Kisalföld logö

2017. 05. 29. hétfő - Magdolna 14°C | 27°C Még több cikk.

Parkolási gond az ügyeletnél

Győr - A rendőrség tiltott helyen parkolásért büntette meg azt az édesanyát, aki beteg gyermekével orvoshoz sietve állt rossz helyre autójával. Úgy gondolja, az ügyeletnél nehéz a parkolás.
A győri orvosi ügyeletre sietett beteg, elmondása szerint nagyon rossz állapotban lévő gyermekével a szerkesztőségünkbe telefonáló asszony nemrégiben. Azonban a Liezen-Mayer utcában akkor csak olyan helyen tudott megállni autójával, ahol azt tábla tiltotta. A rendőrség meg is büntette. Olvasónk ezért úgy gondolja, jó lenne, ha ezen a környéken több parkolóhely lenne, jó lenne, ha nem tiltanák a parkolást, mert a háziorvosi ügyeletre sokan sietnek kocsival.

Máthé-Tóth Péter, a városi útkezelő szervezet tájékoztatásért felelős munkatársa megkeresésünkre a következő tájékoztatást adta a Liezen-Mayer utca forgalmi helyzetével kapcsolatosan. „Az orvosi ügyelet előtt az egészségügyi gépkocsik miatt mintegy harminc méter hosszon van várakozási tilalom elrendelve. Az ügyelettel szemközti oldalon mintegy harmincöt méter hosszon megállási tilalom van a Somogyi Béla utca–Liezen-Mayer utca csomópont kétirányú járhatósága érdekében. Az elmúlt év végi gázvezetékcsere során volt forgalomkorlátozás, a korlátozó táblákat a munka befejeztével visszavonták 2008 novemberében. Idén áprilisig megtörténik a Liezen-Mayer utca Somogyi Béla utca és Szigethy Attila út közötti, valamint a Somogyi Béla utca Szent Imre és Nagy Imre utak közötti szakaszának felújítása, aszfaltozása. Parkolóépítésre a szűk beépítés miatt sajnálatosan nincsen lehetőség, a tizenhárom méter széles útkeresztmetszeten belül az útpályán kívül a kétoldalt lévő járdákon és keskeny zöldsávokon kívül további, új felület létesítésére nincs lehetőség. Az orvosi rendelőnél az említett korlátozásokon kívül más sem a Liezen-Mayer, sem a Somogyi Béla utcában nincs."

Olvasóink írták

  • 2. osztógép 2009. február 18. 14:05
    „a doktor urak/hölgyek tudjanak parkolni a csóró beteg, aki eltartja őket, az meg le van sz*rva....de tipikusan magyar.... :-(((”
  • 1. matriné 2009. február 17. 21:19
    „Az ügyeleti időben szerintem felesleges fenntartani a parkolóhelyet a jogosultaknak. Ugyan is ebben az időben a sürgős orvosi ellátásra érkezők jönnek! Tehát érdemes lenne egy kiegészítő táblát elhelyezni,"Kivéve a sörös ellátásra szorulók részére"! Igaz akkor nem tudnák a beteget szállítót megvágni a fiskális potyalesők pribékei!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rekordmélyen a forint

A régió iránti bizalom megcsappanása, a zloty nagymértékű gyengülése a forint árfolyamát is… Tovább olvasom