Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Koltay Győrben

Győr - Koltay Gábor, aki fej fej mellett vezette az internetes szimpátiaszavazást a Győri Nemzeti Színház igazgatói pályázata kapcsán a kisalfold.hu internetes oldalunkon, mint közismert, visszavonta pályázatát. Szerdán mégis a kultúráról beszélgetett Győrött prominens személyekkel.
Amikor visszavonta színház-igazgatói pályázatát, sokan csodálkoztak, bár tény, emlegettek egy másik, lehetséges kulturális posztot, melyet ő a megyeszékhelyen betölthetne. A kulturális intendáns szerepköre nyilván nem is állna távot a film- és színházi rendezőtől. Hivatalosan azonban semmilyen hír nem érkezett erről.

Szerdán azonban Koltay Gábor Győrbe látogatott. A Kisalföld információi szerint egészen magas rangú városi vezetőkkel tárgyalt, és tett egy sétát is velük a városban. A séta egyik helyszíne az olajgyár volt, ahol a tervek szerint Győr új kulturális szíve épülhet majd fel. (Úgy tudjuk, a tervek is elkészültek, a Győri Balett és a Vaskakas Bábszínház is helyet kapna a komplexumban a múzeumok, kiállítórészek mellett.) Természetesen felhívtuk Koltay Gábort, erősítse vagy cáfolja győri jelenlétét.

A rendező elsőként dicsérte a Kisalföld hírhálózatát, majd a következőket nyilatkozta lapunknak: „Az igazgatói pályázat kapcsán kiderült, nagyon sok barátom van Győrött. Számos olyan ember, aki szeretné, ha valamilyen módon részt vehetnék a város kulturális életében. Ezen barátaim közül találkoztam néhánnyal, és beszélgettem velük. Egyelőre ennyit tudok mondani, de bízom benne, hogy pár héten belül egy hosszabb beszélgetésre is lehetőségem adódik majd a Kisalfölddel."

Olvasóink írták

 • 4. györgyi 2008. június 03. 07:21
  „Végre!VALAKI bátorkodott megszólalni a kultura területén is
  kialakulóban lévö konzervativ-fideszes diktatura ellen.Milyen lesz
  Magyarország ha hallgatunk? Gáti O. hiteles személyiség, nagy mű
  vész,sokat tett ezzel a valódi demokrácia érdekében.”
 • 3. mivan 2008. április 17. 19:08
  „és ebben mi a meglepő?
  mindenki tudhatja akinek egy csepp esze van és némileg odafigyelt a dolgokra. vagy tényleg valaki is azt hitte, hogy - az egyébként nem elszánt színházi pályázó - Koltay viccből vont vissza a pályázatát? áááááááááá, dehogy......”
 • 2. lokálmatróna 2008. április 17. 17:14
  „És Koltay majd úgy számol el a pénzekkel, mint a Puskás-temetésre kapott összegekkel? Vigyázat!”
 • 1. joco1 2008. április 17. 05:32
  „És Nagy Viktor a fidesz vezéreknél volt "látogatoban"?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bontásra loptak új autókat - videóval

Győr - Győr egyik autószalonjából ellopott Audi Q7-esben lévő műholdas helymeghatározó (GPS) jeleit követve jutottak el a győri nyomozók Pomázra, ahol egy autóbontóban több, lopott gépkocsi alkatrészeire bukkantak. Nézze meg videónkat a sajtótájékoztatóról és a rendőrség helyszíni felvételeit. Tovább olvasom