Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Számítógépes játékok Munkácsyhoz

Győr - A nagy sikerű Munkácsy-kiállításhoz számítógépesjáték-készítő pályázatot hirdetett a megyei önkormányzat és az Europe Direct Hálózat megyei információs pontja. A versenyt győri csapat nyerte.

Különféle Munkácsy-alkotásokhoz készítettek számítógépes játékokat azok a fiatalok, akik eredményesen szerepeltek a megyei önkormányzat és a Europe Direct Hálózat megyei információs pontja által meghirdetett pályázaton. Az első díjat a győri SZE-GI csapat tagjai, Futó Petra és Lakat Balázs kapták. Ők – sok más mellett – digitális fényképezőgépnek, színes nyomtatónak és szkennernek örülhettek. A második helyet a szegedi „Summer" csapatának – dr. Nyáriné Tóth Beáta és dr. Nyári Tibor – ítélte a szakmai zsűri. Jutalmuk kerékpár, memóriakártya és pendrive volt. A harmadik helyezett szintén győri, a DarkBit Media Team – Bokor Bence és Csapó Mátyás –, akik szintén értékes jutalmat vehettek át. 

Csütörtökön a megyeházi eredményhirdetésen Firtl Mátyás alelnök köszöntötte a résztvevőket, Pusztai Pál egyetemi adjunktus, a bírálótestület elnöke ismertette a zsűri döntését, majd a díjakat Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke adta át a nyerteseknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bűnözőkre figyelnek a kamerák

Győr - Jelentősen javult a közterületi kamerarendszer minősége Győrben az elmúlt évben, s ez a… Tovább olvasom