Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Ikrek rabolták ki a trafikokat Győrben

A 28 éves ikrek két dohányboltot is késsel raboltak ki Győrben.

A győri rendőrök elfogták azt a testvérpárt, akik ugyanazt a győri dohányboltot kétszer kirabolták - írta a police.hu.

A Győri Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt rendelt el nyomozást ismeretlen tettes ellen, aki április 8-án 20 óra 50 perc körüli időben egy Győr, Adyvárosi dohányboltban az eladónőt késsel megfenyegette és a bevétel átadására kényszerítette. A támadó a megszerzett pénzzel elmenekült.

A győri nyomozók az elkövető felderítésére széleskörű adatgyűjtésbe kezdtek, amelynek eredményeként április 10-én, a déli órákban elfogták a rablás elkövetésével gyanúsítható testvérpárt. K. Csaba gyanúsítotti kihallgatása során beismerte, hogy a bűncselekményt ikertestvérével együtt követték el. A vizsgálat eddigi adatai szerint a dohánybolt sérelmére március 8-án elkövetett rablás is a terhükre róható.

A rendőrök a házkutatáskor megtalálták és lefoglalták a rablás elkövetésekor viselt ruhát, napszemüveget és a kést.

A Győri Rendőrkapitányság K. Csaba és K. Péter 28 éves, győri lakosokat őrizetbe vette.

Korábban

A jelenlegi információk alapján az ismeretlen férfi kedden 20 óra 50 perc körül, egy Győr-adyvárosi dohányboltba ment be és kezében egy késsel, vagy annak utánzatával az alkalmazottat a bevétel átadására szólította fel.

Az eladó a fenyegetés hatására a kasszában lévő készpénzt átadta, az elkövető ezután elmenekült a helyszínről.

Az ismeretlen 25-30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, sportos testalkatú férfi a cselekmény elkövetésekor szürke, hosszú ujjú, kapucnis felsőt, zöld, terepmintás térdnadrágot és fekete keretes napszemüveget viselt. Az elkövetőről a dohánybolt kamerája felvételt készített.

A Győri Rendőrkapitányság kéri, aki a képen látható férfit felismeri, a bűncselekménnyel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06-96/520-000-as szám 1610-es mellékét, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (H-Cs.: 8.00-16.00, P.: 8.00-13.00) vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Iparvasúti vágányok Győrben - Nyolc év után tűnnek el az átjárók - videó

A várost egykor sűrűn behálózó iparvasúti vágányok újabb mementóját számolják fel hétfőtől az… Tovább olvasom