Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Igazgatóváltás az ikrényi iskolában

Ikrény - Az ikrényi általános iskola nyugdíjba vonult előző igazgatójának utódjául választották, pontosabban egy évre a vezetői feladatokkal bízták meg Ferenczy Tamást.
Húsz éve az intézményben tanít testnevelést, tizennyolc éve igazgatóhelyettesként. A kilenc főállású és egy óraadó pedagógussal működő intézmény igazgatójaként fontos feladatának tekinti a diáklétszám növelését.

Az iskola szerinte a falu életének egyik összefogója kell legyen, számos rendezvényt szervezve, amibe bevonják azokat is, akik nem hozzájuk járnak. Továbbra is koncentrálnak arra, ami eddig is az iskola előnyét jelentette, a tanulók egyéni fejlesztésére.

Az önkormányzat nehéz anyagi helyzete miatt újra napirendre került az iskola működtetésének módosítása. Több lehetséges megoldást megvizsgálnak, mielőtt a legjobbnak tekintetteket a helybeliekkel ismertetik. Ferenczy Tamás tájékoztatása szerint a cél az, hogy a jelenlegi formában, azaz nyolc évfolyamot helyben működtetve maradjon meg az iskola, más intézménnyel társulva a jobb állami finanszírozás érdekében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Textilek: Széles Judit kiállítása

A kiállítást Kustán Melinda textiltervező-iparművész ajánlotta a közönség figyelmébe. Tovább olvasom