Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Huszonhárom éves nőt ölt meg: Szigetközben bujkált a feltételezett gyilkos?

Karácsony első napján fogták el az októberi győri emberölés gyanúsítottját.
Karácsony első napján fogták el a megyei rendőr-főkapitányság munkatársai azt a férfit, akit már november eleje óta gyilkossági ügy miatt köröztek. P. Ferencet azzal gyanúsítják, hogy október 29-én megölt egy 23 éves nőt győri albérletében.

Információink szerint a férfit Halásziban fogta el a rendőrség. Majthényi Tamás, a szigetközi Halászi polgármestere az internetről értesült arról, hogy falujukban kapták el a gyilkosság gyanúsítottját, aki a Kisalföld információja szerint nyúli illetőségű. A helybeliek egyike se látta az elfogást azok közül, akikkel erről beszélt. Egyelőre nem tudja, milyen körülmények közt leltek rá, hogy esetleg csak átutazóban járt-e Halászin.
A településen azonban szóbeszéd tárgya a karácsonyi akció. A megkérdezettek név nélkül vagy csak keresztnevükkel kívántak nyilatkozni. Egy helyi fiatalember, Roland arról számolt be, hogy a faluban járja a hír: a férfi a településen bujkálhatott. Azt azonban nem tudták, hogy ismerősöknél vagy egy üres házban rejtőzködött, de az is szóba került, hogy lakossági bejelentés alapján fogták végül el.

Az egyik helyi kocsma pultosa még az elfogás napján értesült barátnőjétől az esetről, míg a Tibor nevű fiatalember a főbérlőjétől tudta meg a hírt. Imre korábban a Kisalföldben olvasott arról, hogy egy Győrben történt gyilkosság elkövetőjét keresik, de arról nem hallott, hogy annak gyanúsítottját Halászin fogták el.

A Kisalföld már többször írt az esetről, amely Nádorváros egy nívós utcájában történt. A magát a nő vőlegényének mondó bejelentő november 30-án találta holtan győri albérletükben menyasszonyát. A nyomozók pár órán belül felderítették a feltételezett elkövető kilétét és a 39 éves gyanúsított ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Az emberölés gyanújával folyt nyomozás kapcsán korábban az is megjelent lapunkban, hogy a fiatal áldozat zalaegerszegi származású. Győri albérlete egy bekamerázott, pár éve épült társasházban volt, ahol több lakóval is beszéltünk, de látásból sem ismerték. Főbérlője a gyilkosság előtt három héttel adta ki neki a lakást egy évre. Amikor a szerződést aláírták, akkor számára megnyerő, jól öltözött, szimpatikus, intelligens nő benyomását keltette. A lakástulajdonos tegnap azt nyilatkozta lapunknak, hogy az internetről értesült a gyanúsított elfogásáról, amit megnyugtató hírnek tart. Elmondta, hogy az eset óta lecseréltette a bejárati ajtó zárját, kitakaríttatott, de egyelőre nem tervezi, hogy újra kiadja a szobákat. Valószínűleg ugyanis tavasszal visszaköltözik Győrbe a jelenleg nem megyénkben élő férfi.

A csaknem két hónapig bujkált gyanúsítottat kedden bűnügyi őrizetbe vették. Az elfogás és a bűncselekmény részleteiről a megyei rendőr-főkapitányság csütörtökön sajtótájékoztató keretében számol be.

A lakástulajdonos azt nyilatkozta, hogy az internetről értesült a gyanúsított elfogásáról, amit megnyugtató hírnek tart.

13 óra 10 perc

A kisalfold.hu úgy tudja, hogy a gyanúsítottat a rendőrség Halásziban fogta el.

12 óra 30 perc

Elfogta a rendőrség kedden azt a férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy még október végén megölt egy 23 éves nőt Győrben - tájékoztatott az Országos Rendőr-főkapitányság.

Pap Judit sajtóügyeletes közlése szerint P. Ferencet a megyei rendőrség munkatársai fogták el, mert megalapozottan gyanúsítható az október 29-én elkövetett gyilkossággal.

Az alezredes tájékoztatása szerint az ügy részleteiről a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön sajtótájékoztatón számol be.

Egy férfi október utolsó napján arról tett bejelentést a rendőrségen, hogy holtan találta 23 éves menyasszonyát győri albérleti lakásában. A nőt olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe.

A megyei nyomozók néhány órán belül felderítették a feltételezett elkövető kilétét, és a 39 éves gyanúsított ellen elfogatóparancsot adtak ki.

Az emberölés megalapozott gyanúja miatt körözött férfit kedden fogták el a rendőrök, és őrizetbe vették.

Olvasóink írták

21 hozzászólás
12
 • 21. Tumbanu 2012. december 28. 15:07
  „amúgy akik prostitúcióval foglalkoznak, azok tisztában kell legyenek a veszélyekkel.”
 • 20. ekkenekepen 2012. december 27. 08:38
  „A lényeg, hogy vigyázzatok, mert az esti pillangóknak a kecói kamerázva vannak, nehogy ezen csússzon el aki eljárkál az asszony mellől ;) Könnyen zsarolhatóvá válik akit felismernek.”
 • 19. egó 2012. december 27. 07:07
  „A Kisalföld előbb megírta, mint a Blikk. Ne istenítsétek annyira azt a szennylapot, aminek belső informátorai vannak az ORFK-ról. Az elfogás hírét is miért nem a megyei rendőrség adta ki, hanem az ORFK honlapján jelent meg először???? Mert minden sikerpropagandát maguknak akarnak elkönyvelni”
 • 18. Igazamvan 2012. december 26. 20:24
  „Nem érdekes, hogy 120 km-re a bünténytől a szennylap többet tud mint a helyi család napilapja???”
 • 17. gonzo 2012. december 26. 18:24
  „7.ekken,tudták kit kell keresni,de azért megtalálni csak meg kellett.”
 • 16. Emeletesvakondlak 2012. december 26. 18:04
  „Nem Bocskai, hanem Babits...”
 • 15. gonzo 2012. december 26. 18:00
  „12.Gold,a Kisalföld is tett utalást anno arra,hogy prosti volt a csaj.Ezért persze nem kevésbé sajnálja az ember,miért érdemelt volna ő halált?Remélem ez az elmebeteg svéd megkapja az életfogytot.”
 • 14. pityus 2012. december 26. 17:59
  „golyvendorfi volt a tettes?”
 • 13. Goldmund 2012. december 26. 17:57
  „Egy kicsit pontosítsuk a Blikk-idézetet.
  Nem a Bocskai utcában, hanem a Babits Mihály utcában volt az ominózus albérlet.”
 • 12. Goldmund 2012. december 26. 16:57
  „Na, megválaszolom a magam által feltett kérdéseket. :-))))

  A Blikk honlapján ezt találtam:

  "A Blikk információi szerint G. Mercedesz (23) Bocskai úti albérletében fogadta ,,klienseit", a zsaruk szerint a feltételezett elkövető, Pár Ferenc (39) is egy volt közülük. A különbség csak annyi volt, hogy a férfi szerelmes volt a lányba. ........... A feltételezések szerint a gyilkosság napján a lány kikosarazta a férfit, és tudtára adta, hogy nem akar tőle többet, mint esetenként kedvére tenni, természetesen pénzért cserébe. A férfi ezen feldühödött és hirtelen felindulásból gyilkolt. .................... Úgy tudjuk a zsaruk megtalálták a nő hirdetését, amiben klienseket keresett. Sőt, a gyilkosság helyszínét, a lány albérletét átvizsgálva más férfiak elérhetőségét, és egyéb információkat is találtak, ami megerősítette, hogy Mercédesz a szexiparban dolgozott."

  Mindezt a Blikk már nov. 3-án közzétette. Kár, hogy a Kisalföld Online csak a riasztó hírt tette közzé (egy fiatal nőt megggyilkoltak), azt már nem, hogy egy normál életvitelű hölgyet ilyen baj nem fenyegetett volna.”
 • 11. Goldmund 2012. december 26. 16:06
  „Akkor sem és azóta sem írták, hogy mik voltak a gyilkosság körülményei!
  Hogyan jutott be a gyilkos a nő albérletébe? A nő önként engedte be? Miért? Ismerték egymást?
  Mi volt a gyilkosság motivációja?
  Nyereségvágy?
  Nemi erőszakot akart a gyilkos?
  Egyéb motiváció volt-e, pl. üzleti elszámolási vita, meg nem adott uzsorakamat vagy prostituált és kerítője (netán kuncsaftja) kapcsolat?

  Remélem a sajtótájékoztatón erről is megtudunk valamit, nemcsak arról, hogy Halásziban melyik padláson/pajtában bújkált, ki talált rá és melyik nyomozó hogyan teperte le a földre elfogásakor (ha így történt).”
 • 10. Óvári11 2012. december 26. 15:47
  „meg tudja valaki mondani hogy halászin kinél vagy hol fogtál el?”
 • 9. acsali 2012. december 26. 08:56
  „Legtöbbször a Baross úton bujkált.”
 • 8. sünci 2012. december 25. 21:16
  „Ilyen "hamar" sikerült???”
 • 7. ekkenekepen 2012. december 25. 20:51
  „5. gonzo 2012.12.25. 16:07
  ja vagy úgy, akkor ha nem a láthatatlan ember volt, akkor ez is egy kőkemény nyomozás eredménye.”
 • 6. Tommm 2012. december 25. 20:17
  „3. cukkini 2012.12.25. 14:41
  A bírósági ítéletig gyanúsított, onnantól elítélt. Ilyen hogy gyilkos, nem is mert fogalom a jogban.”
 • 5. gonzo 2012. december 25. 16:07
  „A ház,ahol a "menyasszony" dolgozott be van kamerázva.A gyanusított járt nála utoljára.”
 • 4. ekkenekepen 2012. december 25. 15:12
  „és mi alapján gyanusították meg, talán teleszórta ujjlenyomat meg spermamintával a tetthelyet?”
 • 3. cukkini 2012. december 25. 14:41
  „Gyilkosnak kialtottak oktober 31-en!!!Vissza fokoztak gyanusitottnak?Hogy van ez?”
 • 2. netro 2012. december 25. 13:49
  „Bármit teszek rá, hogy feladta magát és nem elfogták”
21 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsony napján kocsit tört fel Nyúlon, utazótáskát is lopott a járműből

Nyúl egyik családi háza előtt parkoló Skoda személygépkocsit rongált meg ismeretlen tettes december… Tovább olvasom