Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Köszöntötték a szakmák bajnokait Győrben

Szép eredményeket értek el a megyei diákok.
A Szakma Kiváló Tanulója Verseny, valamint az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny megyei díjazott tanulóit, felkészítő tanárait, gyakorlati oktatóit köszöntötték elért eredményeikért május 14 -én Győrben, a Kereskedelmi és Iparkamarában.

A versenyekre a Szakma Sztár Fesztivál keretében 2015. április 27-29. között került sor Budapesten. Szép eredményeket értek el a megyei diákok. Dr. Lakatos István a kamara Kézműipari Tagozati elnöke mondott köszöntő beszédet. Elmondta, hogy a szakmai tudáson túl a belső igényesség is kell az eredményességhez. idézte Henri Fordot is, „Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz". Elmondta, hogy Az országos verseny helyezettjei kedvezményekkel kapcsolódhatnak be a kamarai mesterképzésbe.

Az eseményen részt vett a Klebersberg Intézményfenntartó Központ, a megyei Kormányhivatal Győr Város egy-egy illetékes képviselője. Az ünnepi zenei műsort a Liszt Ferenc Zenei Alapfokú Művészeti Iskola diákjai szolgáltatták.

Az első helyezett Csete Márk élménybeszámolója a versenyről és még több információ, képek a www.gymskik.hu/szakkepzes címen találhatók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem nyomoznak Győr Quaestor-ügyében

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség elutasította a győri önkormányzat Quaestor-ügylete kapcsán a hűtlen, illetve hanyag kezelés miatti feljelentést. Tovább olvasom