Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

NightClass: Ott a helyed! - Hatalmas party Győrben

Indul Győr legújabb középiskolásoknak, egyetemistáknak és diákoknak szóló bulisorozata.


Fontos infók!

- Mikortól meddig meddig tart a buli?
-
A Party Time 19-23 óráig tart de hogy ne hogy csüggedjen senki 23 órától folytatódik az éjszaka a Club Neo rezidens lemezlovasaival Rnő-vel és Dj Lazy-vel. A megváltott belépők természetesen a folytatásra is érvényesek.

- Az első rendezvény dátuma, ideje és helye?
- Az első buli dátuma: 2012 március 30 (péntek)! 19 óra! Club Neo - Győr. Érkezzetek korán mert az est főtámogatója a Ping-Win Szeráj a város legnagyobb és legfinomabb hamburgereivel vár majd titeket!

- Honnan informálódhatnak a NightClass-ról?
- Készült sok műsorfüzet és plakát is. De természetesen van más online felület is ahol minden információt megtalálnak.

Facebook meghívó:

http://www.facebook.com/events/333250210049892/

Oldalunk: www.nightclass.hu

Interjú Szmik Lajossal a NightClass egyik "alapítójával"

- Mi is az a NightClass mért jött létre?
- 2012 tavaszán indul Győr legújabb középiskolásoknak, egyetemistáknak és diákoknak szóló bulisorozata. Természetesen nem csak Győrieknek! NightClass partykra a legjobb magyar lemezlovasokból és előadókból válogatunk csak nektek! Célunk hogy ezzel a kezdeményezéssel a legtöbb diák megismerje egymást, együtt szórakozzanak, tanuljanak egymástól és barátkozzanak.

- Mire számíthat még aki itt fog bulizni?
- A rendezvényen a sztárvendégek és fergeteges hangulat mellett rengeteg ajándék is vár mindenkit partnereink és szponzoraink jóvoltjából. Szép és igényes környezetben szórakozhatnak majd a diákok és egy igazi fesztiválhangulatról is gondoskodunk. Amit nagyon fontosnak tartok megemlíteni! A rendezvényen lesz megkülönböztető karszalag is életkor alapján és a diákbál ideje alatt az alkoholfogyasztásra figyelni fognak. Ezt azért tartjuk fontosnak hogy a szülők is nyugodtak legyenek hogy gyerekeik biztonságban vannak. A biztonságuk érdekében a szórakozóhely védelmét is megnöveltük hogy minden problémától mentesen tudják jól érezni magukat a fiatalok.

- Kiket vártok?
- A bulikat minden 14. életévét betöltött és érvényes diákigazolvánnyal rendelkező diák látogathatja. Legyen akár középiskolák vagy egyetemista. A lényeg az érvényes diákigazolvány. Este 11 órától várjuk a már nem diákokat is.

- Az első NightClass-on kivel találkozhat a közönség?
- Az első bulin a már jól ismert DanceLand DJ Team mellett fellép a híres dj csapat is a FlameMakers aki zenéjükkel elviszi a fiatalokat az Álmok Szigetére.A fellépők

A péntek különleges bulit sejtet Győrben, a Club Neoban, ahol a NightClass partyn az est egyik házigazdája az igencsak népszerű DanceLand Dj Team áll a lemezjátszók mögött. Péntek Ádámmal (Adam Friday) és Leslie T-vel beszélgettünk.

– Mind a ketten a ’90-es évek közepén kezdtétek a karriereteket, mégis csak 2000-ben találkoztatok. Nem is hallottatok addig egymásról?
– Több alkalommal találkoztunk, de valahogy szakmailag soha nem kereszteztük egymás útjait. Így gyakorlatilag nem dolgoztunk egy ugyanazon buliban a megismerkedésünk előtt.

– Egy kereskedelmi rádió műsora révén kerültetek kapcsolatba. Egyáltalán milyen pozícióba kerültetek oda?
– Ádám műsorvezetőként, jómagam pedig technikusként jelentkeztem az induló Rádió Győr-be, de aztán hirtelen mindketten egy közös műsorban találtuk magunkat, onnantól pedig hihetetlenül felgyorsultak az események.– 2000-ben DanceLand címmel indult el a közös műsorotok. Meséljetek erről!
– A első közös műsor után - ahol még hárman ültünk a mikrofonok mögött - jött az ötlet, hogy mi lenne, ha együtt csinálnánk egy fiataloknak szóló zenei műsort, mixekkel, jó zenékkel, és persze jópofa szövegekkel. Az első DanceLand valamikor 2000 októberének egyik szerda estéjén szólalt meg, ami aztán később átkerült a keddi napra, majd a hétfő estében véglegesítette magát. Néhány hét leforgása után már rendszeresen lefagyasztottuk az sms gépünket, na persze nem a progi hibája okán, mindinkább az őrületes szöveges üzenet áradat miatt.

– Rá egy évre pedig már DanceLand Dj Team néven futottatok s csináltátok a bulikat. Emlékeztek rá hol és milyen volt a debütálásotok?
– 2001. február 12-én léptünk fel először DanceLand Dj Team-ként a már akkor méltán népszerű Jedlik bálon. Ezt követően nagyon gyorsan jöttek az új felkérések, akkoriban bejártuk a környék összes működő diszkóját, a rádióműsor pedig egyre nagyobb népszerűségnek örvendett.

– Ha azt kérem, jellemezzétek a DanceLand Dj Team stílusát, bulijait, mit mondanátok?
– Bulijainkra általában az őrületes hangulat a jellemző. Számunkra nagyon fontos a közönség visszajelzése, talán ennek is tudhatjuk be az elmúlt 11 év sikerét. Nagyon fontos, hogy mindig az aktuális klubslágereket játsszuk.

– Ezzel az ország legnagyobb klubjaiba is rendszeresen eljuttok. Hogy sikerült bekerülni a legelitebb körbe, s mi a siker titka?
– Az országos ismertségben nagy szerepe volt több hazai sztár lemezlovasnak is, akik nagyon nagy segítséget nyújtottak abban, hogy ilyen széles körben is meg tudjuk mutatni magunkat. Spigiboy, Náksi Attila és Brunner Zsolti: nekik rengeteget köszönhetünk!

– Jelenleg éppen mit érdemes tudni rólatok, min dolgoztok a bulik mellett?
– Az elmúlt időszakban merült fel bennünk, hogy folytatni kellene a korábban elkezdett dalkészítés folyamatát, és megpróbálni megismételni az "Érints meg!" hatalmas sikerét. Tudjuk nem lesz könnyű, de szeretjük a kihívásokat!

–Mire számíthatunk ha ellátogatunk a NightClass-ra?
– Akik a nyarakat rendszeresen velünk töltik a Dunaszegen, ők tudhatják, hogy mire számíthatnak. Egy bulira, amit újra sokáig emlegetni fognak... 2012. Március 30.-án péntek éjjel...Győr...Club Neo... Are you Ready???:)

Forrás: zene.huFlameMakers

“Lassan 6 éves fennállásuk után nincs olyan buliba járó arc, aki legalább egy zenéjüket ne ismerné, hiszen szinte már mindenkivel dolgoztak együtt Magyarországon az élvonalból. Megállás nélkül készítik a saját zenéket, remixeket és nem ritka, hogy 1-1 hazai előadónak be is segítenek. Fellépések során is egyre kevesebb hely van ahol még nem fordultak meg legalább egyszer"

2005-2006
Megalakulásunk évében egy saját dalt követően főleg remixeket készítettünk több hazai előadónak, mellette több remix versenyt is megnyertünk. A dalok sikerére egyre több megkeresés érkezett a szórakozóhelyekről így elkezdőtetek a fellépések ország szerte.

2007-2008
2007 elején Hamvai PG-vel kezdtünk el közösen dolgozni, a Sensation és Summer vibe c. dalok átütő sikert hoztak. Ezzel párhuzamosan Dj Wallas-al elkészítettük az Electro funkot ami talán 2007 legnagyobb slágere volt a klubkoban. Az Electro funkhoz és Sensationhoz is készült video klip ami a Viva TV-n pörögött. Emellett Dragon S zenéinek is mi voltunk a producerei ( Delight, Get funky).

2008-2009
2008 végén megismerkedtünk Antonyoval és Bárány Attilával ( közben Hamvai PG-vel abba maradtak a közös munkák) és elkezdődött az egyik legsikeresebb időszakunk. Ebben az évben született a White Angel ami az utóbbi évtized egyik legnagyobb magyar klub slágere volt hazánkban.

2009
Folytatódtak a közös munkák Attilával és Antonyoval, hol együtt hol külön. Ekkora már szinte az ország összes szórakozóhelyén volt alkalmunk bemutatkozni. Ebben az időszakban is sok maradandó sláger született mint a So good, That thang.2009 végén elkezdtük ismét az önálló karrier építését a Summer night c. slágerünkkel, itt készült az Ida Corr remixünk is ami külföldön átütő sikereket ért el.

2010
2010 januártól megalapítottuk közösen a B-sensual formációt ami egyben kiadó is lett. Ettől fogva a közös dolgok mindig ezen a néven jöttek ki. So good, Let u down, Sound of violence remix stb. Emellett már folyamatosan készültek saját önálló FlameMakers remixek is. Ilyenkorra már rendszeres visszatérő vendégek lettünk lettünk az ország jelentősebb szórakozóhelyein. 2010 decemberében úgy döntöttünk, hogy itt az ideje teljesen egyedül folytatni a karrierünket így Antonyo 2009 januári távozása után mi is kiváltunk a formációból és a kiadóból.

2011
Eddig a legnagyobb átütő év számunkra, januárban megalapítottuk a saját kiadónkat S+ records néven, ahol célunk az, hogy a fiatal feltörekvő tehetségeket támogassuk. Rádió műsorunk indult a budapesti Onemusic radioban, és a remixek mellett elkészült az Álmok szigetén c. dalunk amik 1 hónap után a White angel sikereit is felül múlták. Budapest legmeghatározóbb magyar nyelvű slágere lett. Budapesti Radio Face mellett rengeteg vidéki nagy város rádióiban is rendszeresen játszák nap mint nap a dal rádió változatát.A youtube nézettsége már 1 hónap után 100.000 felett van. Ezzel párhuzamosan ebben az évben kaptuk a legtöbb felkérést is fellépésre....

Interjú a FlameMakers tagjaival

- Várjátok már a NightClass-t? Mire számíthat tőletek a közönség?
Nagyon várjuk már, a Stereo Palmaból Náksi Attila nagyon sok jót mondott a buliról és a parti sorozatról így izgatottan várjuk a találkozást, hozzuk magunkkal a szokásos Flame hangzást a dallamos és vidám zenéket amiket tőlünk megszokhatott mindenki.

- Mikor voltatok legutóbb Győrben vagy környékén és hogy sikerült a buli?
- Legutóbb kb másfél éve voltunk Győrben, és nagyon jó volt! Eddig az összes győri fellépésünk emlékezetes volt.

Olvasóink írták

 • 15. b.milan91 2012. március 28. 13:20
  „Kérte valaki, hogy felvilágosíts bárkit is?????!!!”
 • 14. Mankapunka 2012. március 28. 12:57
  „Akkor így hogy világogosítom fel a 18 év alattiakat a buliról???”
 • 13. BakVi 2012. március 28. 07:15
  „Vicces vagy Mankapunka. Még jó hogy nem sértődsz meg hogy nem válaszol neked senki normálisan. :) Gondolom ha az illetékes olvassa majd akkor reagálni fog rá. Bár minden érthetően le van írva meg ahogy elnézem már Milán is kiegészítette információval.
  Ha az illetékes meg nem reagálna azt sem csodálom mert nem kérdeztél tőle hanem fikáztál.
  Az is megeshet hogy nem fog nyilvánosan elkezdeni rosszindulatú emberekkel szópárbajt vívni akiknek álnevük van és csak a rosszat keresik mindenben.
  Még mindig sok sikert kívánok a rendezvényhez! Legyen jó még akkor is ha a rosszindulatúaknak ez fáj. :)
  Peace! :)”
 • 12. Mankapunka 2012. március 28. 00:47
  „Jó lett volna,ha az illetékestől választ kapunk. Erre csak visszaugattok.”
 • 11. BakVi 2012. március 27. 17:51
  „Nem is értem hogy minek ez a sok rosszindulat és hitetlen hozzászólás! Főleg ez a Sárkányfűárus és Mankapunka mindenben és minden hírnél, fórumnál csak a negatív rossz dolgokat írja.
  Nem hiszem el hogy az egész beszélgetésből nem esett le neki hogy a kiemelt védelem az egyszerűen csak a megemelt biztonsági őrök számát jelentheti meg talán lesz orvos is a helyen ami már előírás meg ilyenek. Ennyire buta nem lehet. Ide jön kötözködni mert ez a legnagyobb öröm az életében.
  Én sok sikert kívánok a rendezvényhez és a kezdeményezéshez!”
 • 10. Cujka21 2012. március 27. 17:41
  „Jó lesz és kész :)”
 • 9. Sárkányfűárus 2012. március 27. 17:35
  „MIlán! Legyen igazad....”
 • 8. Mankapunka 2012. március 27. 17:23
  „kiemelt biztonság az mit takar??? ÓVÓbácsik lesznek majd??? ÓVÓnénik is????

  Vagy itt lesz a Terrorelhárítás is,meg a Nemzeti Nyomozó Iroda is??”
 • 7. b.milan91 2012. március 27. 17:12
  „igen figyelni fognak a biztonságiak. És ismétlem ha nem tudtad volna elolvasni kiemelt biztonság lesz!”
 • 6. Mankapunka 2012. március 27. 16:50
  „milán

  Valószínű magamból indulok ki,mert különben hogy jutna ilyen az eszembe,vagy szerinted baj,ha magamból indulok ki?
  Voltam sulis bálon anno,és ittunk előtte(már amennyi akkor elég volt arra a köbcentire:),volt még rakéta a zsebünkben,mikor bementünk,és a WC-ben nyugodtan lehetett inni.

  Biztonsági ott fog ülni az asztaltársaságnál,és ha a most érettségiző,aki elmúlt már 18 is,mert 0. évfolyammal kezdte,és a barátnőjének,aki 11. osztályos,és 17 éves,annak nem ő fogja a piát kikérni???

  Ez a karszalag max arra jó,hogy tudjuk,ki hány éves!!!!!!!!! :))))) Persze 23:00 után.”
 • 5. b.milan91 2012. március 27. 15:38
  „Sárkányfűárus: Te meg rosszindulatú vagy... Főleg úgy hogy szlengben a marihuána árust jelenti a neved. Különben hidd el hogy minden meg van oldva még ha nehéz is elfogadni számodra Vigyáznak a diákokra kiemelt védelemmel.”
 • 4. b.milan91 2012. március 27. 15:37
  „Mankapunka: Magadból indulsz ki?

  Különben oda lesz rá figyelve és kiemelt biztonsági személyzet is lesz. A többi iskolai rendezvényen sem figyelnek szerinted? Vagy te nem voltál sulis soha és nagyokos(kodó)nak születtél?”
 • 3. b.milan91 2012. március 27. 15:34
  „És arra nem gondoltál, hogy a részeg diákokat, a biztonságiak nem engedik be?”
 • 2. Sárkányfűárus 2012. március 27. 14:51
  „Bent figyelnek a piálásra ez szép és jó.... És kint, a bokorba elrejtett piákra ki figyel??? Az ilyen alkoholmentesnek meg tiniknek reklámozott buliknál mindig több a részeg mint egy sima buliban....”
 • 1. Mankapunka 2012. március 27. 14:25
  „LEgalább akkor a 14 évesek már nyugodtan az éjszakában lehetnek a Neo-ban,és a 25 éves kandúrok majd kergethetik őket. Szuper lesz.

  Vagy 23:00-kor az életkorszalagosokat majd kiterelik,mikor már az utolsó busz is elment???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ujfalussy István kiállítása a József Attila Művelődési Házban - Képgaléria

Ujfalussy István amatőr festőművész kiállítását megnyitották a József Attila Művelődési Házban. A… Tovább olvasom