Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Reagált a kisebbségi önkormányzat

Győr - Korábbi cikkünkre reagálva közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe a győri roma kisebbségi önkormányzat.
„Győr Megyei Jogú Város Roma Kisebbségi Önkormányzata nem foglalkozik Pádár úr magánéletével, vállalkozásaival, tartozásaival, mivel az önkormányzatnak a cigány emberek foglalkoztatási, szociális és egyéb problémáinak megoldása köti le az idejét, energiáit. Ezt kellene Pádár úrnak is tennie, viszont bizonyíthatóan a közel két év alatt csak egyszer vett részt a testület ülésén. Jogilag képviselő maradt, hiszen a kisebbségi és az azzal kapcsolatos eljárási törvény kiskapuit kihasználva, a tiszteletdíjért kijátszotta magának a testületben való további tagságot, de mi nem tekintjük őt a cigányság győri képviselőjének. A szemünkben súlytalan politikus, ezért nem is foglalkozunk a különböző ügyeivel. Reméljük, a győri cigányságot, a kisebbségi önkormányzatiságot nem a Pádár úr kétes ügyei, esetleges visszaélései alapján ítéli meg a többségi társadalom" – áll a Horváth Attila kisebbségi önkormányzati elnök nevével szignált közleményben.

Olvasóink írták

 • 2. Boróka 2008. augusztus 29. 09:47
  „Elég szomorú, sőt FELHÁBORÍTÓ, hogy el nem végzett munkáért pénzt kaphatnak egyesek tiszteletdíj címén pld... (Gondolom, utalják a számlájukra, hogy még ezért se kelljen fáradozniuk) ... "Két év alatt egyszer vett részt testületi ülésen.." - mondja a közlemény... röhej - Horváth Attiláék ennyi idő alatt miért nem találtak egy másik "kiskaput", ami meggátolta volna a jogtalan juttatások kifizetését??!!!! Ezért kerül ilyen drágába az állami, megyei. városi apparátusok működése, mert ilyen ingyenélő, siserehad tömkelege hatványozottan csinálja a SEMMIT!!”
 • 1. xy- 2008. augusztus 29. 09:44
  „Én mint Pádár László egyéni vállalkozó APEH-igazolással tudom bizonyítani, hogy köztartozásaim nincsenek, ahogy a Győr-Moson-Sopron Megyei Cigányok Érdekvédelmi Szövetségének sem - mondta megkeresésünkre Pádár László, aki szerint a vádak oka közéleti tevékenysége lehet. A képviselő a győri közgyűlésnek és a cigány kisebbségi önkormányzatnak is tagja.


  ,,Győr Megyei Jogú Város Roma Kisebbségi Önkormányzata szerint:
  Jogilag képviselő maradt, hiszen a kisebbségi és az azzal kapcsolatos eljárási törvény kiskapuit kihasználva, a tiszteletdíjért kijátszotta magának a testületben való további tagságot, de mi nem tekintjük őt a cigányság győri képviselőjének."

  Érdekes álláspontok--Ha már ők is vitatkoznak!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emléktábla és emléktorna

Győrasszonyfa - Az egy évvel ezelőtt tragikus hirtelenséggel elhunyt településvezetőre, Király… Tovább olvasom