Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Győrben tüntet a kormányzati intézkedések ellen a Jobbik a kommunizmus áldozatainak emléknapján

A kommunizmus áldozatainak emléknapján az Országzászlónál fáklyás megemlékezésre és tüntetésre vár mindenkit a Jobbik.

A megmozdulással fel akarjuk hívni a figyelmet arra, hogy elkeserítőnek és felháborítónak tartjuk a kormányzati intézkedéseket - közölte Magyar Zoltán.

A rendezvényen beszédet mond: Magyar Zoltán országgyűlési képviselő és dr. Nagy Gergely önkormányzati képviselő.

Helye és ideje: Győr, Bisinger sétány (Baross híd lábánál), február 25.
(szombat) 17 órától.


Olvasóink írták

 • 17. pancser 2012. február 24. 20:55
  „15. Semmi közük hozzá? Hasonló jelképrendszer, faji alapon történő gondolkodás, például a bűnözésről, párthadsereg és még sok más. Nem kér belőlük az ország. Kit akarnak ezek felelősségre vonni? Szerintem akinek nem tetszik a képe! Tessék ott az ügyészég jelentség fel akiről úgy gondolják, hogy törvénytelenségeket követett el. A Jobbik jobb lenne ha a tükörben keresné a hazaárulókat.”
 • 16. Driver 2012. február 24. 17:00
  „Ja értem. A nyilasok áldozatait nem sajnálják, csak a kommunistákét mert azok őket is üldözték. Egyébként is a jobbik fajüldöző, idegengyűlölő politikája köszönő viszonyban sincs a náci szálasi féle ideológiával. Igaz? Na de mindezt félretéve. Vannak jobbikos barátaim, tudnák is egyetérteni bizonyos céljaikkal. De nekünk nem tetsző emberek üldözésétől nem változik semmi. Ez rossz út. Meg aztán ha hatalomra kerülne a jobbik, nincs kétségem afelől hogy ugyanúgy tennének a feünkre mint az eddigiek!”
 • 15. Pretorianus 2012. február 24. 14:19
  „13. Driver 2012.02.24. 10:55
  Mondjuk azért,mert semmi közük hozzá.
  Ez szól ipszilonnak is...:)”
 • 14. pancser 2012. február 24. 11:22
  „13. "Driver" Könnyű kitalálni!”
 • 13. Driver 2012. február 24. 10:55
  „A jobbik miért nem tüntet inkább a nyilas terror áldozatainak a napján?”
 • 12. bazsifekete 2012. február 24. 07:14
  „Mennyi Fotelforradalmár lakik kis hazánkban.
  Kitavaszodni látszik odakünn, irány a szabadba!!
  Ott is lészen nagy szátok?
  Szebb jövőt!”
 • 11. pancser 2012. február 23. 20:43
  „A plakátot nézve láthatjuk, milyen az olcsó demagógia. Nem sokan vagyunk érintve a 47 ezer forintban, legfeljebb a hajléktalanok, ezen a tájon, tehát a 47 ezer Ft lenullázva. Elszámoltatás, milyen elszámoltatás, azt bízzuk a bíróságra, ha a Jobbik ilyesmire gyanakszik tegyen feljelentést. Fizetős oktatás? Ha nincs az ingyenességre pénz akkor nincsen, egyébként is van egy bizonyos ingyenes képzési létszám. Haldokló falvak. A világ változik, Angliában és Olaszországban is lehet komplett kihalt falvakat venni. Ha Jobbik mérsékelné a idegenellenes szövegét talán kevesebb lenne a kihaló falu. Idegen kézen a termőföld. Meddig idegen az idegen 10 évig, ezer évig? itt a nyugati határ mellett csupa tőkeerős vállalkozó hatékony gazdálkodással, ők emelik a mg színvonalát nem 2-5 ha-os bácsikák. Fogy a tehén de a levéli határban 850 tehenes telepet épít az egyik. Kizsákmányoló bankárok , ez meg üres pufogtatás, mínuszosak a bankok.
  Kidobott milliók a szociális segélyre. Talán van a Jobbiknak jobb ötlete, talán ha nem adnánk attól jobb lenne? Dehogy, csak a betörés lenne több meg a lopás. Milyen munkahely teremtési programja van a Jobbiknak, azt miért nem tűzte a zászlajára? A Jobbik csak elriasztja a befektetőket.”
 • 10. Komissar 2012. február 23. 20:01
  „Galamblelkü

  "Értitek mekkora a baj? "
  Miért baj van? Ha én (szoci) felgyújtom a házat, de te (nem szoci, főként fidesz) adod a kezembe a gyufát, te is gyújtogató vagy. Ha érted oké, ha nem....
  Akkor csak sajnálni tudlak.

  Patriot
  A jobbik megalakulása óta ny-al valakinek, ezért kapja a zsét, az elqró régi és új pártját híveivel együtt utálja a mai napig. Mert ezt adta ukázba az EU-s mandátumot jobbik színeiben szerző elvtársnő. Ő a legfőbb hátráltató erő ebben a pártban, ezért nem tudott több szavazatot összeszedni sem az EU-s, sem az ogy-választásokon. És ha így marad, a csendestársak ámokfutásának köszönhetően ismét magabiztos lesz a baloldal (munkáspárti segítséggel) győzelme.

  Túrabakancs
  Ha tanultad a magyar történelmet, tudnád a szabadságharc mindig elbukott. Bukott vezérét és követőit általában halállal büntették. Az általad emlegetett vagyonosok kettő év múlva eltávolítják a mostani tábornokot, mert sok kárt okozott nekik. Bár kárpótolták magukat a gyengített forinttal, intő példát adtak, hogy széllel szemben nem ajánlott....
  És nagyon pici porszemek vagyunk mi, úgyhogy sosem tudunk ezektől pénzügyileg függetlenné válni.”
 • 9. machers 2012. február 23. 18:52
  „3. Túrabakancs 2012.02.23. 17:11
  Tévedsz!
  Orbán nem addig ment ameddig lehetett, hanem azon túl. Ennek issza most (is) az ország a levét. Tudod ma a torkos csütörtök van, tegnap meg volt a mélytorkos szerda.
  Egyébként meg valóban megemlékezni és nem tüntetni kellene.”
 • 8. embertelen 2012. február 23. 18:04
  „1. galamblelkü A fidesz részéről senki sem cáfolta a 47000 forintot, csak próbálták magukat kimagyarázni, hogy azt ők nem úgy értették! Úgy látszik, hogy ez nem sikerült nekik, mert mint mindenben, ebben is hazudtak! Érted galamblelkű, hogy mekkora a baj az "elmúttkétév" miatt?”
 • 7. Pretorianus 2012. február 23. 17:58
  „A hangsúlynak a megemlékezésen kellene hogy legyen! A tiszteletadásnak,a kommunizmust elszenvedők felé.Nem szabadna most oda belekeverni mást dolgokat,megteszik azt mások már 65 éve!És jól elvannak a kárpótlásból,önnön ajnározásukból,sajnáltatásukból!Megemlékezni csendben kellene a Jobbiknak.Tüntetni ráérnének másnap is.”
 • 6. Dirac 2012. február 23. 17:56
  „5. Túrabakancs 2012.02.23. 17:44

  Igen, persze ettől függetlenül mondom, hogy vannak olyan helyek, ahol jól működik a Jobbik politikája, az olyan helyeket értem alatta, ahol a fidesz-mszp struccpolitikája működik "bizonyos kérdésekben" ( :) ).”
 • 5. Túrabakancs 2012. február 23. 17:44
  „Dirac!
  Na igen. A 47.000-Ft és az ezzel kapcsolatos megélhetési kijelentésekkel egyetértek,
  csak azok mondanak mást, akik nem is hallották hogy pontosan mit is mondott a miniszter
  ezzel kapcsolatban. Akik megéltek 28-000-Ft-ból, azok a 47.000-ezerből is meg fognak, ez
  volt a mondanivalójának lényege. Ja hogy ehhez melózni kellene az meg büdös?”
 • 4. Dirac 2012. február 23. 17:27
  „A jobbik mögött ugyanúgy ott áll egy komoly befolyással bíró érdekcsoport, ahhoz hogy bent tudjanak maradni a parlamentben és még több, az mszp-től (dk-tól és a többi posztkommunista párttól) elfordult szavazókat tudjanak maguk mellé csábítani, ahhoz ilyen demagóg süketelésre van szükség. Ezt a manapság divatos 47000 forintozást is az olyanok erőltetik, akik általában a cikkek főcímeit olvassák el, ez viszont független attól, hogy kinek milyen a pártállása. Mindenesetre nagyon hatékonyan működik ez a fajta baloldali médiára jellemző taktika, főleg nagy számok esetén, 100-ból 20 embert nem érdekel, 15 elolvassa, értelmezi a cikket, a maradék pedig azt hiszi, hogy érti, ebből pedig születnek a demagóg képek a különböző közösségi oldalakon (egyébként meg is lehet nézni ezen képek posztolóinak értelmi színvonalát).”
 • 3. Túrabakancs 2012. február 23. 17:11
  „Patriot! /2/
  Én a Jobbikra szavaztam 2010- ben, de teljesen lejáratják magukat az ilyen és ehhez
  hasonló idő előtti kampányszövegeikkel, demonstrációjukkal. Egyébként teljesen egyet-
  értek veled, mint mindig! :)
  Tisztelt Jobbik!
  Így is méltánytalanul és aránytalanul erősen támadják a külföldi pénzemberek és támogatói
  / érdekemberei/ a Fideszt az intézkedéseikért, akkor mit akartok még ennél is keményebb válaszokat
  a pénzügyi szféra embereire értve?! Orbán elment addig amíg lehet a célokat illetően, ennél már sajnos
  csak visszahőkölni lehet... Ti tudjátok a legjobban, hogy egy bizonyos származási rétegnek hatalmas a vagyona és a kapcsolata, főleg a médiákban, nem egyszerű velük megküzdeni, főleg addig, amíg anyagilag függünk tőlük.”
 • 2. Patriot 2012. február 23. 16:31
  „Fórumokban már nem lehet megkülönböztetni a Jobbik szavazóit dkp-mszp-lmp stb.. szimpatizánsaitól. Most már a szórólapjaik is egy kommunista kiáltvány mintájára készülnek.

  Arról meg kifejthetnék a nemzettestvérek a véleményüket miért is adnának még több pénzt az eddig 28500ft-ból vegetáló, zömmel dolgozni soha nemakaró rétegnek.
  Mi ez a nagy fordulat?
  Mitől lett olyan kifizető a balliberális sakálének mantrázása, ettől még több szoci szimpatizánst vártok? Hiszen a szimpatizánsaitok döntő többsége még gyurcsányival énekelt 2006 ban.”
 • 1. galamblelkü 2012. február 23. 15:55
  „Elképesztő,a kommunizmus áldozatainak emléknapján a már többször cáfolt 47 000 Ft az egyik téma.Hallotátok a brüsszeli Svobodát-büntet,leckéztet.A szocik felgyujtották a házat de mindnyájan benne égünk a hazugságaik miatt.Értitek mekkora a baj?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Neupor a győri költségvetésről: `Vagyonfelélés, eladósodás´

"Egymilliárddal kevesebb állami normatívát kap idén Győr, újabb 400 millióval több iparűzési adót vesznek el a várostól, s a Győr-Szol kapcsán nem látunk osztalékbevételt" - így értékelte az idei győri költségvetést Neupor Zsolt. Tovább olvasom