Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Szíj Melinda boldog és nyitott az új lehetőségekre

Bejárta a sajtót a hír, hogy Szíj Melinda húsz év után fájó szívvel búcsúzott nagyigmándi munkahelyétől kedden. A győri énekesnőnek azonban nincs oka további szomorúságra: csütörtökön éppen egy színházi meghallgatást követően értük utol.

– Végtelenül jól éreztem magam, nagy élmény volt egy patinás, budapesti színház falai között énekelni. Mindig is a zenés színpad vonzott, most egy ilyen darab meghallgatásán jártam. Nyitott vagyok a lehetőségekre, nem zárkózom el semmi elől, ami a zenei fejlődésemet szolgálja – fogalmazott a kisalfold.hu-nak az énekesnő.

Szíj Melinda munkája megszűnésétől függetlenül állt elébe az új kihívásoknak, zenei karrierjét eddig is civil foglalkozása mellett egyengette. – Nem akartam médiavisszhangot kelteni azzal, hogy a Facebook-oldalamra kiírtam, búcsúzom a munkahelyemtől. Erős volt a kötődésem a céghez, nagy családként dolgoztunk együtt a kollégákkal. Mivel nem tudtam volna mindenkitől személyesen elköszönni, ezért küldtem nekik egy dalt a közösségi portálon. Ez a belső, lelki búcsúm volt a csodálatos 20 évtől. Januártól pedig újra az IKR-kötelékébe térek vissza, annyi változással, hogy Nagyigmánd helyett a bábolnai IKR agrárcentrumban veszem fel a munkát – mondta Melinda.

A kép forrása: Szíj Melinda hivatalos Facebook-oldala
A kép forrása: Szíj Melinda hivatalos Facebook-oldala

Az énekesnő az Eurovíziós Dalfesztivál hazai válogatójára is pályázott, ám a Végtelen dal című mű nem került be a legjobb harminc közé. – Egyáltalán nem keseredtem el emiatt, sőt, hálás vagyok a Country Arrabona együttesnek, a pályamű alkotóinak, Buda László zeneszerzőnek és Kondor Ákos szövegírónak a közös cél érdekében végzett munkáért. Az a műfaj, amit a zenekarral játszunk, talán nem annyira felel meg a mostani trendeknek. De mi továbbra is a saját utunkat járjuk, a dalt az eljövendő koncertjeinken hallhatják majd és egy kiadónál is kedvező fogadtatásra talált – mesélte Szíj Melinda.

Elárulta, a megasztáros szereplése óta nem nagyon kísérte figyelemmel a tehetségkutatókat. – Belülről már megismerhettem azt a világot, azért pedig nem nézem az újabb show-kat, hogy más versenyzőkhöz hasonlítsam magam. A saját zenei fejlődésem a cél és ebben a drága párom, hűséges társam is támogat. Mind a magánéletben, mind a szakmai dolgokban számíthatok rá. Boldog vagyok, jól érzem magam - mondta az énekesnő.

A kép forrása: Szíj Melinda hivatalos Facebook-oldala
A kép forrása: Szíj Melinda hivatalos Facebook-oldala

Melinda végezetül elmondta, legmeghatározóbb élménye az elmúlt három évet tekintve az volt, amikor a Győri Balett a Rózsaszínház előadásban kérte fel közreműködőnek. – Edith Piaf bőrébe bújni néhány dal erejéig, örökre emlékezetes maradt - zárta.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győr Aréna: a Városháza 216 milliós előleget fizetne a még nem ismert nyertesnek

Az önkormányzat 216 millió forintos előleget készül fizetni a multifunkcionális csarnok építésére kiírt közbeszerzés nyertésének. Tovább olvasom