Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 25°C Még több cikk.

Megjelentek a megyei önkormányzat idei pályázatai

Több mint 50 millió forint értékben hirdetett pályázatokat pénteken a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat. A testület 2009-ben 10 millióval többet szán többek között területfejlesztési, környezetvédelmi, mezőgazdasági, oktatási, kulturális és sport célú pályázatokra. A pályázatok benyújtási határideje április 30.

Gazdálkodási nehézségei ellenére pályázatokat a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat az idei évben is meghirdeti. A megyei alapokra 6 nagy témacsoportban lehet pályázni: területfejlesztési-környezetvédelmi-mezőgazdasági; egészségmegőrző és nyugdíjas szervezeteket támogató; oktatási-kulturális-sport; nemzetiségi tevékenységet támogató; polgárőrségeket és önkéntes tűzoltóságokat támogató; külkapcsolati és idegenforgalmi. A pályázatokra 52 millió forintot különítettek el a költségvetésében. A felosztható keretet az előző évhez képest 10 millió forinttal megemelték.

A pályázatok benyújtási határideje egységesen 2009. április 30. Tavaly összesen 1222 db pályamunka érkezett, ezek közül a legtöbb pályázatot kulturális és egészségügyi témában nyújtották be. A beérkezett pályázatok közül 841-et, azaz 69%-ot támogatták. Átlagos támogatási összeg 1-1 pályázat esetében 50.000 Ft volt. A legkisebb összeg 10.000 Ft volt, a legnagyobb 300.000 Ft - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Ponty Zita, a Győr-Moson-Sopron megyei Önkormányzat sajtóreferense.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Medveczky Ádám nem sejt politikai okokat a háttérben

Győr - Fűke Géza, a Győri Filharmonikus Zenekar igazgatója Medveczky Ádám karmester mellé áprilistól… Tovább olvasom