Kisalföld logö

2018. 06. 24. vasárnap - Iván 12°C | 20°C Még több cikk.

Nem tudtak aludni a győri fesztivál miatt

Több család hajnalban inkább elment otthonról a hangos zene miatt. Szombaton egy aggregátor is kigyulladt, ám senkinek nem esett baja.
Nem tudtak aludni a hajnalig tartó hangos koncertek miatt az egyik győri lakótelepen, a házaktól nem messze ugyanis egy fesztivált tartottak most hétvégén, a zaj pedig kilométerekre elhallatszik - panaszkodtak a lakók a Tényeknek.Több család hajnalban inkább elment otthonról, egy idős bácsi pedig egyenesen a háborús bombázás hangerejéhez hasonlította a zajt. A főszervező azt mondta, mivel ez az első fesztivál, nincs tapasztalatuk a hangerő beállításában, de a szombat estére igyekeztek jobban odafigyelni.

A zaj miatt egy olvasónk is megkereste portálunkat.

"Mellékelek egy képet, hajnali kettőkor készült, zárt ajtók, ablakok mellett Gyárvárosban. Nyilván engedélyezte valaki az ifjúsági fesztivált, de biztos hogy ilyen formában? A rezgő ablakokról, konvektorokról nem is beszélve" - írta levelében olvasónk.


Nyitókép: Google Street View

Kigyulladt egy aggregátor

"Egy aggregátor gyulladt ki a nagy hőségben a fesztivál bejáratánál szombat délután. Az embereket a biztonságiak terelték minél messzebb a helyszíntől. A tüzet a szervezők próbálták poroltóval eloltani, de a segítség is hamar kiérkezett a helyszínre és sikerült megfékezni a lángokat a tűzoltóknak. Szerencsére senki nem sérült meg" - írta Tudósítónk.

Fotók

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri színész Saul társa

Björn Freiberg győri színész, a Széchenyi- egyetem korábbi oktatója is játszik a Saul fia című… Tovább olvasom