Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Győrkőcfesztivál 2013 - új videók, fotók

Pénteken kezdetét vette az idei Győrkőcfesztivál.


Videó: OxygenVideó: Oxygen

Győrkőcfesztivál 2013 - fotók: Cseh Róbert.
Győrkőcfesztivál 2013 - olvasóink fotói

Olvasóink írták

39 hozzászólás
12
 • 39. Guci01 2013. július 09. 11:18
  „Hoppá! Nem olvastam vissza az irományomat: szóval az keserít el, hogy rengeteg ember azon fáradozik, hogy mi jól érezzük magunkat, s a sok - sok hála és köszönet helyett ócsárolás és bántás a visszang....”
 • 38. Guci01 2013. július 09. 10:39
  „lamadrugada! Nagyon - nagyon örülök a hozzászólásodnak! ! ! Engem borzasztóan elkeserít, hogy több száz ember ingyen és bérmentve dolgozik nem három napon át, hanem hónapokon át értünk, a gyerekeinkért, hogy ezen a hétvégén rengeteg élménnyel gazdagodva térhessen vissza a hétköznapokra! Én ugyanígy gondolkodom, ahogy Te! Én szállást foglaltam már februárban! A szálláson is nagyon figyelmesek voltak velünk, még mesét is kapcsoltak a gyerekeknek az étteremben! ! ! Valóban nem érdemes kiszaladni pár órára, mert akkora a terület, annyi minden vár a csemetéinkre! Csak úgy érdemes, ha a haragot és bosszankodást otthonhagyjuk, ellenben hatalmas türelmet viszünk magunkkal a gyermekeink és a sorbanállás végett, no meg a fotójukat! :) Azt gondolom, hogy az ingyenesség végett azok a szülők gyermekei is végre hozzájutnak olyan játékokhoz, akik nem engedhetnék meg maguknak más, fizetős rendezvényeken, így természetes a tömeg. Én is ugyanúgy csináltam, ahogy Te: én álltam sorba, a gyermekem pedig a közelemben lévő, sorban állás nélkül igénybe vehető játékkal játszott(mert volt ilyen, nem is egy! ! ! ) , vagy hűsölt addig. Én pedig eszmecserébe elegyedtem más szülőkkel, nagyszülőkkel. A környezetünkből egy-két család jött csak el pár órára, de bosszankodva távoztak ők is, hisz ez nem az a rendezvény, mint pl. egy falunap vagy búcsú, hogy kiugrok és körül nézek. Itt fel kell készülni váltás ruhával jó és rossz időre egyaránt, innivalóval(volt ivóvíz kút is, nem kell a drága innivalót megvenni), illetve lehet valóban az otthonról hozott szendvicsekkel is jól lakni! Én azt gondolom, fantasztikus ez a rendezvény, mindenki nevében KÖSZÖNÖM a rendezőknek, önkénteseknek és a Vaskakas bábszínház tagjainak egytől egyig a sok - sok élményt! Jövőre Veletek ugyanitt! ! ! :)”
 • 37. gonzo 2013. július 09. 08:49
  „31.Hedon,te beteg vagy.Aki bírálja a fesztivált az pirosszemű.Beteg vagy,én mondom.”
 • 36. lamadrugada 2013. július 08. 22:55
  „Sziasztok!
  Számítottam az ilyen hozzászólásokra, gondoltam, hogy csak siránkozást lehet majd olvasni.
  Én mindkét napon elejétől végéig ott voltam két nagyobb (6 és 4 éves) gyermekemmel és nagyon élveztük. Minden évben ott vagyunk, de eddig hazajártunk délben pihenni, idén először megpróbáltuk egész napra. És nagyon jól éreztük magunkat végig!
  Valaki írta korábban, hogy lehet ezt okosan is csinálni és igaza van. Mi is előbb körbejártuk, megnéztük, mit szeretnénk kipróbálni, felmértük, mennyit kell várni... stb. Tömeg ellen: kerestünk olyan helyeket, ahol kevesen voltak. Napszúrás ellen: kalap, naptej, és az árnyékos Radó-sziget. Sorbanállás ellen: én álltam sorba, addig a gyerekek pihentek, rajzoltak, színeztek, nézelődtek... stb. Drágaság ellen: otthonról vitt víz és ennivaló.
  Szerintem nagyon jó a fesztivál, a gyerekek már most várják a következőt.
  Persze mi is nagyon elfáradtunk, ez tény, de a sok élmény megért ennyit!
  Én nagyon örülök, hogy ilyen rendezvény van a városunkban, és lehet ezt élvezni, csak okosan kell csinálni.
  Felkészülten kell menni, és tényleg csak olyanoknak kell menni, akik bírják...”
 • 35. toto72 2013. július 08. 21:25
  „mitzkatze
  szerintem mi nem egy fesztiválon voltunk. És pedig mindkét nap ott voltunk”
 • 34. Hortib 2013. július 08. 17:39
  „32. mitzekatze 2013.07.08. 15:40
  Hol is politizáltam??:)))Miket nem írnak egyesek.Ebben a cikkben soha nem tenném,ugyanis egyáltalán nem érdekel sem a <moderálva> sem az elődei.Kapnak ők eleget a többi fórumon!”
 • 33. hades01 2013. július 08. 15:41
  „Köszönjük szépen a SZERVEZÖKNEK, a VÁROSNAK! Szuper volt ! Remélem, jövöre is jöhetünk!

  A "sarlókalapács" érzületüeknek is tetszett, csak szégyenlik bevallani. :)

  Akinek meg mégsem, azoknak egy idézet:

  "...akinek nem tetszik, el lehte innen menni..." (paprikajános vagy hogy is hívják)”
 • 32. mitzekatze 2013. július 08. 15:40
  „Hedon és Hortib! Mit kell má´ megint politizálni? Ez egy gyerekeknek szánt program elvileg. Részben tényleg csak elvileg. Tegnap pl. egyetlen árusnál nem találtam kicsi babának adható italt, bezzeg pálesz meg sör az volt.....

  Az valóban igaz, hogy a gyerekeknek is élvezhetetlen volt, több gyereket láttam sírni, bömbölni, mint mosolyogni. Meleg volt, a legtöbb játék a tűző napon volt, és a legtöbb játékot meg sem lehetett közelíteni, mert olyan sokan voltak.”
 • 31. Hedon 2013. július 08. 12:31
  „# 30. Hortib
  "Meg aztán mi lenne velük,ha egyszer dicséretre nyílna a billentyűzetük?:)"

  Pirosszemüektől dicséret? Amit Borkaiék csinálnak az csak rossz lehet.
  Bezzeg Balogh Jóska idejében. A munkásőr színű Baross út, a megyeháza előtti
  hepe-hupa, a már Szombathelyről is kidobott mediawave stb... na az volt ám a tökély :)”
 • 30. Hortib 2013. július 08. 11:46
  „Hedon,így igaz!Meg aztán mi lenne velük,ha egyszer dicséretre nyílna a billentyűzetük?:)”
 • 29. Hedon 2013. július 08. 08:48
  „28. Hortib

  Megvalósult az egyenlőség mivel minden ingyenes volt.
  Néhány pénzesebb újgazdagot úgy tűnik még mindig zavar
  hogy itt a pénzével nem tudott előbbre jutni.
  Nyilván nem ehhez szoktak hozzá. Ők elsők az egyenlőek között.
  Legyen minden fizetős és akkor az Ő gyermeke 5-10 szer játszhat
  azon a játékon amin földi halandó gyermeke 1 max. 2-szer.”
 • 28. Hortib 2013. július 08. 07:09
  „Még jó hogy a kenyérért már nem kell órákig sorban állni,jó páran éhenhalnátok!További jó siránkozós panaszkodást!”
 • 27. átlagember 2013. július 08. 00:16
  „Tavaly nem voltunk, mert tavalyelőtt megelégeltük a sok bagózó embert (az elvileg gyerekeknek szóló rendezvényen) és a sorbanállásból is elegünk volt. Az idén az utolsó nap végére kivittük a gyerekeket, de szomorúan tapasztaltam, hogy még mindig ott szívják a büdös cigit a gyerekek között (bár nem csodálkozom azon, hogy nem hívták fel a figyelmet a dohányzás kerülésére a szervezők, hiszen közöttük is füstölnek, mint a gyárkémény) :(”
 • 26. toto72 2013. július 07. 23:10
  „Kedves sorbanállók!
  voltunk és találtunk egy csomó programot ahol nem kellett sorbanállni. Előadások, kreatív foglalkozások, Győrkőc falu, Tudorpart, Eon Kaland stb. Ezeken a helyeken minimális volt a várakozás és a a nagy hajóhintára is ma ültünk fel, mert ma sokkal gyorsabban ment. Meg lehet találni ezeket a programokat csak a szülőnek is gondolkodni kéne és nem megállni az első sorban.
  Mi imádtuk és köszönjük!!!”
 • 25. mrakos 2013. július 07. 22:38
  „Mi tavaly egy másik városban élő barátunkat hívtuk el a fesztiválra, mert náluk is hasonló korú gyerekek voltak, de 1,5 óra után ők is azt mondták menjünk innen inkább. Ez már nem a gyerekek fesztiválja hanem a sorbaállásé. Ők is azt mondták, hogy inkább ne legyen ingyenes, de ne legyen ennyi sorbaállás.”
 • 24. JKyra2013 2013. július 07. 21:49
  „Hortib, oszt hány évea a Gyereked?42? vagy 43? Neked is nagyon sokat kellene tanulni, mert ha egész nap ott lettél volna a 42 éves Gyerekeddel, akkor nem lenne időd ide írni! A Gyerekek a tömeget, a végtelen sorba állást és az el ne menj mellőlem tanulták meg. Csak éppen nem élvezték...és ez talán azért kellett volna...
  Én továbbra is azt mondom, lényegesen kevesebben voltak...jővőre meg a menekült Gyerekek és szülők miatt úgyis csak 400-an lesznek:-))))))))”
 • 23. Tunde24 2013. július 07. 21:11
  „Már kezdtem meg ijedni,hogy velem van a baj,de látom nem csak Nekem nem tetszett ez az egész,1,5 óra múlva el is jöttünk,sőt a 6 éves fiam mondta,hogy inkább menjünk !”
 • 22. Hortib 2013. július 07. 17:38
  „:)))Sírjatok,jól áll!Én pedig szórakozok a gyermekemmel!:)))Mindegy miről van szó,mindenki csak saját magával foglalkozik és telesírja a netet!Ha nektek ettől jobb.....Nagyon sokat kell még tanulni sok embernek!”
 • 21. gonzo 2013. július 07. 14:28
  „19.nonosa irigyelem a kitartásod,a két órás sorállás egy vízgömbért nálam -még váltott műszakban is- már a nem normális-kategoria:)És még közben-ahogy írod-jól is érezted magad-hát neked sem nehéz örömet okozni!:)Szerencsés vagy,csak ennyit mondhatok.”
 • 20. JKyra2013 2013. július 07. 13:57
  „Mi ma is voltunk kint d.e. nagyon helyesek a szülők, udvarias mindenki 3 óra alatt 1 játék...Sokkak kevesebben vannak, mint előző években, így is nagy a nyüzsgés, de lényegesen kevesebb a játék, a gyerek is...de a Férjem már most azt mondja, hogy jövőre szerinte Neki a hétvégén is biztos dolgoznia kell...előtte is utája is 3 héttel.
  Mit írnak le mindegy...jó és kiváló kezdeményezés, de ennek legalább 1 hétig kellene tartani. Akár lekerítve, napi regisztrációval és akkor kevesebb lenne a vita, sorbaállás...tudnám ma megyek és erre az 5 játékra van 1 d.e.öm. aztán tovább...és így is lehetne, de marad ez így mert ez íyg egyszerű...”
39 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Parkoló autókból loptak Győrben

A rendőrség a lopások kapcsán figyelmeztet: értékeiket ne hagyják az autó utasterében, ˝felkínálva˝… Tovább olvasom