Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Munkácsy-hasonmások

Győr - Hölgyek jelentkezését sem zárta ki a Xántus János Múzeum eredeti felhívása a múzeumok hosszú éjszakájára meghirdetett Munkácsy-hasonmásversenyre. Két férfi nyert...

A kirekesztés vádjával nem illethető múzeumi munkatársak legnagyobb örömére a biztonsági szolgálat egyik dolgozója, illetve a helyszínen próbáló Cant’ Art énekegyüttes oszlopos tagja vitte el a két fődíjat.
A zsűri elismerését Balogh Károly vívta ki. Ő főállásban az Audinál lát el biztonsági feladatokat a Security Patent alkalmazásában. Két kisgyermek büszke édesapja, a nyereményként kapott tízezer forintos éttermi meghívással ötödik házassági évfordulójuk megünneplésekor szeretne élni.

A nyertesek: Váray Tamás és Balogh Károly Fotó: Krizsán Csaba
A nyertesek: Váray Tamás és Balogh Károly Fotó: Krizsán Csaba


– Korábban gyakrabban jártunk étterembe, amióta a gyermekek megszülettek, már ritkábban jutunk el – mondta el a Kisalföld érdeklődésére. Ez alkalommal a nagyszülőket szeretnék megkérni, hogy vigyázzanak négyéves kislányukra és tizenkilenc hónapos kisfiukra.
Egyáltalán nem számított rá, hogy ő lesz a „befutó": a felesége sem hasonlította még soha a nagy művészre. Igaz, nem is a „klasszikus" Munkácsy, hanem egy fiatalkori arcképe alapján ítélték neki az első helyet.

A közönségdíjat – egy tízezer forintos illatszercsomagot – Váray Tamás, a Nyugat-magyarországi Egyetem Apáczai-karának docense, a Cant’ Art énekegyüttes tagja kapta. Őt az egyik szervező nevezte be a versenybe...

Olvasóink írták

 • 3. cseppek 2009. június 24. 08:14
  „Munkácsyra tényleg jobban hasonlít, mint egy átlagos secusra. :)

  Lehettek volna bőkezűbbek is a jutalmazásnál. Tízezer forintból csak szűkösen jön ki egy éttermi vacsora, az illatszercsomagba pedig jó ha egy átlagos edt belefér...”
 • 2. bugriskin 2009. június 23. 15:27
  „Hát igen. Kár, hogy Karcsiból csak egy van, főleg, ha munkabérét viszi haza. Jobb lesz, ha Ő is el kezd festegetni!”
 • 1. Ing.Böck 2009. június 23. 10:12
  „Micsoda hülyeség, valami jobb nem jutott az eszükbe ?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar narancs: óriáscitromok teremnek Győrben!

Győr-Ménfőcsanak - Hatvan-nyolcvan dekás, sőt kilós és afölötti súlyú citromokat érlel a nap Fekete… Tovább olvasom