Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 21°C Még több cikk.

Szülésre készülődés együtt

Szülésfelkészítő tanfolyam indul az Élet-Jel Egyesület szervezésében előadásokkal, beszélgetéssel, filmvetítésekkel, sok hasznos információval, gyakorlatokkal a 25. hetüket betöltő várandósok számára.
A résztvevők ráhangolódnak az előttük álló eseményekre, a szülés rejtélyes és csodálatos világára, megtanulnak bízni a testük működésében és a szülés erejében. A programot a Vereniging Samen Bevallen Holland Szülésfelkészítő Társaság módszere alapján állították össze, amely egy Magyarországon még új szemléletmódot hoz a szülésfelkészítésbe.

Az információk átadása és a testi történések ismertetése mellett a gyakorlatokra, az ösztönösségre, a belső folyamatokkal való együttműködésre helyezi a hangsúlyt. Néhány a témák közül: Hogyan hatnak az érzelmek, a hormonok és a környezet a szülés folyamatára? Relaxációs gyakorlatok; Hogyan lehet sikeres a szoptatás? Kapcsolat a babával; Szülési praktikák (gyógynövények, illóolajok, masszázs stb.).

Szülés után – igény szerint – még egy találkozót szánnak a szervezők a szülés élményének feldolgozására.

A legközelebbi tanfolyam kezdési időpontja november 8., csütörtök, 16 óra. Helyszín: Győrújbarát, Fő u. 40/1., Élet-Jel Egyesület. Jelentkezés, információ: Auxner Beánál (e-mail: auxner@freemail.hu, illetve a 06-20/428-6747-es telefonszámon).
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Működik a tanuszoda - az újabb árvízig

Győr - Hat- és hétmillió forint közötti kárt mértek eddig a győri tanuszodánál, amit szeptember első… Tovább olvasom