Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Kábeles vételkiesés a Bercsényi ligetben

Mintegy nyolcvan győr-szigeti család rosszul tette, ha a szilvesztert televíziónézéssel tervezte eltölteni, mert a Vámbéry Ármin utcában és a Bercsényi ligetben tegnapelőtt este hattól tegnap délelőtt tízig nem volt kábeltelevíziós szolgáltatás.
A Kisalföldet több olvasó is felháborodva kereste meg emiatt. Egyebek mellett azt panaszolták, hogy a hibát a szolgáltatótársaság nem javította ki időben, telefonos panaszukat pedig végig sem hallgatták és lecsapták a telefont.

Lapunk a szolgáltatást biztosító ViDaNet Rt. illetékesétől megtudta, hogy szándékos rongálás miatt szünetelt az adás az óév utolsó és az új év első óráiban. A rongálás kifejezés ez esetben azt takarja, hogy a Cinka Panna utcában található betáplálóegység áramforrását valaki – heccből vagy más okból, nem tudni – lekapcsolta, és mivel a cég szilveszterkor csupán este hat óráig tartott ügyeletet, a hibát csak tegnap délelőtt tudta kijavítani.

A kérdés ezek után már csak az: a Győr sok ezer háztartásában tévéadást biztosító cég hogyan engedheti meg magának, hogy szilveszteréjjel ne tartson ügyeletet az ilyen – egy-két órás munkát igénylő – hibák kijavítására.

Kapcsolódó cikk >>

Indulatokat kavaró kábeltévé (2002-06-06) >>
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nappal parkoló lesz, éjjel garázs

Szinte a Belváros központjában parkoló összes autó befér majd az épülőben lévő győri parkolóházba,… Tovább olvasom