Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

SzFeszt fellépő: Kibiztosított Gránát

A zenekar 2005 őszén alakult.
A kezdetek

Az elős felállás: Ponty Feri(gitár) Szabados Ádám(ének) Czifrik Mihály(gitár) Velő Dániel(dob) által. Zenei felszerelések, próbaterem és zenei tudás hiányában nem nagyon került sor ekkor még rendesnek nevezhető zenélésre. De a kezdeti nehézségek ellenére kitartottunk és csak zenéltünk és zenéltünk...így fejlődtünk lassan de biztosan. Ádámnak hamarosan el kellet hagynia a zenekart a felszerelés hiánya miatt.

Az első Ep től a mai napig

2007 elején már volt normális zenei felszerelésünk.Januárban a Velőékhez mentünk próbálni,ahol már számnak nevezhető alkotásaink születtek. Júniusban már Misiéknél volt a próbahely. A 2007 július 20.-án a került sor az első koncertre 23.-án Pestre mentünk stúdióba hogy elkészítsük 1 kislemezünket. Ezek után került Udvardi Csabi a zenekarba. Az egész nyár a koncertezés és a munka jegyében telt. Még ebben az évben írtak egy rövid cikket a Metal hammer nevű újságban.

2008 ban sikerült több nagyobb zenekar előtt játszani ( Pokolgép,Proszektúra,Auróra) .2008 közepén elkészítettük az első nagylemezünket. Amely 7 új számot tartalmaz és az előző kislemezünk újrakevert változatát.2008 szeptemberében pedig sajnos meg kellett válnunk a dobos Danitól. A helyére Udvardi Gábor került. Azóta változatlan a felállás.2009 - es évben bontakozott ki igazán Dani kirakásából következő viszály zenekaron belül és kívül is egyaránt. D ezt is túléltük és azóta is rendszeresen koncertezünk. Másodszorra is felléptünk Aorán azzal a különbséggel hogy most mi szerveztük az egész nulladik napot. Tartottunk egy remek évzáró bulit közösen az Aurórával ami nagyon fergetegesre sikerült. És még ezeken kívül sok helyen megfordultunk.

2010 Az egész év az új lemez elkészítése körül forgott...de meg is lett az eredménye, a jót és szépet című új nagylemezünk, amely tíz új számot tartalmaz. Ez az új lemez nagyban különbözik az eddigi lemezeinktől. Mivel eltelt már néhány év a kezdetek óta és az idő múlásával magunk mögött hagytuk a 4 akkordos stílust. Sokkal komolyabb és és érettebb a zene és a hangvétel is.

Kibiztosított Gránát
Kibiztosított Gránát


2011 Az év közepéig még tartottunk egy két koncertet és elkészítettünk a jót és szépet című számunkra egy Klippet de a zenekaron belüli és a zenekarhoz való hozzáállás egyre jobban romlott . Ez a dobosunk Gábor zenekarunkban való közreműködésének végét jelentette. A elkövetkező hónapokban hárman vittük tovább a zenekart.

2012 Kisebb zenekari szünet után az újjáalakuló zenekarhoz csatlakozott Farkas Márk akivel úgy látszik végre rátaláltunk egy igazán jó zenészre .
Nemsokkal később Farkas Martin is csatlakozik a zenekarhoz mint basszusgitáros.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SzFeszt fellépő: Karai Anna és a Napfénypresszó

A Napfény Presszó zenekar 2006. szeptemberétől működik ebben a felállásban. Tovább olvasom