Kisalföld logö

2018. 08. 22. szerda - Menyhért, Mirjam 20°C | 31°C Még több cikk.

Rendőrségi pályázat cigány diákoknak

A megyei rendőrkapitányság cigány származású diákok tanulmányait segítené és a rendőrségi állomány szélesítésénél is számít a roma fiatalokra.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

A Győr-Moson-Sopron-Megyei Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet 2011-2012-es tanévre vonatkozóan a középfokú oktatási intézmények nappali tagozatán tanuló cigány származású fiatalok tanulmányai eredményes befejezésének elősegítésére, illetve a rendőrségi állomány utánpótlási bázisának szélesítése érdekében.

Pályázati feltételek

Pályázatot azok a cigány származású fiatalok nyújthatnak be, akik középfokú oktatási intézmények nappali tagozatán első, második vagy harmadik évfolyamán tanulnak, évismétlésre semmilyen tantárgyból nem kötelezettek, a pályázat benyújtásának évében elért, év végi tanulmányi átlageredményük pedig legalább 3,00. A pályázónak a fentiek mellett a pályázat benyújtásakor az alábbi feltételeknek kell eleget tennie:

magyar állampolgárság;
magyarországi lakóhely;
büntetlen előélet;
a rendészeti szakközépiskolába vagy a Rendőrtiszti Főiskolára való jelentkezés, az érettségi vizsgát követően
kifogástalan életvitel és jó hírnév a pályázó vonatkozásában
egészségügyi, pszichikai és fizikai alkalmasság

A támogatás formája, mértéke

A pályázatot elnyerők számára a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a középfokú oktatási intézményben folytatott tanulmányok hátralévő idejére támogatást biztosít.

Egyéb tudnivalók

A pályázatot 2011. augusztus 15-ig kell a Győr-Moson-Sopron-Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat vezetőjének megküldeni. Részletes felvilágosítás ugyanitt kérhető.

Győr-Moson-Sopron-Megyei Rendőr-főkapitányság
Cím: Humánigazgatásai Szolgálat
9024 Győr, Szent Imre út.2-4.
Tel.: 06-96/520-006

A pályázatok elbírálásáról és a támogatás odaítéléséről bizottság dönt. A pályázat elbírálásának határideje 2011. augusztus 31. A pályázatot nyert tanulókkal a Győr-Moson-Sopron-Megyei Rendőr-főkapitányság támogatási szerződést köt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerámia tanfolyam a Gyermekek Házában

Az idei évben is két korosztálynak szervezett kerámia tanfolyamot a Gyermekek Háza 8–14… Tovább olvasom