt Győrben.
Szerdán osztotta meg a kisalfold.hu-val megdöbbentő történetét egy neve elhallgatását kérő fiatal lány. Csütörtökön nem érkezett fejlemény az ügyben, a Győri Rendőrkapitányság továbbra is nyomoz.

Rengeteg hozzászólás érkezett azonban cikkünkhöz. Olvasóinkat leginkább a közöny háborította fel, amit az eset közelében lévő emberek mutattak.

Ennél a győri belvárosi buszmegállónál történt a támadás. Fotónk illusztráció.
Ennél a győri belvárosi buszmegállónál történt a támadás. Fotónk illusztráció.

A kommentekből válogattunk, a teljes hozzászólásokat itt olvashatják el >>

- Azokat is megbüntetném cserbenhagyásért, akik egy ilyent végignéznek tétlenül.

- Válasz reakciók: - Amíg ilyen jogállamban élünk, ne is várja senki, hogy segítsenek rajta. Valaki segít, utána hónapokig vizsgálják, hurcolják, hogy jogos volt-e a beavatkozás!

- Az emberek vagy közönyösek, de lehet, hogy félnek. Szerintem egyik sem mentség.

- És kérdem én, senkinél nem volt telefon? Hogy rendőrt hívjon már az automata leöntésekor? Ezt a támadók nem is látták volna, ha már féltek és nem mertek beavatkozni.

- ˝Miniszterelnök úr, jelentem rend van"

- A rendőröket tudják szidni, de eszük nincs telefonálni...

- Tesóm nyakát fényes nappal kapta el egy feltehetően mentálisan sérült férfi a tömött buszon, ahol sok fiatalember tétlenül nézte az eseményeket. Én ugrottam oda a babakocsiban ülő kisfiam mellől,hogy kiszabadítsam a húgomat. Ezek után én nem lepődök meg azon, hogy az emberekben nincs egy csepp segítőkészség sem.

- Sajnálom szegény srácot. A támadókkal meg börtönbe, de gyorsan. Gondolom gyorsan történt, ezért nem hívott senki rendőrt időben. Ráadásul ki gondolta volna, hogy ez lesz a vége. Hogy lehet ilyen tetü valaki, hogy megvágja a másik arcát. Sajnos ilyen lett a világ, irigylik hogy valaki fiatalabb, jobb csaja van, van munkahelye, van pénze jegyre, mert azt biztosan nem vettek, inkább megvágták volna az ellenőrt is.

- Csak azt nem értem, ha segítségre szorul valaki és többen is látják ezt, miért nem képesek segíteni????? FELFOGHATATLAN ez már nekem komolyan.......

- Ez azért borzasztó. De kérdezem én, miért ilyen közömbösek az emberek egymással? Jó lenne, ha mindenki elgondolkodna ezen. Mert ma nekem holnap neked. És akkor majd kesereghet mindenki, hogy milyen bunkó is volt, hogy nem segített. Csak nézték az ingyen cirkuszt.

- Épp akkor értem a buszmegállóhoz, amikor elkezdtek "szaladni" , vagyis inkább menni valahova a 3 ember. Egy vérző fejű vékony fiú egy fiatal lány és előttük egy nő. Ha láttam volna a támadókat, biztosan rendőrt hívok, de már őket nem láttam. Tényleg senki nem tett semmit. Azt hittem távolabbról szaladtak, jöttek a sérült és kísérői, a buszmegállóban mindenki csak állt.

- Sziasztok! Örülök, hogy a kommentelők nagy többsége elítéli ezt a brutális attakot, de a szemtanúk közönye elkeserít. Pedig csak a telefont kellett volna kézbe venni és rendőrt hívni!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromszázmillió a győri Körtöltés utcára

Idén 150 millió forintot, jövőre pedig várhatóan ugyanennyit költ a győri önkormányzat a Körtöltés… Tovább olvasom