Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Jankovits Hidraulika: új üzemcsarnok - fotó

Tizennégy éve az első magyar cég volt a Győri Ipari Parkban, pénteken új üzemcsarnokkal bővült. Ez a Jankovits Hidraulika Kft.

Az egyedi gépek tervezésével, gyártásával, szervízelésével és hidraulikus elemek értékesítésével foglalkozó cég a 190 millió forintos beruházáshoz az Új Széchenyi Terv pályázatán 95 millió forint támogatást nyert el.
Nagyméretű munkadarabok gyártására alkalmas, 775 négyzetméteres csarnokkal bővültek, s elkészült a mérőszoba, melybe nagypontosságú mérőberendezés került. Máris tervezik a bővítés újabb ütemét.

Az ünnepségen köszöntőt mondott Jankovits Richárd, az ügyvezető igazgató fia, aki majd átveszi a cég vezetését. A vállalkozás sikereit méltatta Mihalicz Antal, a megyei iparkamara elnöke, Simon Róbert Balázs alpolgármester, Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke, Czinege Imre egyetemi tanár és Rab Károly, a sikeres vállalkozók alkotta Siker Kör életre hívója.

Szalagátvágás után: Mihalicz Antal, Simon Róbert Balázs, Jankovits István, Czinege Imre és Szakács Imre. Fotó: Mészáros Mátyás
Szalagátvágás után: Mihalicz Antal, Simon Róbert Balázs, Jankovits István, Czinege Imre és Szakács Imre. Fotó: Mészáros Mátyás

A családi vállalkozás vezetője, Jankovits István munkássága elismeréseként a minap vette át a kereskedelmi és iparkamara Presztízs-díját. Minőség, pontosság, , innováció, tisztesség – ezek a vállalkozás jellemzői, partnereik szerint is. Ezt igazolják üzleti sikereik, hisz minden évben dinamikusan növekedtek. Idén tervezett forgalmuk 865 millió forint, s ez 25 százalékos növekedés.

Olvasóink írták

 • 5. osy 2011. december 03. 16:39
  „Nem a vigyorgás a lényeg, hanem az a sok finom hidegtál és a rétes, amiből nekünk nem jutott! Egyébként szívből gratulálok az eredményekhez!!!”
 • 4. Rj45 2011. december 02. 23:33
  „A vigyorgás előzményéről annyit érdemes tudni, hogy egy ritka életlen vágóeszköz segítségével sikerült több perces szenvedés után levágni a szalagból azt az 5 darabot. Nem csak Ők vigyorogtak, hanem mindenki, aki látta...”
 • 3. omm 2011. december 02. 22:11
  „2. A forgalom helyett inkább az adózás utáni nyereségnek szólhat a vigyor. Szerintem.

  "Minőség, pontosság, innováció, tisztesség - ezek a vállalkozás jellemzői, partnereik szerint is."
  Istenem, de ritka az ilyen... Én pont egy olyannál dolgozok, amelyikre a fenti 4-ből max. 1,5 igaz, és még ennek örülnek is. :(”
 • 2. Bali01 2011. december 02. 19:44
  „Évi 860 millás forgalom mellett,te is vigyorognál mint a tejbetök.Szerintem.”
 • 1. acsali 2011. december 02. 19:07
  „De miért kellett vigyorogni?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál: 10 milliárdos kormányzati garancia

Az EOC alkalmasnak találta, egyúttal kiválóra értékelte Győr pályázati szándékát, amelyet a város a 2017-es nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál (EYOF) megrendezésére nyújtott be. Tovább olvasom