Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Használt sütőolajat gyűjt a MOL - Itt a megyei kutak listája

A leadott zsiradékot a Mol tisztítás és feldolgozás után bioüzemanyag összetevőként használja fel. Nyereményjáték is lesz.


Kampányt indított a Mol Nyrt. májusban a használt sütőolaj leadásának ösztönzésére - számoltunk be portálunkon.

Az olajtársaság közleménye szerint szerint a 2011-ben indult, egész évben tartó begyűjtési kezdeményezést kedvezően fogadta a lakosság, eddig összesen mintegy 250 tonna használt sütőolajat juttattak el a benzinkutakra, amely így nem szennyezi lefolyókat.

A leadott zsiradékot a Mol tisztítás és feldolgozás után bioüzemanyag összetevőként használja fel, így újrahasznosított, környezetbarát termék lesz belőle.

A MOL folyamatosan szélesíti szolgáltatásai körét, és csatlakozik olyan előremutató kezdeményezésekhez, mint a hamarosan induló BUBI, fővárosi közbringa program.

E szellemben döntött úgy a MOL, hogy felelős társadalmi szereplőként idén is kampánnyal támogatja a használt sütőolaj gyűjtését: május 1 és június 1 között több országos televízióban, rádióban, napi, heti és havilapban arra biztat mindenkit, hogy adják le valamelyik MOL kúton a feleslegessé vált sütőolajat.

A hulladékért cserébe mindenki egy serpenyőt formázó hűtőmágnest, illetve egy egyedi kóddal ellátott kupont kap, amellyel a www.boldogolaj.hu weboldalon regisztrálhat a MOL sorsolásos játékára.

Számos nyereményt, köztük élmény-utalványokat, illetve fődíjként egy 20 fős grillpartyt sorsolnak ki a vállalkozó kedvű, környezettudatos játékosok között.

Három szerencsés nyerteshez pedig Segal Viktor sztárséf látogat el, aki segít a vasárnapi ebéd elkészítésében, és felszolgálásában - remek alkalom arra, hogy lenyűgözzük vendégségbe hívott családtagjainkat és barátainkat - olvasható a közleményben.

A begyűjtésben országszerte a társaság 178 kútja vesz részt.

A megyei helyek, ahol leadható a használt sütőolaj:

Győr: Budai út (Mártírok utca), Nagy Imre utca, Galántai út, Tatai út

Sopron:
Kőfaragó tér

Csorna:
Soproni út

A további kutak listája itt érhető el >>

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dőltek a jelzőtáblák - Ittasan okozott balesetet egy 39 éves nő Győrben

Egy Suzuki és egy Seat ütközött a győri Bercsényi-ligetben vasárnap este. Tovább olvasom