Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Hogy esett ki Szíj Melinda?

Szíj Melinda kiesése hatalmas port kavart a tehetségkutató show-t nézők körében. Sokan nem értik a zsűri döntését, sőt, többen úgy vélik, csalás történt a Megasztár 5-ben. Hogy mi az igazság? Mester Tamást és Till Attilát kérdeztük.

Országszerte közfelháborodást keltett a Megasztár 5 pénteki adása, amikor is a nagy esélyest, a győri Szíj Melindát küldte haza a négytagú zsűri. A döntés megosztja az embereket, mikéntjéről több verzió elhangzott már a nézők szájából, most a bennfentesek, Mester Tamás és Till Attila reagált a véleményekre.

Az ítész szerint hiába tehetséges a 41 éves édesanya, jó pár döntővel ezelőtt távoznia kellett volna a műsorból.

Szíj Melinda
Szíj Melinda

– Melindát mi juttattuk be a legjobbak közé, azonban azt be kell látni, vannak nála érdemesebbek a Megasztár címre – jelentette ki Mester Tamás.

– Ha rászánja magát Melinda egy lemez elkészítésére, ennek ellenére
Mester Tamás. Fotó: Tv2
Mester Tamás. Fotó: Tv2
biztos vagyok benne, hogy tripla platinakorong lesz belőle – jegyezte meg Mester Tamás, majd azzal folytatta, mennyi támadás érte az elmúlt napokban. – Sok levelet, SMS-t és üzenetet kapok, amikben engem hibáztatnak azért, amiért Melinda pénteken kiesett a show-ból. Az emberek nagy része azt hiszi, a korábban tett kijelentésem, miszerint Melinda nem való megasztárnak, vezetett ahhoz, hogy múlt héten hazaküldtük. Pedig ez abszolút nem így van, sőt, nagyon jó a viszonyom a győri asszonnyal, miután kiesett, is beszélgettünk – magyarázta az ítész. – Senki sem hibáztathat azért, amiért elmondtam az őszinte véleményemet, hiszen ez a dolgom, hogy elemezzem a produkciókat szakmai szemmel. Rengeteg Melinda-szurkoló felháborodott azon, hogy Melinda legutóbb egyáltalán nem hozzá illő dalokat, illetve koreográfiát kapott – állították –, míg Kökény Attilának a leginkább passzolót adták. Erre nem tudok mást mondani, mint azt: sokszor elmondtam a versenyzőknek, álljanak ki magukért, ha úgy érzik, nem a megfelelő feladatot kapták. Melinda ezt sohasem tette meg...

A műsorvezető Till Attilát is kérdeztük Melinda kiesése, és a nézői vélemények kapcsán:

Till Attila. Fotó: Tv2
Till Attila. Fotó: Tv2
– Az emberek bundáról beszélnek, pedig ez teljességgel lehetetlen. A szavazatokat többször és több helyen nézik át, így abszolút kizárható a csalás – mondta Tilla, majd arra a kérdésre, miszerint miért nem tájékoztatták a nézőket az állás változásáról, a következőt válaszolta:

– Ebben nincs semmi különös, a szerkesztők így látták érdekesebbnek a műsort. Szerintem ettől függetlenül ugyanannyi esélye volt Melindának, többször is elmondtuk mindhármuk szavazási kódját. Egyébként ez így volt jó... Megkérdeztem Melindát, mit szólna, ha ő lenne az év hangja, s szó szerint azt válaszolta, ezt nem teheti vele a jó Isten. Mindig azt hangoztatta, nem akar szerepelni, nincs keresnivalója a Megasztárban. Végül a legutolsó adásban bekövetkezett az önbeteljesítő jóslat, kiejtette a zsűri...

Olvasóink írták

 • 15. Révfalui-szúnyog 2010. december 22. 22:31
  „Uncsi a Szíj néni.”
 • 14. Zeusznagyi 2010. december 22. 17:40
  „Ne mosakodjon már itt a TV2, tudjuk, hogy megy ez !! Sőt megkockáztatom, hogy mindenki be volt avatva.
  A Renike meg előre elszólta magát, hogy ő az év hangja. Undorító volt , ahogy ezzel a nagyszerű emberrel elbántak. @ Na nincs egy kukac szmájli ? :D”
 • 13. RoninNoob 2010. december 20. 11:22
  „tinkának igaza van! Felesleges dolog ezen problémázni, vitatkozni. Az elvárások a "celebekkel szemben" életkor szerint változnak! A fiatalabb generációnak nem az az elvárása egy énekessel szemben, hogy az csak ott pityeregjen, meg sajnálkozzon.... Nem a saját problémánkat kell meglátni egy "megasztár"-ban, hanem azt, hogy tudjon szórakoztatni! Élvezzük az előadását, jó kedvet csináljon, nem pedig gyászhangulatot!”
 • 12. tinka 2010. december 19. 20:44
  „Pontosan. Mindenki ajnározza Melindát... Csak az a baj, hogy ha nem lenne ilyen esetlen, akkor ugyanolyan lenne, mint a többiek. A többsége a háborgóknak a saját nyomorúságát látja ebben a nőben. Aki igazán figyel Melindára, az tudja, hogy ő ennyit tudott, ő ilyen, így is tovább jutott, mint érdemelte volna.
  Én is Kökényt vártam volna győztesnek, de Renáta is eszméletlen. Vitatkozni meg ilyeneken egy agymenés. Akiben benne van ez a pálya, annak mindegy hányadik helyen esett ki. Annyira vakok vagytok emberek... Menjetek le a Barátság Parkba, aztán fussatok 10 kört, ahelyett, hogy hülyeségeken problémáznátok.”
 • 11. RoninNoob 2010. december 19. 16:27
  „Marhaság! Miért kellett volna Melindának nyernie?? Miért is??? Mert olyan elesettnek tűnik??? Na ne már! Kell a rátermettség is, ami neki nincs. Nem is bírta volna az ezzel járó nyomást (már ha tényleg olyan mimóza és nem megjátszotta). Nála klasszisokkal jobb, tehetségesebb emberek, előadók vannak! Kökény Attilának kellett volna nyerni!”
 • 10. tinka 2010. december 19. 15:11
  „Ugye nem gondoljátok komolyan, hogy Melindának bent kellett volna maradnia? :D Gondolkozzatok kicsit.”
 • 9. Truder 2010. december 15. 23:11
  „Tökmindegy már, nem?”
 • 8. peet2 2010. december 15. 22:36
  „Gyerekek!
  Tudjátok ki nyerte a megasztár-1 -et???????
  Nekem most is egy olyan zseniális hang szól alap zenének a fülemben aki soha nem lett első, de volt benn valami ami nem csak engem ragadtatott el...
  Ha bármelyik eddig kiesett tud ilyen lemezt összehozni akkor Ő lesz a nyerő!!!!!!Egy "porcelánbaba könnyen törik"
  Ez csak egy mesterkélt játék!Emlékezz szegény vak kisfiura akit hányak segitettek és mi lett vele ez a magyar SÓ BORS PAPRIKA BIZNISZ:”
 • 7. mamaangyal 2010. december 15. 21:17
  „Igen mossa magát Mester de csak az ő utálkozása segítette hogy kiessen Melinda.Mennyivel különb egy adósságát kifizetni akaró Kökény Attila,vagy már a majomkodásáról nem látó,nem magyar Renáta.Az angol nyelv Melindának sem lett volna nehéz hisz külkereskedelmi ügyintéző ami azt jelenti tud angolul Mester" Úr"!!!
  Szárt kellet volna faragni belőle ,azért mert nem 20 éves elkel dobni?Nem volt korhatár,ha fiatal kell legyen korhatár.A bunda biztos úgy, hogy arra kérek mindenkit ne is szavazzon senkire a tv2 műsorában hogy gondolkodjanak el a szemétségükön.
  Ha tisztességesek lennének adnának Melindának egy közönség díjat, hisz ő hozta nekik a pénzt a műsorban végig.Amúgy a Mester Tamásról én sem hallatóm eddig hogy ki ez,a zsűri többi tagja meg szégyellje magát hogy engedték és segítették ezt a gyalázatot.Én eddig tiszteltem őket munkásságukért de ez után nem fogom.
  Undorító ami itt ment, megy most is.”
 • 6. pancser 2010. december 15. 20:12
  „Remélem, most a kommentelők elhagyják ezeket a szennycsatornákat. Nálam ez már megtörtént kb 6 éve. Csak az a baj, hogy a mocsok mindenhol utolér!”
 • 5. solymi 2010. december 15. 16:18
  „az egész dolog bunda, előre megírt forgatókönyv szerint esnek ki emberek, sőt a győztes is biztosan megvan már, csak telefonáljatok, legalább valaki keres vele egy kis pénzt.”
 • 4. meir 2010. december 15. 15:50
  „Hulye egy cim!!
  -"hogy esett ki Szij Melinda?"-
  valasz,;
  kiloktek!!”
 • 3. tosa2 2010. december 15. 09:59
  „Hogyan is lehet ilyen kérdést felvetni ? Ja, igen lehet azért, hogy megint egymásnak ugorjanak az emberek,
  lehessen vitát indítani,mert itt a viták során az emberek le" hülyézik" a másikat, ha nem egyezik a véleményük azzal, ami nekik tettszik és ami a másiknak nem. Igen, itt mindenki kimondhatja a véleményét !

  ,”
 • 2. Hyppolit 2010. december 15. 09:00
  „Egyáltalán mit keres ott a zsűriben a korábban népszerű Mester Ákos sikerszárnyaiba kapaszkodó elkényeztetett "apucikisfia" Mester Tamás úgy, hogy -bár cáfolatként sorolná zenei érdemeit- eddigi popzenei pályafutása, ..hát egyáltalán nem kimagasló, mondjuk úgy, szürkeségbe vesz! Arra kiváncsi lennék, hogy pl. ő hogy táncolna egy ilyen versenyben a zsűri idióta kéréseit kielégítendő? Egyébként Kazinczy mondta,"Szólj, s megmondom ki vagy".., így Mester Tamásról mindent tudunk (SAJNOS). Annobonnak egyébként igaza van...”
 • 1. annobon 2010. december 15. 08:20
  „"Mester Tamást és Till Attilát kérdeztük. " Na pont nem őket kellett volna kérdezni, mert az igazságot úgysem mondhatják el. Meg az utolsó kellékesig és sminkesig bezáróan a TV2 gondoskodott róla, hogy senkinek ne járjon el a szája a stábból...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háromszáz eurós csekk: rövid út nagy ára

"Férjemet Berlinben kórházba kellett szállítani, ahol ellátták, mert a nemzetközi tb-kártyáját… Tovább olvasom