Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Letették az orvosi rendelő alapkövét

Győrasszonyfa - Új orvosi rendelő épül Győrasszonyfán.Az uniós támogatással 62 millió forintból megvalósuló beruházás a tarjánpusztai lakosokkal együtt közel ezer ember egészségügyi ellátását biztosítja majd.


Az új, összesen 197 négyzetméteres orvosi rendelő alapkövének tegnapi letétele után megkezdődik a létesítmény építése Győrasszonyfán. A projekt célja az, hogy megerősítse a győrasszonyfai és környékbeli lakosság háziorvosi, védőnői, iskolaorvosi, illetve házi segítségnyújtásra vonatkozó szolgálatok ˝szolgáltató szerepét˝, s jelentős mértékben javítsa azok minőségét.

A beruházás közel 62 millió forintos költségéhez a regionális fejlesztési tanács 52,6 millió forintos uniós támogatással, míg a település önkormányzata 9,36 millió forint saját résszel járul hozzá. A kivitelezési munkálatok várhatóan 2010. május 31-én fejeződnek be.

Az orvosi rendelő alapkövét a megyei közgyűlés alelnöke, Kara Ákos, a regionális fejlesztési tanács elnöke, Balogh József és a település polgármestere, Valiczkó Mihály öntötték betonba.

Olvasóink írták

  • 2. mauz 2009. augusztus 28. 22:34
    „Most már igazán levehetnék a balogjóskát a nagybetűsök közül (itt jobbra), mert mára már teljesen egyértelművé vált, hogy pártja, és ezzel együtt ő is személyesen a legfőbb okozója annak a szopásnak, amit most "gazdasági válság"-nak neveznek...

    A Molnár Csabi és tettestársai betűméretileg nagyjából a helyükön vannak.

    Maradtam tisztelettel.”
  • 1. PaPa 2009. augusztus 19. 14:19
    „Azért megnézném a számlákat, hogy mi kerül 62 millióba. Mert abból a pénzből három családi házat lehet felépíteni.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A szakszervezet puhított a Tesco-szigoron

Győr-Moson-Sopron - Azt követően, hogy szombaton megírtuk, hogy a Tesco-dolgozók – a cég… Tovább olvasom