Kisalföld logö

2017. 07. 21. péntek - Dániel, Daniella 22°C | 31°C Még több cikk.

Január 23-án településrészi választás lesz Győrben

Győr-Bácsa, Győr-Gyirmót, Győr-Kismegyer, Győr-Likócs, Győr-Ménfőcsanak, Győr-Szentiván és Győr-Újváros településrészeken január 23-ra írták ki a településrészi önkormányzati képviselők választását.
Győr Megyei Jogú Város Helyi Választási Bizottsága a településrészi önkormányzati képviselők választását Győr-Bácsa, Győr-Gyirmót, Győr-Kismegyer, Győr-Likócs, Győr-Ménfőcsanak, Győr-Szentiván és Győr-Újváros településrészeken 2011. január 23-ra (vasárnapra) tűzte ki.

Az érintett településrészek választópolgárai névjegyzékbe vételükről és a szavazással kapcsolatos tudnivalókról külön értesítést nem kapnak, Győr Megyei Jogú Város Helyi Választási Irodájánál (Győr, Városház tér 1. I. emelet 43-44.), illetőleg a településrészi önkormányzati kirendeltségeken, továbbá városi és megyei lapokban, valamint a www.gyor.hu internetes honlapon tájékozódhatnak.

Olvasóink írták

 • 2. Barackos 2010. december 02. 20:47
  „Hiszem , hogy most is oly kevesen mennek el szavazni mint 4 éve!
  Bár csak oly egyenes emberekre lehetne szavazni , mint az a szentiváni (kis ) képviselő aki inkább lemondott minthogy részt vegyen olyan dolgokban melyek az általa képviselt emberek érdekeit sérti!
  Ő még tudta mi az a becsület és igazmondás!
  Sok sikert neki és családjának!
  Egy otthon maradó polgár.”
 • 1. artie75 2010. december 02. 19:45
  „"Győr-Bácsa, Győr-Gyirmót, Győr-Kismegyer, Győr-Likócs, Győr-Ménfőcsanak, Győr-Szentiván és Győr-Újváros településrészeken január 23-ra választanak településrészi önkormányzati képviselőket."

  Olyan ez, mint a diákdiri-választás? Érdekes, én azt gondolnám, hogy az önkormányzati képviselőket nem csak egy napra választják.
  <moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mennyibe kerülnek az ünnepi ajándékok a karácsonyi vásárban? - Videó

Mennyibe kerülnek az ünnepi ajándékok a győri karácsonyi vásárban? - videó Tovább olvasom