Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Páros belépőt nyertek a 100 Tagú Cigányzenekar győri koncertjére

Nyerteseink

Pozsgai Henriett,
Győr
Balogh Károly, Nyúl
Varga Edit, Pannonhalma

Nyerteseinket e-mailben is értesítettük. A páros belépőket az előadás előtt vehetik át a jegypénztárban nevük bemondásával.

FONTOS!!!

A koncert december 27-én délután 3 órakor kezdődik.
(Vagyis erre, a délutáni előadásra érvnyesek a kisalfold.hu játékán kisorsolt jegyek) Kapunyitás 14.30 óra. Győr, Richter Terem.

Dupla előadás

December 27-én, csütörtökön a Magyar Örökség-díjas 100 Tagú Cigányzenekar tartja Ünnepi Nagykoncertjét a györi Richter Teremben. A nagyszabású és a maga nemében páratlan kulturális csemegének számító esemény két felvonásban kerül megrendezésre.

A tavalyi nagy siker (dupla teltház) után visszatérő produkcióhoz, idén vendégművészként csatlakozik a társulat örökös tagja, a Kossuth-díjas Bangó Margit művésznő is! Így ismét feledhetetlen élményre számíthat mindenki, aki ellátogat a magyar nemzeti kincsnek számító világhíres társulat ünnepi előadására! A nagy érdeklődésre való tekintettel a helyjegyeket érdemes időben megváltani!

Vegyen részt a kisalfold.hu játékában, válaszoljon kérdésünkre és nyerjen páros belépőjegyet a 100 tagú Cigányzenekar győri koncertjére (december 27.).

A kisalfold.hu 3x2 darab belépőt sorsol ki a helyes megfejtők között.

Milyen díj büszke birtokosa a 100 Tagú Cigányzenekar?

A - Oscar-díj
B - Grammy-díj
C - Magyar Örökség-díj

A játék 2012. december 20-ig tart, a helyes válaszok beérkezési határideje: 2012. december 20., 12:00 óra.

Azok a játékosok vesznek részt a nyereményjátékban, akik helyes választ adnak kérdésünkre, és azokat személyes adatainak (név, cím) megadásával elküldik a jatek@kisalfold.hu e-mail címre.

A nyerteseket e-mail-ben értesítjük.hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Evőversenyt rendeztek Győrben - hamburger, pizza, sör mindhalálig!

Az ünnepi győri evőversenyen négy öt fős csapat méri össze erejét. A jótékonysági rendezvénnyel a Petz-kórházban fekvő, beteg gyerekek karácsonyát szeretnék megédesíteni a szervezők. Tovább olvasom