Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Rising Star - A győri Fehérvári Gábor kilépett a zuhany alól

Fehérvári Gábor Alfréd úgy érzi, több erő van benne, mint amit a Rising Star tehetségkutató első élő adásában mutatott. A győri énekes ezért is örül, hogy lehetőséget kapott a folytatásra.

"Jó nekem" - énekelte az Ocho Macho slágerét a Rising Star színpadán a győri Fehérvári Gábor Alfréd élő adásban. A 24 éves fiatalembernek valóban minden oka megvolt az örömre...

Az énekes ugyanis elég szavazatot kapott produkciójára a közönségtől, így felemelkedett előtte a LED-fal, ami addig elválasztotta a zsűritől és a közönségtől. Ez pedig azt jelentette, hogy továbbjutott a TV2 legújabb tehetségkutatójában vasárnap.

Fehérvári Gábor Alfréd a két műsorvezető, Ördög Nóra és Majka társaságában. Fotó: TV2
Fehérvári Gábor Alfréd a két műsorvezető, Ördög Nóra és Majka társaságában. Fotó: TV2

– Nagyon izgultam, annyira, hogy teljesen kiszáradt a szám éneklés előtt. Úgy érzem, sokkal több erő van bennem annál, mint amit most mutattam, messze volt ez a produkció attól, amit én elvárok magamtól. Örülök, hogy ennek ellenére a lélek, a dal által közvetített életérzés átjött a nézőknek. Bízom benne, hogy bőven lesz még lehetőségem megmutatni a hangomat a színpadon – értékelt a kisalfold.hu-nak Gábor kedden.

– Mindig is szerettem a zenét, George Michael, Gary Moore, Toto, Ákos, csak néhány kedvencemet említem. Az éneklés számomra a zuhany alatt kezdődött és sokáig ott is maradt. Huszonkettő éves voltam, amikor először kiálltam egy dallal, egy barátom kísért gitáron. Rengeteget kell még tanulnom, a Rising Star  azonban jó visszajelzés lehet arra, hogy helyem van ezen az úton. A műsor egy lehetőség, segíthet előtérbe helyezni az életemben azt, amivel a leginkább szeretnék foglalkozni – folytatta Fehérvári Gábor Alfréd.

Fotó: TV2
Fotó: TV2

Az énekes neve talán ismerős lehet az olvasóknak, főként a labdarúgást kedvelő győrieknek. Gábor nagypapája ugyanis Fehérvári Alfréd, aki 1947 őszétől 13 idényen át volt a Győri ETO legendás labdarúgója, később a klub szakosztályvezetői posztját is betöltötte.

– Gyermekkoromban a hétvégéket a nagyszüleimnél töltöttük az öcsémmel. Papa kevesebbet volt otthon, talán ebből is adódik, hogy mindig az ő figyelméért kapálóztunk. Emlékszem, mennyire izgultam, amikor bevallottam neki: a kosárlabda jobban érdekel, mint a foci. Azt hittem, nem tetszik majd neki, de azt mondta, számára csak az a fontos, hogy sportoljak. Az is élénken él bennem, amikor szilveszterkor sétált velünk a Baross úton, négy órába telt, mire a végére értünk, annyian megállították "Frédi bácsit", volt, hogy meghívták egy italra. Kicsik voltunk, de éreztük, a papát mennyien szerették és tisztelték. Tizenhét éves koromban ment el, nehezen tudtam elengedni, de ma már úgy fogom fel: boldog vagyok, hogy hatással volt az életemre – mesélte Gábor, akinek sorsáról a Rising Starban továbbra is a nézők döntenek majd.


hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A védők elvitetnék a klán ügyét

A siketek párbeszédéhez hasonlította a győrszentiváni klán ügyeként elhíresült eljárást a V. Csabát… Tovább olvasom