Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

MSZP-Fidesz: Matricaakció és pánik

Győr - Közleményben ítélte el a Fidesz ifjúsági szervezete által kezdeményezett matricaakciót a Magyar Szocialista Párt győri elnöksége. A Fidesz szerint az MSZP pánikol.
MSZP: nem a Fidesz matricaakciójára

Ismeretes, a Fidelitas a múlt héten bejelentette: arra kéri az embereket, hogy „Gyurcsány a hibás" feliratú matricákat ragasszanak minden olyan helyre, amelyről azt gondolják, nem működik jól.

Az MSZP újabb depressziókampánynak nevezte az akciót, amellyel a legnagyobb ellenzéki párt egyaránt szennyezné a köztereket és a közéletet. „A Fidesz ezzel azt akarja elérni, hogy Orbán Viktor országos megosztó politikája, amely számtalan kárt okozott az elmúlt években, most megnehezítse a települések életét is. A Fidesz állandósult kampánnyal akar haragot és gyűlölködést szítani Győrben is" – áll a közleményben.

A szocialisták győri elnöksége felszólította a Fidesz győri szervezetének tagjait, Borkai Zsolt polgármestert és a Fidesz valamennyi győri képviselőjét, hogy a megosztó politika helyett az itt élő emberek érdekét, a helyi közösséget szolgálják. „Emlékeztetjük a Fidesz képviselőit, hogy politikai akciójuk minden lépése Győrben egy közösen elfogadott rendelet alapján pénzbírsággal büntetendő szabálysértésnek minősül" – zárul a közlemény.


Fidesz: Az MSZP pánikol


A Fidesz győri elnöksége közleményben reagált, amelyben az áll: „Furcsa az MSZP részéről a megosztásra irányuló politikai szándékról hallani, hiszen a rendszerváltás után 18 évvel éppen a népszerűségi mélypontra süllyedt szocialisták azok, akik még arra is képtelenek, hogy többségi kormányzással irányítsák az országot. Az MSZP pánikol! Pánikol egy matricától, amit elégedetlen emberek – élve szólásszabadságukkal és szabad véleménynyilvánításukkal – itt-ott kiragasztanak a településeken. Egy ártatlan matrica, amelyen ott áll az igazság, zátonyra futtatja az MSZP közpénzekből irányított, sokmilliárdos gyűlöletkampányát, amely nem szól másról, mint a tehetetlenség, a kormányzati impotencia, az alkalmatlanság elkeseredett magyarázásáról. Erről szól ma az MSZP és Gyurcsány Ferenc politikája!

Az MSZP győri szervezete nem tesz mást, mint kiszolgálja Gyurcsány Ferenc egyre népszerűtlenebb és egyre elutasítottabb politikáját. De a győriek és minden ember az országban egyre tisztábban látja: megérett az idő a mielőbbi kormányváltásra!"

Olvasóink írták

43 hozzászólás
 • 43. /joco1 2008. augusztus 06. 14:54
  „szabolcs2.:a 40-es hozzászollás rád is illik.De tudod pont nálatok van a legtöbb"lejárt agyu és szavatoságu kommunista"Csak néz körül. (vagy csak tükörbe)”
 • 42. Állampolgár 2008. augusztus 06. 13:06
  „A személyes sértésekre nem kívánok reagálni, mert mindez csak azt minősíti, akitől származik. Viszont két dolog: chilei krumpli? Talán nem emlékeztek (hogy emlékeznétek, v.szeg még gyerekek voltatok) az Orbán-Torgyán polgár kormány remek ötletére, hogy hozzunk be dél amerikai cseresznyét? Másik: az isoklákat nem kiszúrásból zárják be, hanem azért (ha értenétek kicsit a szociológiához és a demográfiához), mert kevés gyerek van. Minek kellene pénzt pazarolni arra, hogy minimál létszámmal működjenek iskolák?! Persze nektek mindegy, tojásból is van elég, van mit dobálni. Aki igazán sz@rban van, megértem. De aki choppereken lobogtatja az árpádsávost, az azért sír, mert nem tudja, hogy fog az államtól ellopni még több pénzt.”
 • 41. szabolcs2 2008. augusztus 06. 12:36
  „Emberek! Én nem is értem, mit vitatkoztok itt néhányan ezekkel a lejárt agyú és szavatosságú kommunistákkal. Mindent megtesznek ők maguk annak érdekében, hogy elkotródjanak a következő választásoknál, nem? Hagyni kell, hadd magyarázzák a semmit, ezért felesleges idegesíteni magatokat. Aki meg a szocialistákkal van, rövidesen úgy is a kisebbséghez tartozik majd. Vesztesek lesznek, köszönhetően Gyurcsánynak és a többi bugrisnak.”
 • 40. /joco1 2008. augusztus 06. 06:01
  „grent(30) értelem és érvek nélküli reagálásodat köszönöm .A válaszod minösitett téged.De a "ken" féle reagálás sem kutya,"tele" érvekkel.Miért van AZ, hogy a a másik "szekértábor" -ból a többség hasonlo érvek nélkül, esetenként trágár szavak használatával REAGÁLNAK?”
 • 39. tarcus 2008. augusztus 06. 00:22
  „Tisztelettel felhívnám fórum társaim figyelmét két "apróság"-ra, az egyik, hogy kis hazánk számtalan településén a mai napig is fellelhető a 2006-os kampány ottfelejtett plakátjai, szinte kivétel nélkül a Fideszé. Pedig itt Győrben is aláírták az általuk kitalált és büszkén lobogtatott kampányetikai kódexet, melynek egy teljes fejezete azt taglalja, miként és főleg meddig kell eltávolítani a plakátokat. Ja, meg a Választási Törvény is rendelkezik erről. Tehát aki nem pucolja el maga után a féceszt, az, ugyebár, törvényt sért. Akkor a Fidesz törvényt sért!? És közben országot akar vezetni? Önök döntenek, törvényt sértenek vagy vezetnek! Hazudva ne ülj kormány mögé!
  A másik, hogy a kampányra felvett kölcsönöket a mai napig nem fizették vissza. Ha én nem fizetem vissza a kölcsönöm, akkor büntit kapok, de ők mit kaptak? Jó választás é az "eladósodott Fidesz vs. eladósodott ország"? Ha kicsiben nem tudnak azzal az egyszerű feladattal megbírkózni, miszerint a kölcsönöket vissza illik határidőre fizetni, akkor hogy akarják az ország szekerét tolni? Ennyit a Fideszről.”
 • 38. creat 2008. augusztus 05. 23:16
  „ken
  Örülök, hogy te is úgy látod, van pénz ebben az országban! Csak akkor kérdezd meg a fideszt, miről beszél, amikor azt mondja, hogy nincs pénz!
  A fel nem épült kormányzati negyedben is egyetértek veled, tényleg igy nem jó befektetés, ha nem is teljesen fölösleges pénz, mert ugye eddig máv terület volt, ami közvetve szintén állami, most meg kincstári tulajdon, csak az állam saját cége kapott kis támogatást....
  Én el tudom fogadni, hogy a felépült kormányzati negyed olcsóbb lett volna a jelenleginál, ja meg ha közben küldtek volna el embereket az apparátusból. De ilyen befejezetlen projektek voltak régebben is, lásd gödör az Engels téren. Már nem emlékszem kik is "alkották".
  Ja, és nem nyilatkoztál a fidesz éráben bezárt általános iskoláról...”
 • 37. ken 2008. augusztus 05. 22:56
  „Öreg, ezt a dumát már az óvodások sem hiszik el, csak az egysejtűek, akik a kommancs pártpropaganda füzeteken nevelkednek, mint te. Szerinted tehát mire nincs pénz, azt be kell zárni. Ami gazdaságilag nem kifizetődő, azt meg kell szüntetni. Az egész ország működését financiális viszonyok szerint kell vizsgálni, ugye?

  És mire fizetem az adómat, öreg? Arra, hogy legyen vonat, legyen kórház, legyen posta.

  Ja, és ameddig fel nem épülő kormányzati negyedre vannak milliárdok, meg ferkó költöztetésére, meg hamis propagandára, meg luxusállamtitkárokra, meg széfekre meg egyéb baromságokra, addig ne etess ezzel a "nincs pénz" dumával, maximum az aggastyán, vén idiótákat lehet még erre a ringlispilre felültetni apám, de a józanul gondolkodó embereket már nem, úgyhogy ne is erőlködj.”
 • 36. creat 2008. augusztus 05. 22:22
  „Egyrészt felhívnám fórumozótársaim figyelmét a mondásra, miszerint, ha elfogynak az érvek, akkor jön a személyeskedés és gyűlölködés!
  Másrészt ken nevű társunk figyelmét felhívnám, hogy 2000ben Sopronban a fidesz kormány idején a fidesz érdekeltségű önkormányzat, Szájer Józsi hathatós közbenjárásával általános iskolát zárt be. Nem tudom tus e róla, ha igen, akkor is is hasonló stílusban fröcsögött?
  Az iskola, vasút, kórház stb bezárásának elsősorban gazdasági , anyagi okai vannak. Mert ugye, mikor arról van szó, hogy a közösbe dobjunk egy kis pénzt, akkor mindenki (még én is) csunyán néz. Ha meg azt a keveset akarja elöosztani a kormány, akkor meg egyesek reklamálnak, hogy miért nem osztanak szét többet. Uraim, miből?????
  Nem tudom, március 9én a több pénzt szétosztani vágyók hogy szavasztak???”
 • 35. grent 2008. augusztus 05. 22:15
  „Te Állampolgár?

  Ha már annyira aggódsz a város teleszemetelése miatt, elárulnád, hol láttál eddig ilyen matricát Győrben? Vagy csak a gondolatától fosol ennyire? Amikor a Feri kampánybrigádja a hazugságait szórja a postaládába, akkor is ilyen véresszájjal tiltakozol, te vadbarom?”
 • 34. ken 2008. augusztus 05. 22:13
  „Ember, te ritka messze áltál még a sortól is, ahol az észt osztották. Látom szerelmes vagy Buggyantott Ferinkbe, meg a kommunizmusba, vöröscsillaggal alszol és a párttagkönyveddel ébredsz, virágszálam? Moszkva a te igazi hazád, mért nem élsz ott, vagy egy kis átmozgatást javasolnék a Gulágon, ahová a kedvenceid juttatták az embereket. Azért remélem egy kormányváltás után lelkesen jelentkezel majd, és nem tagadod meg magad, amikor pedig a büdösszaros chilei krumpli vagy a magyar körül kell választanod, akkor a szarosat eszed, mert azt érdemled, ökörfajzat.”
 • 33. Állampolgár 2008. augusztus 05. 22:11
  „Úgytűnik az ostobaságnak, és a tudatlanságnak már tényleg nincsenek határai... Mi az, hogy valaki törje el azért a kezét, mert oda szavazott ahová? Hol élünk? Még ezek dumálnak demokráciáról? Közlöm minden "magyarral", hogy mindenkinek joga van oda szavazni, ahová kedve tartja. Viszont ha teleszemetlik a várost, az adózoók pénzéből kinyomtatatt matricákkal, amire a kétes úton szerzett pénzt a pártkasszából kapták (mennyi is a fidesz adóssága?), az már gusztustalan.”
 • 32. nonem 2008. augusztus 05. 22:02
  „KEN-t: nem kellett volna 1998-ban a fideSSre szavazni, most nem élnénk ilyen pöcegödör szinten, vagy ha már oda szavaztál, legalább törd el a kezed, s ami a legfontosabb, tegyél lakatot a pofádra! De azért remélem, a gyereked alól bezárják az iskolát, mikor döglődsz, megszüntetik alólad a kórházi ágyat, s mikor menekülnél, kifut alólad a nem létező vonat és a felszedett vasúti sín. Akkor majd jusson eszedbe nagy tanítód, sosemhazudtamvekkerviktorra, akinek ezt mind köszönhetjük a konstruktív ellenzékiségével. Seggét, o.v.-nak az orrodra!”
 • 31. ken 2008. augusztus 05. 21:38
  „nonem: no nem kellett volna a szocikra szavazni, most nem élnénk ilyen pöcegödör szinten, vagy ha már oda szavaztál, legalább törd el a kezed, s ami a legfontosabb, tegyél lakatot a pofádra! De azért remélem, a gyereked alól bezárják az iskolát, mikor döglődsz, megszüntetik alólad a kórházi ágyat, s mikor menekülnél, kifut alólad a nem létező vonat és a felszedett vasúti sín. Akkor majd jusson eszedbe nagy tanítód, Feri, akinek ezt mind köszönhetjük. Segg!”
 • 30. grent 2008. augusztus 05. 21:34
  „Joco!

  Érv: Le veletek, férgek!”
 • 29. nonem 2008. augusztus 05. 19:42
  „Egy barátom véleményét írom a matrica ragasztással kapcsolatban. (neki nem telik internetre, de véleménye azért még van):
  A matrica szöveg politikailag értékelhetetlen, erkölcsileg minősíthetetlen és büntetendő! De van még hova süllyedni! HAJRÁ! Béla.”
 • 28. /joco1 2008. augusztus 05. 19:28
  „grent(26)A témához szolj hozzá, vagy ha nekem irsz, legalább egy állitásomat cáfold.Tudod a 21-ben irtam vezéredröl , csak az egyiket cáfold meg.Tudom neked és elv-társaidnak a rattan(27) vagy qewf. féle reagálások a megfelelöek, de tudod én még soha nem küldtem el vezéredet a "sinek közé", mint elv-társad a rattan Gy.F.-et. Tudod érvelni és nem mocskolodni.Hát ez nektek nem mindig sikerül. a szinvonalatok maradt ,pedig az ocsmánykodo baradlay és kapuvári már nem "szerepel" itt. ÉRTED : ÉRVEKET”
 • 27. rattan 2008. augusztus 05. 18:50
  „Jól csinálja a Fidelitas. Annyiben tenném másként, hogy én Gyurcsányéknak a pofáját ragasztanám be, aztán a sinek közé mindegyikkel!”
 • 26. grent 2008. augusztus 05. 18:49
  „jocofiam, tudom, hogy bizsertegsz, hacsak meglátod a ferit, de azért mostmár befejezhetnéd itt ezt a vörös fröcskölődést, mert a kutya sem kiváncsi rá.”
 • 25. /joco1 2008. augusztus 05. 16:55
  „621(24).tévedtél: a 19.qewf csak "koszoskomcsizott" ö nem gondolt olyanokra, hogy az adok felhasználása közt szerepelhet pld.korház és utak épitése is.”
 • 24. 621 2008. augusztus 05. 14:48
  „Először arra gondoltam, hogy a 19. qewf-el vitatkozva elmagyarázom, egyrészt ennek az undorító feltűnési viszketegségnek(mint a fidelitaSS akciója) a visszataszító elemeit, aztán meg, hogy az adónk felhasználásáról próbálom felvilágosítani.
  De gyorsan rájöttem, hogy aki szerint az adót a "koszos komcsik "teszik el, és nem kórházra, útra stb stb költi az éppen aktuális kormány, annak nem vitapartnerre van szüksége, hanem ápolóra, meg kis kerek szobára kényelmetlen ruhával...(vagy egy fideSS nagygyűlésre )”
43 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tucatszor mértek zajszintet a városban

Győr - Tizenkétszer mért eddig zajszintet a győri környezetvédelmi csoport, főként a… Tovább olvasom