Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Sikeres vállalkozásokkal bővülnek a lehetőségek

A tízmillió forint fölötti bevétellel működő, a községben adózó vállalkozókat hívta vacsorával egybekötött beszélgetésre Écs önkormányzata. Az évente egy alkalommal megszervezett eseményre idén a 150 vállalkozásból 35 volt hivatalos, ennyien értek el legalább tízmillió forint nyereséget.

Tavaly vállalkozási adóból 12 millió 661 ezer forint, gépkocsiadóból 14 millió 100 ezer forint, kommunális adóból 5 millió 300 ezer forint folyt be Écsen, s ezt az összeget – mint mindig – működésre és fejlesztésre fordítják – tájékoztatott Mondovics László polgármester, majd hozzátette: ez biztosítja a pályázatokhoz szükséges önrészt, s pályázni kell, mert ezzel lehet megduplázni az összeget és tervezni a fejlesztéseket. Minden vállalkozóra szükség van Écsen, hiszen nemcsak a település fejlődéséhez, hanem a foglalkoztatáshoz is hozzájárulnak.

Az esemény vendége volt a Pannónia Kincse LEADER Egyesület munkaszervezet-vezetője is. Csányi Péter elmondta: jelentős források érkeztek Écsre, s továbbra is sok lehetőség és forrás van a vállalkozók támogatására. Mikrovállalkozásoknak is tudnak segítséget nyújtani eszközök, építési beruházások, illetve megújulóenergia-programokra, továbbá turisztikai pályázatokra is lesz lehetőség a nyáron induló programban.

Olvasóink írták

  • 1. Tabornok 2011. március 19. 03:57
    „"A tízmillió forint fölötti bevétellel működő," "ennyien értek el legalább tízmillió forint nyereséget."
    A tízmillió forint fölötti bevétel, vagy nyereség?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vészsáv legyen a leállósáv!

Egyre többen csatlakoznak az autópálya-kezelő közlekedésbiztonsági kampányához, amelynek célja a leállósáv biztonságossá tétele, s átnevezése vészsávvá. Tovább olvasom