Kisalföld logö

2017. 09. 22. péntek - Móric 11°C | 17°C Még több cikk.

Önnek bejön a kisalfold.hu új dizájnja?

Megkérdeztük kedves olvasóinkat, hogy mi a véleményük a két hete megújult kisalfold.hu-ról. Kaptunk hideget, meleget. Lássuk...


Józsa Ninetta (Fotó: Sulyok Natália)
Józsa Ninetta
vállalkozó

- Sűrűek a főcímek, ezáltal kissé összefüggéstelen az oldal. Hiányolom a fotókat, de az új képes hírek funkció és a "három az egyben doboz" kifejezetten tetszik.  A kisalfold.hu-n a programajánlókat és a bulifotókat mindig megnézem.

Jáger Balázs

tanuló

- Tetszik az új dizájn, a nap szépe modellek pedig egyre szebbek. Örülök, hogy elindult a kisalfold.hu szépségverseny, mert most még több csinos lányt nézegethetek.


Bauernhuber Zoltán

tanuló

- Általában a friss információkért kattintok a kisalfold.hu-ra, mert érdekelnek a lakóhelyemhez közeli hírek, események. Régiók szerint nagyon jól átlátható a site.


Limpakter Zoltán

tanuló

- Leginkább a sport és nap szépék miatt látogatom az oldalt. Legszívesebben focimeccs közvetítéseket és autós-motoros cikkeket nézegetek. Az oldal átlátható és tartalmas.


Izsák Zsófia
tanuló

- A régi dizájnnal is elégedett voltam, a cikkek tartalmilag és formailag is tetszenek. A "keresés" menü nálam többször nem úgy funkcionál, ahogy elvárható lenne. Összességében elégedett vagyok a Kisalföld Online-nal.

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. 13.István 2009. szeptember 08. 18:57
  „A profilból nem lehet kilépni már régóta mi a gond ?”
 • 30. Josh30 2009. szeptember 04. 22:44
  „Az oldal olyan, amilyen. A címbéli kérdés elméleti, mert amióta én a KO-t olvasom, volt - ha jól emlékszem - két dizájncsere, és a szerkesztőket pont nem érdekelte igazán az olvasóközönség véleménye.
  Mellesleg: a kinézet nem érdekel, amit akarok, megtalálok rajta. Ami zavar, az a mögöttes tartalom. Hihetetlen mennyiségű reklám (tudom, ebből van a pénz, de akkor is zavaróan sok...), óriási mértékű elbulvárosodás, miközben a helyi értékek (akár ember, akár tudás, akár történelem... stb.) - nem a trendi, hanem a valóban értékes dolgok - eléggé mértéktartóan vagynak felemlegetve... És amit nem tudok megemészteni: volt egy interaktív ablak a nyitólapon: a legutóbbi fórum-hozzászólásoké. Ez - miközben a testvér-site délmagyar.hu-n továbbra is megvan - innen eltűnt. Miért? Még a hirdetések túlburjánzására sem fogható a hiánya, hiszen a helye a jobboldali sávban megvan. Mellesleg: fekete pont a fórumozóknak is, mert a fórumtémák java a politika körüli amatőr viharkavarás a biliben, miközben a helyi témák itt is elsikkadnak... (Köszönet a kialakult állapotért néhány már rég kitiltásra érett fórumbetyárnak...)”
 • 29. Angel40 2009. szeptember 04. 22:23
  „Csatlakozom az előttem véleményt írókhoz. Egy klasszikus mondása jut eszembe: Ezt nagyon elk..ták.
  Jó lenne, ha nem kellene minden nap végigböngészni számos hírpoltált, hogy napra kész lehessek. Itt a hírek többsége sokkal később (néha több nappal is) olvasható, mint más lapokon.

  A reprezentatív minta, ahogy olvastam ngyon hideg.”
 • 28. gerald 2009. szeptember 04. 11:19
  „Ez nem dizájn kérdése!

  Továbbra sem lépte meg a LapCom az e-papír megoldást. Pedig már egy ePub rendszer bevezetése 8000 EUR környékén megolható. Továbbra sem fogok már szutyok papírt fogni a kezembe. Nem fogom várni a posta ládába az agyongyűrtet. Nem veszem újságárusnál sem. Soha többé és nem csak Kisalföldet egyiket sem. Ez itt a XXI. század.
  Ellenben már többezred magamban elgondolkodnánk azon ha az oldalon lenne egy gomb "Lapot Veszek". Egy nyomda és terjesztési költség nélküli lapot 50 Ft-ért bármikor. Mellette még ott lehet a print alapú lap.
  Hol van?
  Ott ahol olyan pozíció létezik Keresőoptimalizálás és online marketing státusz, ez nem mostanában várható. Kérem hazudtoljanak meg!
  Ha pedig megoldás kerestetik email címemet (azt is) úgyis ismerik.”
 • 27. Bokk 2009. szeptember 03. 20:59
  „Tegyék már meg, hogy az aloldalak - pl. a soproni oldal - lapozását elérhetőbbé teszik, most legalul van elrejtve, elég sokáig kellett keresnem. A 2. oldaltól lehetne alul és felül is lapozó.
  A képnézegető rettenetes. Gyorsabb betöltődés, alul kis képekből választási lehetőség, kevesebb reklám kellene.
  A többi nekem tetszik.”
 • 26. sRacz 2009. szeptember 03. 15:17
  „miracle!
  Mert a többit nem merték berakni...
  "Kaptunk hideget, meleget." Csak hideg nem tudom hol van, mivel itt 5-ből 4-en elégedettek.”
 • 25. miracle 2009. szeptember 03. 14:56
  „Reprezentatív felmérés...
  4 tanuló, 1 vállalkozó.”
 • 24. mobile 2009. szeptember 03. 14:39
  „Hát igen, a régi sokkal áttekinthetőbb volt. Szerintem sokkal több hírt lehetne írni arról, hogy mi történik a Kisalföldön. Nem csak Győr, Sopron és néha Móvár . Mindenhol történik valami. Valamint lehetne egy fórum, ahol munkavállalók kérdezhetnek jogaikról, törvényekről, stb, mert sokan nem tudják hova fordulhatnak ez ügyben. Esetleg dokis fórum is, merthát orvoshoz sem szívesen járunk.Üdv.”
 • 23. Pedró 2009. szeptember 03. 14:31
  „Egyáltalán nem jön be az új design!
  Zsúfoltabb, mint egy munkásbusz, ami a délelőttös műszakiot viszi haza!!”
 • 22. sRacz 2009. szeptember 03. 11:00
  „Túrabakancs! Azóta én is Ctrl+A, Ctrl+C kombinációt használom :)”
 • 21. rittersport 2009. szeptember 03. 09:58
  „Kérnénk vissza a régi arculatot,nem találunk semmit és túl sűrű minden.Az origo új design-ja is elég szar lett,azt is vissza kéne állitani!”
 • 20. wd 2009. szeptember 03. 09:41
  „Több értelmesen megfogalmazott kommentet!”
 • 19. pacalpöri 2009. szeptember 03. 09:30
  „Nem jó:-(((((((((((((
  Átláthatatlan,gagyi egy kezdő számtec-es fércmüve.”
 • 18. marianna1211 2009. szeptember 03. 09:11
  „Nekem sem jön be. Kérem a régi formát vissza!”
 • 17. Túrabakancs 2009. szeptember 03. 08:35
  „creat+sRacz!
  Valóban idegesítő hogy eltűnnek frissítéskor az írott szövegek, de ez ellen lehet védekezni. Mikor az
  ember úgy érzi hogy elég hosszú szöveget írt, akkor érdemes kijelölni a szöveget, majd /egér jobb
  katt/ másolni az egészet .Ha eltűnik a szöveg, akkor csak az utána írt fog elveszni, az előzőt vissza lehet gyorsan másolni, és folytatni a szöveget. Persze kicsit macera, de még mindig jobb mint ha az egész
  eltűnne. Az új honlap nekem zsúfolt, hiányolom belőle a helyi, a belföldi, és a külföldi hírek összefoglaló
  hírek összegzését. Valamint jobban el lehetne különíteni a cikkek egymástól való távolságát, esetleg egy
  vastagabb elválasztó kerettel ezt egyszerűen meg lehetne oldani. A fontosabb helyi híreket mindenképpen
  a lap első felében kellene elhelyezni.”
 • 16. Mona7 2009. szeptember 03. 08:28
  „Nem tetszik! Összefüggéstelen :S”
 • 15. sRacz 2009. szeptember 03. 08:24
  „Nekem se igen tetszik. Mintha 3 hasábra lenne osztva az egész oldal. Meg nem tudom, h miért nem lehet a weboldalt teljes széllességében kihasználni?! Bal és jobb oldalt is ott van két szép szürke csík. És mindazonáltal, hogy átláthatatlan számomra, van olyan, hogy 1-2 cikk, amit olvastam, és érdekelnének a fórum hsz-ek másnap nem találom meg, csak nagy keresgélések árán.

  5. hsz. creat! Velem is volt már ilyen, amióta az új design van fent, hát én is ki voltam akadva elég rendesen.”
 • 14. vanessa 2009. szeptember 03. 08:02
  „nem jön be nekem se,sok a bulvár hir, nincs naprakész informácio,nagyon ellaposodott,csak a petykákkkal foglalkozik, kevés a valos életből származo riprt, .ugy hogy egyenlő a nullával, az egész ujság,gagyi bulvárlap lett belöle”
 • 13. sosi123 2009. szeptember 03. 08:01
  „Tudom csak az új dizájnról kérdeztek, de pl a soproni oldalon 2-3 napja nincs új hír!!! Nem lett jobb a dizájn!!! És nem is evvel kéne kezdeni! MErt egy szépen becsomagolt szardarabnak még senki nem örül :))) főleg ha cak kisalföldbe van csomagolva :)”
 • 12. sosi123 2009. szeptember 03. 07:56
  „Nem jön be , meg kis se megy, meg tetszeni sem tetszik!! Sok cikk elég információhiányos! Meg olyan fontos hírek is vannak mint mondjuk: Tegnap lefosott egy autót egy galamb! Volt egy friss hír amihez írtam, másnap már nem volt kint!!!! 1 nap alatt beszedték, a buzikat ahogy nyalják egymást 2 hétig itt lestük a címlapon!!!!!! Buzik vagytok?”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több pénz kellene kárenyhítésre

Huszonegy nyugat-dunántúli település természeti csapások okozta kárának enyhítésére 192 millió… Tovább olvasom