Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Rába Quelle: 1000 forintos belépő vasárnaponként - videó

A Rába Quelle 10 hónapos akciót hirdetett a 10 éves nyitás megünneplésére.
Quelle Termál- és Élményfürdő. A jubileumot 10 hónapos akciósorozattal ünneplik: minden vasárnap a megye előre meghirdetett településeinek lakosai ezer forintért használhatják a fürdő szolgáltatásait. A városok, községek listáit a Kisalföldben az akció során végig megtalálják.

Kovacsics Imre ügyvezető igazgató az akcióról elmondta: a megye valamennyi településével együtt kívánnak ünnepelni, s ha sikeres lesz a kezdeményezés, akkor valószínű, hogy az eddig mintegy 4 és fél milliós látogatószám a jövő októberi születésnapra eléri az 5 milliót.

Az akció lényege, hogy minden vasárnap az előre meghirdetett településeken élők kedvezményes áron, ezer forintért válthatnak napi belépőt. Elsőként most vasárnap Győrrel kezdődik az akció, tehát azok a győri lakosok, akik lakcímkártyával igazolni tudják a lakhelyüket, ezer forintért jutnak be a Rába Quellébe. Egy család esetében mindez azt jelenti például, hogy a két felnőttnek és két gyermeknek egyébként váltható 6350 forintos belépő helyett 4 ezer forint lesz a jegyek ára. Két felnőtt, egy gyermek esetében pedig 5 ezer helyett 3 ezer.

Az ezerforintos belépőjegy nem tartalmazza a szaunakert-használatot, de a fürdő egyéb különlegességei természetesen a látogatóké lesznek. A települések lakói a Kisalföldből időben értesülhetnek majd, mikor lesz az övék a vasárnap, de tudni fognak róla az önkormányzatok is. Már most mondhatjuk, hogy november 25-én, tehát jövő vasárnap Enese, Rábaszentmihály, Győrsövényház, Öttevény és Mosonszentmiklós lakosait várja a Rába Quelle kedvezményesen.

A kedvezmény része még, hogy az adott vasárnapon akciós jegyet vásárló látogatók olyan kupont kapnak, amellyel olcsóbban vehetik igénybe a rehabilitációs kezeléseket is. A gyógyászati részen a 45 alkalmas kezelés önrésze 15.750 forintba kerül (az összeg másik részét az OEP állja), de a kuponnal 15.750 forint helyett 10 ezer forintért megkapja a kezelést, aki él ezzel a kedvezménnyel. Azt is jó tudni, hogy szintén nem lesz drágább 10 ezer forintnál az önrész azoknak sem, akik a 45 kezelésen felüli csomagot kérik (hogy értsék: van 60 alkalmas kezelés is – a szerk.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági családi nap az árva állatokért Győrben - fotók

Jótékonysági családi napot tartottak szombaton az árva állatokért Győrben. A résztvevők adományokat… Tovább olvasom