Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 12°C Még több cikk.

Jancsifalu Szolgálatáért díjat adományoztak

A Jancsifalu Szolgálatáért díjat először adományozta Győr Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése a díj megalapítása óta.
A díj átadása ünnepélyes keretek között a VI. Jancsifalusi Napon történt, ahol az önkormányzat részéről a körzet önkormányzati képviselője Kalmár Ákos és Radnóti Ákos adták át a díjat Balla Jenőnek a Jancsifaluért Egyesület elnökének.

A képviselők anyagilag is támogatták a rendezvény létrejöttét és a közönség előtt beszámoltak az általuk képviselt városrészek fejlődéséről és méltatták az egyesület munkáját.

Kalmár Ákos Gyárváros, Likócs, Jancsifalu képviselője, Balla Jenő Jancsifaluért Egyesület elnöke, Radnóti Ákos Adyváros és Jancsifalu önkormányzati képviselője
Kalmár Ákos Gyárváros, Likócs, Jancsifalu képviselője (balról), Balla Jenő Jancsifaluért Egyesület elnöke és Radnóti Ákos Adyváros és Jancsifalu önkormányzati képviselője.


Balla Jenő a városrész fejlődésének érdekében végzett lelkiismeretes és megbecsült tevékenysége, valamint a közösség érdekében vállalt kiemelkedő szerepe elismeréseként kaphatta meg az díjat.

A Jancsifaluért Egyesület több mint száz tagja jelenleg is aktívan szervezi Jancsifalu életét és képviseli az ottlakók érdekeit.


Olvasóink írták

  • 1. toto72 2011. szeptember 19. 18:39
    „HAHAHAHAHAHAHA”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyurcsány nem tart a bilincstől

Az őszödi beszéd kiszivárogtatásának ötödik évfordulóján Gyurcsány Ferenc ismét részt vett a szocialisták Őszirózsa Fesztiválján Győrben. Tovább olvasom