Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

MSZP: 8,5 milliárd a pólusprogramból

Győr - Alaptalannak tartja Németh Zoltán győri alpolgármester (Fidesz) számonkérését a Magyar Szocialista Párt győri elnöksége tegnapi közleményében. Ahogy arról csütörtökön beszámoltunk, a jobboldali politikus a korábban a pólusprogramra megígért, de szerinte elmaradt milliárdokat kérte számon az MSZP-n.
A közleményben az áll, hogy a győri szocialisták 21 milliárd forint európai uniós támogatást jártak ki az Új Magyarország Fejlesztési Tervből Győrnek. Megemlítik, hogy 900 millió forintos segítség révén újul meg a Széchenyi tér, de csaknem 8,5 milliárd forint jött a pólusprogramból is.

„Ezek számok és tények, és mindenkit az eredményei igazolnak. A győri városvezetés azonban ismét egy elégtelennel kezdte az iskolaévet, így már bukásra áll. Beigazolódott hát a győri polgárok gyanúja: a városvezetés minden egyes évét tanulóévnek tekinti, tanulja a politikát, tanulja a városvezetést, ugyanakkor mégsem javul. A városvezetés alszik, Győr viszont ébred".

Olvasóink írták

  • 2. Noir 2008. október 03. 14:18
    „A reakció elég pontatlan, most akkor összesen 21 milliárd? vagy 21+0,9+8,5? És rendelkezésre álltak a források? Kiírták a megfelelő pályázatokat? Mert amíg ezeket nem tisztázza a két kedvenc pártom addig legfejjebb óvodás szintű üzengetésről beszélünk, azt meg oldják meg egymás közt a homokozóban.

    Ugye 100 milliárdról beszéltek az urak, a kampány hevében. Mindezt felteszem 6 évre, 2013ig bezárólag. Ez évi 16,6 milliárd támogatást jelentene, ami 2007-2008-ra 33,2 milliárdot jelentene. Ez alapján 21 milliáerdot alapul véve cirka 37%os az elmaradás. De még ha az összes többit is nagyon nagyvonalúan hozzáadjuk (és keverjük a szezont a fazonnal), akkor is 10%os elmaradásról beszélünk. Azt már nem is firtatnám hogy egész pontosan mennyi került átutalásra a nevezett összegből, az az egyetlen ami számít a többi mese habbal. Kicsit vicces ahogy a két analfabéta társaság bizonygatja hogy a másik az inkompetensebb, csak ezen a viccen nem fogunk sokat nevetni. Anyóka, tégy egy szívességet az unokáidnak, ne menj el szavazni legközelebb.”
  • 1. anyóka 2008. október 03. 08:03
    „ez az, amiről beszélek, nyuszó-muszó!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A család hazavárja a papát

Győrújbarát - Istenes Béla idén április 28-án Győrújbarátról a vasútállomásra indult, hogy rokonait… Tovább olvasom