Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Jelentkezz! Innovációs kiállítás és találmányi vásár lesz a győri egyetemen

A győri Széchenyi István Egyetemen április 10-én rendezik a IV. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásárt.
Az eseményre a Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala megyék területén székhellyel rendelkező kutatást-fejlesztést folytató vállalkozások, innovátorok, egyéni feltalálók, kutatók, oktatók és diákok jelentkezését várják. A kiállítást szakmai program is kíséri.

A kiállítás két részből áll, amelyen a következő feltételekkel lehet részt venni: az Innovációs Kiállításon a szervezők lehetőséget biztosítanak az utóbbi 3 évben kifejlesztett új termékek és/vagy szolgáltatások és jelentős fejlesztési eredmények, partnerkeresés és üzletszerzési céllal történő bemutatkozásának.

A Találmányi Vásáron olyan szabadalmaztatott vagy szabadalmi eljárás alatt álló magyar találmánnyal (beleértve használati mintát és új növényfajtát) lehet szerepelni, amelynek a hasznosítása 2013. áprilisig már megkezdődött. Ennek megfelelően a pályázónak rendelkeznie kell bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással.

A rendezvény kísérőprogramjaként szakmai szervezetek mutatkoznak be, innovációs tevékenységgel foglalkozó vállalkozások mutatják be jó gyakorlataikat. Különös hangsúlyt fektetünk a projektek finanszírozási lehetőségeinek és a pályázati lehetőségeknek a bemutatására, valamint a meghívott befektetői körrel való egyeztetésre.

Helyszín: Széchenyi István Egyetem aulája, ami legfeljebb 35 téma kiállítására biztosít ingyenes bemutatkozási lehetőséget plakáttal és/vagy kiállító standon bemutatható prototípussal, termékkel, működő eljárással vagy szolgáltatással. A kiállítói standokat és az egységes szerkezetű plakátokat, valamint a rendezvény katalógusát az UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. készíti el, egyeztetve a kiállításon bemutatkozási lehetőséget kapó vállalkozásokkal, magánszemélyekkel.

A kiállításra 2013. január 14-től 2013. március 14-ig lehet jelentkezni: UNIVERSITAS-Győr Nonprofit Kft. Telefon: 70/337-65-28, 70/330-04-39, email: tahinj@sze.hu (a jelentkezési lap innen tölthető le)

Részletes információk: www.univgyor.hu

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vissza kell fizetniük a jutalmat a városvezetőknek

A miniszterelnök vissza akarja fizettetni a kormánypárti városvezetők által felvett önkormányzati… Tovább olvasom