Kisalföld logö

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 5°C | 19°C Még több cikk.

Sajtónap Győrben: a Kisalföld grafikusainak elismerése

A győri sajtónapi ünnepségen pénteken a Móra-iskola diákjainak emlékező műsora után a szakmabelieket díjazták. Galéria!

A Média 2003 Alapítvány díjait, mint kuratóriumi elnök, Jancsó Péter adta át. Elismerésben részesült Bodrossy Márk és Máró Krisztián. Ők a Kisalföldet is kiadó cég grafikusai, sikeres magazinjaink dijáznjának megalkotói.

Szintén díjat kapott Mózes Lajos, az X-Meditor munkatársa, a Magyar Asztalos magazin főszerkesztője.

Sajtónap Győrben - 2014. Fotó: Mészáros Mátyás


A díjazottakat Fábián György mutatta be.

A sajtó munkájának támogatásáért oklevéllel mondtak köszönetet dr. Oláh Attila professzornak, a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház orvos-igazgatójának.

Borkai Zsolt, Győr polgármestere a szabad sajtó napja alkalmából mondott köszöntőjében megjegyezte: Győrben olyanok dolgoznak a sajtóban, akik tudják, fontos a pontos tájékoztatás. Szerinte a sajtónak nagy szerepe van az összefogás segítésében.

Keszei L. András, a Kisalföld vezető szerkesztője ünnepi beszédében érzékletesen fejezte ki, mint jelent az 1848-as márciusi ifjak emléke. Benne van a kokárda fodrában, a lányok szélfútta hajában, a gyerekek örömében, apáink bölcsességében... Mesélt szerethető örömükről, lelkesedésükről, reményükről.

Arról, hogy hajlamosak vagyunk a múltat nemesebbnek látni, de ez így jó és egy olyan kis nemzet, mint a miénk nem engedheti meg magának a különállás luxusát. Jusson szerethető, reménnyel teli tavasz mindnyájunknak, amennyi kell!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magdi néni eltűnt karja - marad az állatos verzió?

Célegyenesbe ért az éppen fél éve különös körülmények között elhunyt Magdi néni halálának… Tovább olvasom