Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Összefogás koncert, háromszáz nézővel

A csekély érdeklődés ellenére megtartották az Összefogás Koncertet a győri Egyetemi Csarnokban.
A bevétellel az államadósság csökkentéséhez járulnak hozzá a szervezők, akik az első órában csalódva tapasztalták, hogy a programra alig két tucat néző volt csak kíváncsi.

Az érdeklődők száma idővel háromszázra emelkedett, de a várakozástól még ez is messze el maradt, pedig a koncert sikeréhez minden adott volt: a helyszínt és a technikát támogatásként kapták a szervezők, a fellépő művészek – Bende Ildikó, a Kozmix, a Bon Bon, Vágó Zsuzsi, Széles Iza, Hien, Caramel, a Győri Tánc- és Képzőművészeti Iskola növendékei, a Combo Bt., Járai Márk, MM Márton Máté, az Earth Wind and Fire Tribute Band, Kiss Tünde és a Hangária is – ingyen vállalták a fellépést.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. load 2012. február 23. 02:09
  „11. Patriot
  Ezúttal én is egyetértek veled.
  Az előadók, művészek, sztárok, celebek (mindenki válassza ki magának a neki tetszőt), nem is annyira a pénzre, mint inkább a fellépés lehetőségére hajtanak.
  Közönséget, népszerűséget csak így lehet szerezni.
  Bár ez it, mintha nem egészen sikerült volna.”
 • 20. Tündenéne 2012. február 22. 17:22
  „Én ezekből a fellépőkből összesen kettő nevet ismerek. Miért mentem volna el???”
 • 19. poorman 2012. február 20. 20:46
  „Vazze ennél még a walesi bárdok is többen voltak!! :))))))))))))))))))))”
 • 18. Madarász 2012. február 20. 19:13
  „15. Erzsébet utalvány? Épp ma mesélte valaki, hogy a boltban nem fogadják el húsra, mert csak "hétköznapi élelmiszerekre" lehet költeni.”
 • 17. machers 2012. február 20. 19:02
  „11. Patriot 2012.02.20. 09:40
  Hozzászólásod első mondatával maximálisan egyetértek. Sőt a szándék is OK, bár ha a két csarnok tele lett volna, a pénzügyi eredmény akkor is csak annyit ért volna, mint a süket lánynak a szerenád. A rendezvénynek az összefogásról kellett volna szólnia.
  DE!
  Mivel ez a kormány már régen elvesztette a hitelességét, a végeredmény előre borítékolható volt. Visszaütött a megosztó politika, a hiteltelenség. Apró példa. A felajánlás mértékéről az elején még a bevételről beszéltek, majd ez változott a profitra. A kettő nagyon nem ugyanaz.”
 • 16. okostojas007 2012. február 20. 18:01
  „a karácsonyi vásáron talán többen rájuk néznek...
  próba szerencse....”
 • 15. tradermike 2012. február 20. 12:55
  „Most jön az a rész, hogy az Erzsébet utalvány és a SZÉP kártya melé bevezetik a fényképes-chipes-biometrikus Összefogás kártyát. A munkáltatóknak kötelező lesz pénzt utalni rá, és csak összefogás koncerteken lehet felhasználni.”
 • 14. Madarász 2012. február 20. 12:22
  „Pesten sem voltak sokkal többen: http://index.hu/kultur/zene/2012/02/19/nem_jott_be_az_osszefogas_koncert/

  Egyébként meg a koncertszervezéshez is pont úgy ért a fidesz, mint a kormányzáshoz. Elég agyament, aki vasárnap délutánra szervez ilyen rendezvényt, ugyanis a diákok még nem értek Győrbe, vagy Pestre, az ott lakók meg már elindultak a koleszba, illetve készülődtek a másnapi tanításra, egyébként meg vasárnap délután nagyon kevesen mennek már el otthonról.

  A koncertek költségei meg ismét kidobott pénz, ami nem a sajátjuk...”
 • 13. háté 2012. február 20. 11:20
  „Szégyen, hogy a sok fityesz által biztosított pénzből "jól-eléldegélő", - fityesz politikus, alkalmazott, ezek közeli slepp, arra nem volt képes, hogy legalább a jegyet megvegye!
  Ám az egyszerű emberek ezzel is bizonyították, - nem mindegy ha fizetni kell, vagy fizetnek a kiállásért!
  A polgármester, a fityesz hatalom sokadszorra bukik meg a bizonyításon.
  Azért a gyors mozgósítás hozott néhány szimpatizánst! - nevetséges.
  :::::::::
  Ugye a szerződésben nincs meghatározva a napi WC-használt?

  Az Alkotmánybíróságtól vár választ a kormány
  Az alaptörvény értelmezését kéri arról, hogy uniós nemzetközi egyezménynek minősül-e a Brüsszelben jóváhagyott pénzügyi paktum.
  Megérkezett az Alkotmánybíróságra (AB) a kormány beadványa, amelyben az alaptörvény értelmezését kéri arról, hogy uniós nemzetközi egyezménynek minősül-e a Brüsszelben jóváhagyott pénzügyi paktum. Ha igen, akkor a pénzügyi paktumot az aláírása után a parlament csak kétharmados többséggel ratifikálhatja.
  Az AB 2010-ben rögzítette: nem csak az unió alapító szerződése és Magyarország csatlakozási dokumentuma tekinthető nemzetközi szerződésnek, hanem az olyan további megállapodás is, amely újabb hatáskörök átruházását és közös gyakorlását teszi szükségessé az EU fejlesztéséért.
  A kormány február 10-én országgyűlési határozati javaslatban kért támogatást ahhoz, hogy - március első napjaiban - aláírhassa az EU-ban a költségvetési politika és a gazdaságpolitikai koordináció megerősítéséről szóló szerződést.
  (MTI)”
 • 12. Goldmund 2012. február 20. 11:06
  „Szerintem, ha a fellépők érdekelték volna az embereket, akkor - politikai ízlés ide vagy oda - megfizették volna a belépőt, hiszen 2012 Ft ma nem számít soknak.
  De úgy látszik, olyan művész nem adta el magát a politikának, aki sikeres. A maradék meg pont azért nyal...<moderálva> mivel csak így élhet meg.”
 • 11. Patriot 2012. február 20. 09:40
  „Fellépők jó szándékát tisztet illeti.
  DE!
  Akik nem nézik a kereskedelmi tévéket azoknak ezek ismeretlen "sztárok", ahogy a győri és a pesti közönséget elnézem a fiatalság körében is eladhatatlanok.
  Ennyit a sztárcsináló műsorokról.”
 • 10. pozdorja 2012. február 20. 08:59
  „Hol voltak a "békemenetes" százezrek most? Ja hogy most nem volt ingyen busz és most nem ők kaptak lóvét, hanem nekik kellett fizetni?
  Annyira azért nem rajonganak...
  6. galamblelkű: Mi az hogy hatalomra kerültök? Kik? Én pl. soha, mert nem vagyok politikus.”
 • 9. Madarász 2012. február 20. 08:37
  „5. Már hogy lett volna független a politikától?! Ha egy sima könnyűzenei koncert lett volna, vagy esetleg valami jótékony célra, mondjuk a pénzhiányra hivatkozva bezárt gyerekotthonokért, akkor merem állítani, hogy teltház lett volna. Viszont itt egy olyan politikai hatalom próbált pénzt kunyerálni, akik fényűzően élnek és pofátlanul, nyilvánosan tömik a saját zsebüket. Most megmutatták az emberek, hogy erre nem vevő már szinte senki. Az összefogás tulajdonképpen meg volt, összefogtak az emberek és nem adtak egyetlen fillért sem arra, hogy a kormány elherdálja.

  6. Szerintem meg te vagy a szánalmas és meglehetősen szűk látókörű, hogy még mindig nem látod miről van itt szó. Az emberek egyszerűen már átlátnak a kormányon és nem adnak egyetlen fillért sem arra, hogy elherdálják.”
 • 8. Gab2000 2012. február 20. 07:58
  „Köszönjük ennyit tudnak csak szervezni ahol, fizetni kell és nem a nézőknek (felvonulóknak Fizetnek.”
 • 7. nyekkmacsek 2012. február 20. 07:38
  „valaki nagyon összekutyulta a dolgokat....., elfelejtették, hogy a rajongókat buszokkal kell a helyszínre szállítani, hogy megfelelő javadalmazás fejében, táblákat mutogatva, zászlókat lóbálva álljanak ki az "ügy" mellett !!!”
 • 6. galamblelkü 2012. február 20. 06:14
  „Az államadoság csökkentése ha majd hatalomra kerültök nektek is jól jönne vagy majd meg adóztatjátok a nyugdijat is.A GYÜLÖLETTÖL MÁR GONDOLKODNI SEM TUDTOK!”
 • 5. Kage 2012. február 19. 23:04
  „Szánalmasak vagytok, mi köze ennek az egésznek a politikához?!
  Ez egy könnyűzenei koncert volt (aminek volt egy politikától független célja), ami remek előadók közreműködésével le is zajlott, de sajnos elég nagy kudarc lett. Én most jöttem haza az Arénából, a műsor és a zene nagyon jó volt, de 300-nál a BS-ben sem voltunk többen, ami több mint gáz..”
 • 4. tradermike 2012. február 19. 22:53
  „Ezt ízlelgetem, mert fincsi: "...az első órában csalódva tapasztalták, hogy a programra alig két tucat néző volt csak kíváncsi. Az érdeklődők száma idővel háromszázra emelkedett..." - Ez kb 280 fő vasárnap is mozgósítható Fidesz aktivistát jelent? Vagy átugrottak páran a koleszból és a Laposról?”
 • 3. Madarász 2012. február 19. 21:48
  „1. Arra még én is adakoztam volna, persze abban az esetben, ha véglegesen elmtűnnének...”
 • 2. Madarász 2012. február 19. 21:25
  „Csodálkozik még ezen valaki?! Amikor a képviselők pofátlan béreket, meg költségtérítéseket tesznek zsebre, ugyan érdekel még valakit az államadósság csökkentése?! Valószínű, hogy az a 300 ember sem a cél miatt ment oda, hanem szórakozni akart.”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barokk báltól a Lord jubileumi koncertjén át a Mamma Miáig

Farsangi hangulatban telt a hétvége - nézze meg a képeinket! Tovább olvasom