Kisalföld logö

2017. 03. 25. szombat - Irén, Irisz 7°C | 13°C Még több cikk.

Kerekasztal a Petőfi Művelődési Házról

A győri Petőfi Sándor Művelődési Házról szervez konzultációt a győriekkel a Societas, az MSZP frissen alakult ifjúsági szervezete.

Szuchy Brigitta győri elnök és országos elnökségi tag idézte Borkai Zsolt polgármestert, aki szerint egyszemélyes döntésén múlik az ifjúsági ház sorsa, ez "jogilag és politikailag megengedhetetlen" – mondta.

Az ifjúsági szervezet elnöke közölte: konzultációt tartanak az ifjúsági házról, amelyre várják a győrieket, a szakmai szervezeteket s mindazokat, akik véleményt elmondanák a ház jövőjével kapcsolatban.

A kerekasztal beszélgetés február 13-án pénteken délután öt órakor lesz a győri Bartók Béla Megyei Művelődési Központban.

Szuchy Brigitta hozzátette: nem a parkolóház megvalósításának érdekében kellett volna hatástanulmányt készíteni, felmérhették volna, hogy miképpen alakítható ki megfelelő hangszigetelés úgy, hogy a zaj ne zavarja a közelben élő lakókat.

Egyrészt egy parkolóház sem csendes, ráadásul káros az egészségre, másrészt Győrben nincs ilyen befogadóképességgel bíró épületet az ifjúság számára – mondta a Győri Societas Szervezetének elnöke.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elvitték a győri vasútállomásról a 200 menekültet - Vajon feladják a céljukat? - fotók, videó

Több mint 200 határsértőt, köztük nagyon sok gyereket szállítottak le hétfő reggel a Budapest felől… Tovább olvasom