Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Szolgáltatás a hátrányos helyzetű álláskeresőknek

Pázmándfalu - Együttműködési megállapodásokat írtak alá a minap Pázmándfalun, a cigány kisebbségi önkormányzatnál. Járóka János, a kisebbségi önkormányzat elnöke ismertette azokat az eredményeket, amelyeket az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatásával pályázati úton létesített Pázmándfalu Mobil Munkaközvetítő Szolgálat (PMMSZ) révén tavaly óta elértek.
 A három (pannonhalmi, sokoróaljai és győri) kistérségben szolgáltatásokkal segítik a hátrányos helyzetű álláskeresők boldogulását. Eddig főleg Pannonhalma és Tét környékéről 350-en vettek részt a szakképzett mentorok által vezetett programokban, s 60 százalékuk munkához jutott, 15-en pedig képzésben részesültek.

A minap aláírt együttműködési megállapodások alapján ezentúl a Győri Esélyek Háza, illetve a Magyar Máltai Szeretetszolgálat is házigazdája lesz annak a szolgáltatásnak, amelynek célja, hogy a hátrányos helyzetű álláskeresők képességeiknek, végzettségüknek, valamint igényeiknek megfelelő munkahelyet találjanak, illetve az aktuális munkaerő-piaci igényeket figyelembe véve képezzék őket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Audi-tanszék a Széchenyi-egyetemen

Győr - Január elsejétől Audi Hungaria Belsőégésű Motorok néven új tanszék kezdi meg működését a… Tovább olvasom